Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba: - kotle na biomasu - jednoúčelové stroje - tvarové dělení materiálu - ocelové konstrukce - rozvody vody a odpadu - řezání materiálu na CNC a plazmových strojích.

Služby: -přeprava živých zvířat -prodej PE folií a přípravků ke konzervaci siláží.

Stolařství. Výroba nábytku (nábytek): - kuchyňský, dětský, kancelářský - nábytek do ložnice.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - eurookna, dřevěná okna - dřevěné dveře - kuchyňské linky, kuchyně - nábytek (restaurace, kanceláře, školky) - koupelnový nábytek - vestavné skříně - postele - skříňky, komody - nábytek z masivu - dřevěné schodiště - pergoly, lávky.

Firma se zabývá: Ocelové konstrukce: - přístřešků - hal - mezistropů - podest - pod strojní zařízení, roboty - násypníky na materiál - opláštění budov panelem Kingspan - opláštění přístřešků deskami Akyver - dopravníky řetězové, válečkové Kovovýroba, Zámečnictví: - vstupní branky, vjezdové brány - ochranné mříže - ...

Výroba: - obaly. Provozovna: - Šternberská 380, Břidličná.

Velkoobchod, prodej, rozvoz: -potrubí a trubní tvarovky -materiál pro rozvod tlakové vody a plynu -armatury -drobný materiál: -šrouby -spojky ISIFLO, ISIFLEX -vodoměry -materiály pro kanalizace. Profesinální nářadí HITACHI a KRESS. Půjčovna nářadí.

Služby: -montáž, opravy, servis, zkoušky a revize plynových zařízení na LPG a CNG k pohonu motorových vozidel -opravy a servis motorových vozidel -revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení -revize a zkoušky vyhrazených tlakových zařízení -autoservis -pneuservis -montáž LPG.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika (počítač, PC), příslušenství, software -kancelářská technika a spotřební materiál. Dodávka, správa: -počítačové sítě.

Služby-řemeslo: -truhlářství -zakázková výroba kuchyňských linek -kancelářský a koupelnový nábytek -šatní skříně -rekonstrukce kuchyňských linek -pracovní desky a lišty, dvířka -parapety -dřezy -úchyty -drátěný program -elektrospotřebiče -plovoucí podlahy. Prodejna: Šafaříkova 2027 Tábor 390 02 Tel: 603540054

Prodej, servis: -kancelářská technika: - výpočetní technika Výroba razítek

Prodej: - kuchňské linky - sedací soupravy - obývací pokoje - ložnice - matrace a rošty - dětské pokoje - koupelny - kancelářský nábytek.

Kovovýroba: -haly -svařence -ocelové konstrukce -kontejnery a pod. Montáž a opravy. Tryskání a pískování.

Prodej a servis: - malá kancelářská technika - tiskárny inkoustové a laserové - kopírovací technika - GPS navigace.

Prodej, maloobchod, internetový obchod, e-shop: - výpočetní a kancelářská technika - projekční a audiovizuální technika - hardware, software - počítače, PC, notebooky - monitory.

Maloobchod, velkoobchod: - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - ruční nářadí - ruční elektrické nářadí - nástroje na obrábění - svařovací potřeby - obalové materiály.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: -kopírovací stroje nové i repasované -levný spotřební materiál a náhradní díly -počítače, tiskárny a příslušenství -renovace tonerových a inkoustových kazet -faxy, mobilní telefony a příslušenství -xerografický a tabelační papír, kancelářské potřeby

On-line prodej: - kancelářské potřeby - výpočetní technika Servis, opravy: - kancelářské a výpočetní techniky

Výroba a prodej chemických výrobků pro průmysl, olejů a maziv, odmašťovacích přípravků či stavební chemie.

Kadeřnické potřeby a profesionální vlasová kosmetika, prodej: -vlasová kosmetika WELLA, SELECTIVE, BLACK, LONDA JOANNA ELGON -kadeřnické pomůcky.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: -nábytek - skříně, vestavěné skříně, nábytkové stěny, kancelářský nábytek - stoly, kancelářské stoly - kuchyně, kuchyňské linky - okna, euro-okna - dveře vchodové, vrata - zahradní nábytek, lavice, stoly, pergoly - obložení. Renovace nábytku.

Prodej, maloobchod: - nábytek. Sídlo firmy: - Včelařská 2087/1a, Karviná - Hranice.

Maloobchod nábytku: -kuchyňské linky -obývací stěny -skříně -jídelní sety -kancelářský nábytek -dětský nábytek -postele.

Zámečnictví. Řemeslo: - zámečník, zámečnické práce. Dodávka, výroba, montáž: - ocelové konstrukce - brány, vrata, mříže, zábradlí. Kovovýroba, kovoobrábění Svářečské práce. Sídlo firmy: - Ludvíka Podéště 1856/38, Ostrava - Poruba.