Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -počítačové sestavy -tiskárny -monitory -spotřební materiál -cartridge, tonery.

Truhlářství. Zakázková výroba z deskového materiálu: -výroba a renovace nábytku -koupelnový -kancelářský -sektorový -atypický -vestavěné skříně.

Výroba: -ocelových konstrukcí -zařízení technologické dopravy -pásových dopravníků a elevátorů -výroba válečkových tratí -svařenců.

Prodej: -kancelářská technika -výpočetní technika.

Služby: -daně: -daňové poradenství -zpracování - daňové přiznání -zastupování u FU** -účetnictví: -účetní poradenství -zpracování a vedení - jednotné a podvojné účetnictví -zpracování mzdové agendy -ekonomika: -zpracování žádosti o úvěr -software: -vývoj software pro zpracování jednotného a podvojného ...

Výroba: -ocelových konstrukcí -jeřábových drah -ocelových hal včetně opláštění -zámečnických a kovářských výrobků -polotovarů pro kovářskou výrobu -klempířské práce -zajištění výkresových dokumentací k uvedeným činnostem.

Úprava - ocelové konstrukce Instalace: - potrubní systémy. Práce: - svářečské, svařování potrubí - zámečnické - lešenářské - nástřikové, natěračské.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské a školní potřeby i pro leváky -pořadače, kancelářské sponky, šanony, tiskopisy, luxusní pořadače -účetní knihy, daňová evidence, pokladní kniha, kniha závazků a pohledávek, rozvaha -pokladní doklady, paragony, dodací listy, faktury, zakázkové listy, prodejky -zápočtový list, mzdový list, ...

Prodej a servis: - kopírovací stroje SHARP, autorizovaný partner! - PC a NB všech značek - tiskárny, multifunkce, plotry všech značek - spotřební materiály - inkousty, tonery - PC sítě, opravy PC, kamerové systémy - registrační pokladny pro obchod i gastronomii - papír od A5 do A0, speciální papíry - mobilní telefony - kapesní, ...

Prodej a servis výpočetní techniky. Návrh a realizace sítí (Linux, Novell, Windows NT). Prodej digitálních fotoaparátů a kamer.

Velkoobchod, maloobchod: - elektronika - elektrospotřebiče.

Dřevovýroba, výroba: - dřevěné obaly na ovoce a zeleninu - bedýnky.

Velkoobchod: -výpočetní a komunikační technika.

Prodej, oprava, servis, instalace, e-shop: -výpočetní technika -software -počítače, PC.

Maloobchod, prodej: -plasty. Návrh, realizace, výroba: -výrobky z termoplastů -vstřikování termoplastu od 50do250gr. -formy na plasty. -výroba zámků a kování -výroba plastových obalů.

Výroba a prodej: -lepenkové krabice -skládací, víkové -šité, lepené -ze strojní i vrstvené lepenky.

Zámečnictví: -zhotovení konstrukcí. -vše na objednávku. Kovovýroba. Kovy neželezné. Lisování, válcování, tažení neželezných kovů. Trezory, plechové skříně, nádoby, plechovky, kovové obaly. Nože, nářadí, železářské zboží. Ocelové konstrukce, schodiště, stavební ocel. Řetězy, ložiska, výkovky a výlisky kovové. Výrobky kovové - dopravní ...

Renovace a prodej tonerů: - opravy a servis tiskáren a kopírek.

Prodej: -originální náhradní díly MOPAR pro vozy Chrysler, Jeep, Dodge a Plymouth -veškeré originální oleje MOPAR.

Zastoupení firmy VK ložiska Prodej: -průmyslová ložiska-valivá, kluzná, ložiskové jednotky -automobilová ložiska -kluzná ložiska -gufera -klínové řemeny -lineární technika -hřídelová těsnění -ložiska firem IB, ZKL, ZVL, NSK -hnací řemeny -maziva a oleje -lepidla a tmely, prostředky pro údržbu a montáž -řetězy ...

Výroba, prodej: - paruky a příčesky z pravých vlasů

Truhlářství Zakázková výroba: -rovná i točitá dřevěná schodiště -točitá madla -zahradní altány, chaty -nábytek vč. prodeje kancelářský, bytový, kuchyňské linky i atypické včetně rekonstrukcí s dodávkou spotřebičů -materiál masivní dřevo, dýhované a laminové desky -soustružení dřeva -běžná i atypická okna a dveře -dřevěné ...

Služby: -servis a prodej -počítače, komponenty, příslušenství -opravy počítačů.

Prodej, nákup, těžba: - dřevo. Výroba: -palety -bedny -stavební řezivo.