Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Výroba, prodej nábytku: -kuchyně -jídelny -obývací, dětské pokoje -ložnice -kancelářský nábytek -prodejny, restaurace. Opracování elektroizolačních materiálů

Velkoobchod obalovým a kancelářským zbožím. Sortiment: -mikroténové sáčky,tašky,přířezy -fólie pro balení potravin -fixační a ochranné fólie -papírové tácky a talíře -dortové krabice -celofánové archy a dárkové sáčky -ozdobné stuhy -jednorázové nádobí,kelímky,vaničky, příbory -pytle,sáčky do odpadkových košů -balící ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava: -brusivo, řezné a brusné kotouče -nářadí -nástroje -ochranné prostředky -hmoždinky -sklíčidla -ruční pily (pila) -vrtáky, frézy Půjčovna, půjčování: -elektrické ruční nářadí. Značky: NAREX, PROTOOL, MAKITA, METABO, BOSCH, DEWALT, HITACHI, SOLO, MILWAUKEE, KRESS, FEIN, HECHT, KLINGSPOR, ...

Zakázková výroba bazénů. ČOV-čistírny odpadních vod TOPAS. Úprava bazénové vody-bazénová chemie. Zakázková výroba z polypropylénu: -odpadní,vyvážecí jímky -septiky dvou-tří komorové -domovní čistírny odpadních vod Topas 5-100 EO -nádrže na kapalné i sypké látky -recyklační,sběrné a expanzní nádrže -odlučovače tuku ...

Prodej, servis: -kancelářská technika, vybavení -spotřební materiál.

Výroba, prodej, renovace, výkup: -tonery -pro kopírky, laserové tiskárny -INK-JET cartridge -KMP cartridge, náhradní náplně, plnící systémy, recyklované cartridge -barvicí pásky -pro psací stroje NYLON, CARBON -korekturní pásky -barevná nylonová metráž -PAN-CAKES -pro jehličkové tiskárny, pokladní systémy, ...

Firma se zabývá: -Výroba a obchod s plastovými lahvemi a uzávěry pro kosmetiku -Mycí a čistící prostředky

Prodáváme nové počítače a zabýváme se prodejem. Sortiment: - počítačové komponenty - spotřební materiál - monitory - tiskárny. Bazar, výkup, prodej. Distribuce: - notebooky - tiskárny - servery. Servis počítačů. Opravy PC a notebooků, odvirování, instalace software, výstavba a správa sítí i wifi. Prodej počítačů a ...

Velkoobchod IT: - PC, počítače, servery, tiskárny, pevné disky, procesory, kopírky, notebooky, modemy, monitory a další.

Dodávka, prodej: - spotřební materiál pro počítačové tiskárny - tonery pro malé kopírky - nové a renovované pásky pro jehličkové tiskárny a psací stroje - nové tiskárny HP, Canon a Epson - speciální tisková média - samolepicí etikety, fólie. Renovace tiskových kazet pro laserové a inkoustové tiskárny. Sídlo firmy: - Rychnovská 408, ...

Prodej: - designový a kancelářský nábytek. Přední světový výrobce designového nábytku a židlí do: - kanceláří - bytů - veřejných prostor. Nabízíme Vám komplexní řešení, návrhy interiérů a inspiraci. .

Stavební firma. Stavební, montážní práce, stavby. Montáž: -ocelové konstrukce -potrubní systémy. Oprava: -střechy. Pressbeton: -stavba-cesty, parkoviště, komunikace.

Výroba, velkoobchod: - sáčky na potraviny - obaly - dárkové předměty.

Prodej, výroba: - bytový a kancelářský nábytek - židle, křesla - koberce, žaluzie, sedací soupravy, obývací pokoje - ložnice, kuchyně. Pokládka koberců a plovoucích podlah.

Služby,prodej: -pořizování a zpracování videozáznamů -foto -výpočetní technika -zabezpečovací systém -satelitní technika.

Servis nástrojů informačních technologií. - oprava výpočetní techniky

Velkoobchod: - obaly, tašky, sáčky, přířezy, sáčky do košů - kelímky, pohárky, tácky - etikety, etiketovací kleště, kotoučky do pokladen, pásky. Služby: - reklamní potisk tašek.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika, počítače. Dodávka: -informační systémy. Výroba: -internetové prezentace. Prodej: -notebooky GERICOM, ACER.

Projekce, konstrukce, vývoj, výroba: -důlní-kompletních dobývacích mechanizovaných komplexů-linek (linky), jednotlivých komponentů -mechanizovaná důlní výztuž -důlní dobývací kombajn -důlní stěnové přesouvací a sběrné hřeblové dopravníky -strojírenská výroba-zakázková kusová i sériová výroba -výpalky a svařence -ocelové konstrukce a ...

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika, počítače, PC* -příslušenství -hardware, periférie, příslušenství -software -kancelářská technika Návrhy a instalace počítačové sítě, počítačová síť. Redakční a publikační systém PORTIA -jednoduchá a lehká správa webových stránek, webové stránky.

Prodej: - výpočetní technika. Výroba, konstrukce: - elektronika.

Prodej: -počítače, NT, SW, kancelářská technika. Služby: -servis VT - PC a NT, poradenství IT a telekomunikace

Práce: -zámečnické -zakázková zámečnická výroba -dílce ocelových konstrukcí. Výroba: -výroba dílců technologických zařízení a strojů -výroba dílců ocelových konstrukcí -výroba zámečnických prvků pro stavebnictví.

Truhlářství, dřevovýroba: - dárkové a reklamní předměty - dřevěné obaly a krabičky - krmítka a gritníky pro holuby