Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Generální zastoupení firmy LANIER v ČR. Dodavatel kancelářské techniky: -kopírky -tiskárny -faxy -multifunkční velkoformátové stroje.

AP nábytek Prodej nábytku, nábytek: - ložnice, postele, matrace, rošty, povlečení - skříně - pracovní stoly - sedací soupravy, pohovky - jídelní stoly.

Dřevařská výroba: - dřevěné obaly

Výroba: -laminátové lodě všeho typu -laminátový program pro zemědělství, pro automobilový průmysl -ekologické nádrže, sila jímky -veškerá ostatní laminace -dětské skluzavky -laminátový program pro sportoviště.

Prodej, servis, oprava: -počítače -software -kancelářská technika -spotřební materiál.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - obývací pokoje - ložnice - vestavěné skříně - předsíně - dětské pokoje - koupelny - kancelářský nábytek. Kompletní vybavení interiérů: - návrhy, realizace. Zpracování umělého kamene. Sídlo firmy: - Žižkova 35, Krnov.

Zajištění projektu, výroba, dodávky, montáž: -ocelové konstrukce včetně obvodových a střešních plášťů jak nezateplených, tak i zateplených (sendviče, fasádní systémy). Svářečské práce provádíme vlastními pracovníky s úřední svářečskou zkouškou.

Truhlářství. Výroba: -dřevěné obaly -palety

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -doplňky -interiéry restaurací -renovace dvířek a pracovních desek kuchyňských linek.

Prodej, servis: -výpočetní technika -počítačové sestavy, komponenty. Renovace: -tonery. Internet: -připojení -tvorba www stránek.

Výroba: - interiérový designový nábytek - kuchyně, kuchyňský nábytek - ložnice - skříně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek.

Interiérové studio. Kuchyňské studio. Prodej, montáž, E-shop: - kuchyně, kuchyňský nábytek - ložnice - skříně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - pergoly, altány, zahradní domky - dřevěné dveře, schody, terasy - přístřešky na auto. Podlahové studio.

Kovovýroba, montáž: -garážová vrata -plechové garáže -schodiště -ocelové haly.

Servisní a kopírovací centrum. Kopírování-A4-A0: - černobílé, barevné. Prodej, servis, oprava: - kopírovací stroje, kopírky - kancelářská technika - faxy - tiskárny - tonery. Renovace tonerů (tonery). Pronájem - kopírky.

Výroba tištěných textilních etiket. Textilní etikety: - tkané - tištěné Papírové etikety: - samolepicí papírové samolepicí etikety různých rozměrů jsou vhodné k přelepování obalů Vašich výrobků apod. Je možný tisk loga, čárových kódů a proměnlivých údajů v několika barvách. - visačky, vizitky atd. papírové visačky jsou nadstandardní ...

Prodej: - nástroje na obrábění kovů a ostatních materiálů - ruční nářadí - nářadí upínací - nástroje měřící. Revize plynu.

Prodej, servis, pronájem: - kopírovací stroje, tiskárny, spotřební materiál. Recyklace tonerových cartridge.

Prodej: -vybavení prodejen. -regálové systémy SU5. -pokladní boxy. -konfekční stojany. -pulty. -cenovkové lišty. Služby: -montáž. -zaměření prodejny. -doprava zboží.

Maloobchod, prodej: -nábytek -postele, matrace -kancelářský, jídelní, čalouněný nábytek.

Služby: -prodej obalové materiály, pytle, přířezy, ruční fólie, lepicí pásky, spony a tepelně smrštitelné fólie -dodávka PP a PET pásky a spony, lepicí pásky pro uzavírání kartonů, stretch fólie na ovinování palet, ruční a strojní stretch fólie.

Výpočetní technika, servis, internet

Prodej a servis: - jehličkové - laserové - inkoustové - pokladní tiskárny i skenery EPSON Opravy, servis: - počítače a malé sítě

Truhlářství. Výroba a prodej nábytku na míru: - kuchyňské linky - šatní skříně - dětské a studentské pokoje - postele - koupelnový nábytek - interiéry do kanceláří.

Stavebně inženýrská organizace. Práce: -stavby, rekonstrukce, opravy objektů na klíč -inženýrská činnost ve stavebnictví -dodávka a montáž ocelových halových systémů ATLAS WARD -provádění opláštění střešními a stěnovými systémy KINGSPAN -pokrývačské práce -provádění plášťů plochých střech -tesařské a truhlářské práce ...

Výrobu a vývoj: -servery pro firmu Hewlett Packard. Průmyslová zóna - CTPark Modřice