Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Náš výrobní program je zaměřen na kovovýrobu: - výroba konstrukcí (hal, přístřešků…) a jejich opláštění - veškeré zámečnické práce - výroba mříží, zábradlí a plotové prvky - kovoobrábění: soustružení (do průměru 650mm a délky 3m), frézování, broušení (na kulato, na plocho), vrtání - stříhání plechů (tloušťky do 3 mm) renovace ...

Autorizovaný distributor olejů a maziv Shell. Zásobujeme okresy: Brno-město, Brno-venkov, Blansko, Břeclav, Svitavy, Třebíč, Znojmo, Žďár nad Sázavou, Vyškov, Hodonín, Uherské Hradiště. Sklady po celé jižní Moravě.

Strojírenská výroba: -pro slévárenství, potravinářský průmysl, obytné celky, stavby mlýnů, pivovarů atd. -svařované a montované konstrukce a haly, včetně stavby a montáže -zinkování a lakování -dodávky opracovaných odlitků z oceli, tvárné a šedé litiny -speciální svařence -CNC obrábění -oplocení, brány, vojenské zátarasy atp. -nerezové ...

Centro prodejna-kuchyňské studio Prodej: -nábytek -bytové doplňky. Centrála: Písecká 904 386 01 Strakonice I Telefon: 383321010, 606484580

Služby: -slaboproudé rozvody i zemní -počítačové sítě -zabezpečovací systémy -telefonní rozvody. Maloobchod, prodej, montáž a servis: -mobilní telefony GSM -výpočetní, kancelářská a telefonní technika -telefonní ústředny -místní rozhlas i bezdrátový.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -pracovny, kanceláře, knihovny -jídelny a drobný nábytek -zahradní pergoly, dřevěné okrasné truhlíky.

Zakázková výroba kancelářského nábytku, vestavěných skříní, kuchyní. Dále plovoucí podlahy, garážová vrata, žaluzie, vybavení prodejen a zdravotnických zařízení.

Prodej výpočetní techniky. Správa a projektování počítačových sítí.

Maloobchod, prodej: -ochranné folie na displeje.

Velkoobchod: - papír: - xerografický - tabelační - pauzovací - faxový - balicí - toaletní (i velké náviny) - etikety: - tabelační - cenové - pro laserové tiskárny - pokladní roličky - xerografické role - tiskopisy - obálky - pořadače - poštovní tašky - pásky do tiskáren a psacích strojů - ...

Kovovýroba dle dodané dokumentace. Výroba: Ocelové konstrukce, brány, ploty, zakázková a seriová výroba, lehké stavební boudy, konstrukční a montážní přípravky, pracovní a montážní stoly, zábradlí, balkony, podesty, rampy, stojany, přístřešky, opravy kontejnérů a jiné.

Výroba - ocelové konstrukce - zařízení oceláren, dolů.

Strojírenská firma. Zakázková výroba (kusová, malosériová, sériová): - kontejnery (specializované, obytné, nákladní) - nerezová výroba pro různé segmenty průmyslu (potravinářský, chemický, medicínský). Práce: - obráběčské, obrábění - svářečské, svařování.

Komplexní dodávky atypických interiérů.

Nabídka služeb: - dodávky počítačů - notebooky - jsme autorizovanými prodejci značky Prestigio - sestavíme Vám konfiguraci přesně dle Vašich potřeb + dle požadavku nabízíme i repasovanou techniku (za velmi příznivé ceny) na vybrané modely poskytujeme slevy - doplňky - tiskárny, scannery, digitální fotoaparáty, klávesnice, myši, USB zařízení ...

Servis, opravy: - výpočetní technika. Správa sítí.

Zámečnictví. Výroba: - ploty - brány - schodiště.

Vybavení prodejen: - stavebnicový systém - stojany - věšáky - figuríny.

Servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky Návrh a montáž sestav dle Vašeho přání Prodej značkových PC sestav firem Lenovo, Hewlett Packard ( HP ), Acer, HAL3000 atd. Prodej tiskáren firem Brother, Canon, Hewlett Packard ( HP ), Epson, Samsung atd. Prodej komponent, přestavby PC Pravidelné čistění a údržba PC a tiskáren Opravy ...

Prodej, e-shop: - vybavení pro salony - masážní lehátka - masérské stoly - kadeřnické, kosmetické potřeby.

Prodej: - zboží na gelové i akrylové nehty - doplňky na nehtovou modeláž.

Prodej, servis, opravy, poradenství: - výpočetní technika, počítače.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ratanový-rattanový nábytek -vybavení kanceláří, restaurací, penzionů -křesla, dvojkřesla, obývací stoly -paravany, police, skříně -jídelní židle a stoly.

Maloobchod, velkoobchod, prodej - veškeré nářadí a nástroje Pozáruční (autorizovaný) servis: - elektrické ruční nářadí - vrtačky i aku, elektrická kladiva, úhlové brusky, montážní šroubováky, hoblíky, kotoučové pily, pokosové pily, přímočaré pily, frézy, formátovací pily, pásové pily, hoblovky, protahovačky apod. - pneumatické ruční ...