Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Výroba: - laserové popisovací technologie (na dřevo, plast, kov ...) - plastové misky, blistry, obaly vč. výroby forem - plastové ušní známky (pro skot, prasata, ovce, kozy ... - plastové ušní známky - doplňky (kleště, vložky, fixy...) - vstřikolisová výroba (vývoj, návrh technického řešení, zajištění forem, kompletace). Sítotiskový ...

Prodej kancelářského, sedacího a bytového nábytku.

Stavební práce, výstavba: - průmyslové i občanské stavby - stavební projekce - klempířské a pokrývačské práce - výškové, práce ve výškách. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Zámečnická výroba, kovovýroba.

Půjčovna, pronájem: - elektrické stavební nářadí značky Hilti - malá zahradní technika a nářadí. Prodej: - příslušenství - sekáče, špice, vrtáky - stavební hřebíky.

Největší internetový obchod: - s obalovými materiály - a balícími prostředky SHOP.OBALY.CZ - mimo jiné i stojanů a boxů na CD, DVD, Videokazety.

Dodávka: -bioplynové stanice -technologické celky na klíč. Projekční práce. Zakázková výroba: -nadrozměrné tlakové nádoby, kontejnery -speciální míchané tlakové nádoby -ocelové konstrukce. -zpracování organických odpadů.

Výroba, montáže, prodej, servis: -zařízení v oblasti filtrace a mikrofiltrace olejů: -mobilní filtrační zařízení: -pro průmyslové oleje -pro řezné a chladící oleje -pro chladící emulze -vakuová filtrační zařízení -přečerpávací mobilní zařízení -stacionární filtrační zařízení -by-pass filtrů -olejové ...

Stavební zámečnictví. Výroba: - ocelové konstrukce. Práce: - stavebně zámečnické.

Distribuce vlasové kosmetiky BES pro ČR. Nabídka kadeřnických pomůcek a zařízení pro kadeřnické a kosmetické salóny.

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -elektrofiltry -hadicové filtry -kouřovody -ocelové kompenzátory -vyhrnovače strusky -uzavírací a těsnící klapky -přepravník benzínu, cisternový návěs -nádrže a sila. Služby: -stavební práce.

Výroba: - kuchyňských linek, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, dětských pokojů a doplňků. Kuchyně od zadání do 3 týdnů.

E-shop: - kancelářská technika - mobilní telefony - internet - servis.

Dodáváme kovové haly. Využití: - garáže - letištní hangáry - výrobní haly - sportovní areály.

Internetový obchod. Maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače SECOMP: -počítačové sestavy -notebooky -monitory -playstation -software. Výroba: -internetové webové stránky.

Výroba, dodávka: -obaly z lineárního polyetylénu.

Prodej nábytku: -obývací stěny -kuchyňské linky -dětské pokoje -ložnice -koupelnový nábytek -vybavení kanceláří -vestavěné skříně -šatníkové sestavy -atypické výrobky na zakázku. Služby: -grafické návrhy kuchyňského nábytku -vybavení kuchyní nábytkem i elektrospotřebiči -dekorativní sklo.

Maloobchod, prodej: -sedací soupravy-velikost na přání -ložnice, skříně s posuvnými dveřmi -šatní skříně -rustikální nábytek -jídelní stoly a židle -válendy a dvoulůžka -kancelářský nábytek a židle -interiérové doplňky -kuchyně -kuchyňská dvířka.

Dodávka nových originálních kazet za výhodnou cenu. Bezplatná likvidace prázdných inkoustových a tonerových kazet. Kompletní firemní outsorcing na míru.

Dodávka balicí stroje a obalové techniky: - stroje pro balení palet do strojní fixační folie - stroje pro skládání, uzavírání kartonů, pro páskování - stroje pro výrobu polstrovacího materiálu - výrobní linky pro balení. Balicí a obalový materiál.

Projektová příprava a realizace: - stavby - ocelové konstrukce - kotelny - rozvody potrubí - topení včetně revizí - revize tlakových nádob. Prodej: - průmyslové armatury. Servis, oprava: - pojistné ventily - tlakoměry.

Velkoobchodní i maloobchodní dodávky motorových olejů Shell a Castrol. Provozovna: EXPRESS OIL, s.r.o., 294 42 Luštěnice - Zelená Tel.: 777057367 E-mail: velkoobchod@express-oil.cz E-shop: www.express-oil.cz/eshop/

Nabízíme vám širokou paletu služeb v oblasti IT technologií, počínaje prodejem osvědčených počítačů Compia (www.compia.cz), přes antiviry Eset (www.antivirovapohotovost.cz) až po kamerové systémy. Vše samozřejmě včetně kvalitního servisu jak pro jednotlivce, tak i pro větší společnosti.

Výroba, prodej: - sáčky a pytle z LDPE, HDPE - sáčky - sáčky jsou o šířce od 80 mm do 1000 mm - pytle o větší šířce musí mít boční sklad, délka pytle může být až 2800 mm - sáčky a pytle jsou se spodním nebo bočním svárem. - MI sáčky Boční svár - šířka libovolná, délka maximálně 800 mm - spodní svár - šířka ...

Návrh, výroba, prodej: -návrhy a realizace interierů -bytový, kancelářský a zahradní nábytek.