Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Nábytek na zakázku: -kompletní vybavení interiérů na klíč -vestavné skříně nábytek: -kancelářský -dětský -předsíňový -koupelnový -vybavení obchodů -obklady -plovoucí podlahy -interiérové dveře včetně obložek. Kuchyňské linky na míru včetně vestavěných spotřebičů: -dvířka dřevěná -dvířka foliovaná -počítačové zpracování ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - dřevěné palety, europalety - dřevěné palety neznačené všech druhů a rozměrů - dřevěné obaly.

Stolařství, truhlářství: -kuchyňský nábytek -výměny pracovních desek -vestavěné skříně -kancelářský nábytek Vzorková prodejna: 666 01 Tišnov, Brněnská 153 tel.: 549 411 777

Prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny - příslušenství Instalace počítačových sítí Provádíme skenování a kopírování.

Realizace dětských pokojíčků, výzdoba mateřských školek, ordinací dětských lékařů, dětských koutků ve fitcentrech apod.

VTP centrum Velkoobchod, maloobchod: -expanzní a tlakové nádoby k vodárnám -expanzomaty a ČKD -čerpadla -manometry -termostaty, teploměry, kotle -topidla, ohřívače vody -zahradní hadice, těsnění.

Prodej, oprava, servis: -kancelářská technika.

Návrhy a realizace interiérů, kompletní designové studie ve fotorealistické kvalitě. Zajištění výroby a montáže nábytku, nábytek. Reálné textury dřevodekorů a obkladů, obklady. Realizace, návrhy pro byty, domy, kanceláře, hotely, herny, restaurace, kadeřnické salóny.

Prodej a servis: -kopírovací stroje a tiskárny CANON, MINOLTA, DEVELOP, TOSHIBA, AGFA -renovace tonerových kazet do laserových a inkoustových tiskáren, faxů a kopírovacích strojů.

Maloobchod, prodej: - výpočetní a kancelářská technika - mobilní telefony - digitální fotoaparáty - kamery - počítače, PC. Servis, opravy: - výpočetní technika, počítače, PC.

Výroba: - dřevěné transportní obaly - plastové obaly - kartony, lepenka.

Výroba: - nábytek - kuchyně na míru - vestavěné skříně na míru - koupelnový a kancelářský nábytek - 3D návrhy a cenová nabídka zdarma. Sídlo firmy: - Opavská 253/32, Krnov.

Firma Wifcom poskytuje bezdrátový internet, výpočetní techniku a reklamní činnost. Mezi naše úspěšné činnosti patří prodej počítačů a další výpočetní technika. Pro naše klienty poskytujeme i reklamní služby a tvorbu webových stránek.

Provádění rozvodů a redukčních stanic technických plynů, instalace elektronických odpařovačů na CO2. Výroba: - kovové obaly.

Distribuce, prodej: - pneumatiky Pirelli - oleje, maziva značky Shell, Pennzoil a OMV

Velkoobchod, maloobchod, import, prodej: -nábytek -koberce (koberec).

Služby: -design nábytku a ostatního zařízení interiéru -architektura a koncepce uspořádání interiéru obytného i profesního -konstrukční práce, příprava pro výrobu -stavební a řemeslné úpravy -zařizovaného objektu, stavební příprava -stavební projekty.

Prodej, servis: - výpočetní technika - počítače.

Společnost PJCARD s.r.o. se od počátku své existence zaměřuje na servisní a prodejní činnost pro koncové uživatele v oblasti kancelářské, výpočetní techniky a spotřebního materiálu od renomovaných výrobců. Provozovna Praha: Obrovského 418/5A 141 00 Praha 4 Chodov Tel: 272 658 450-1 Mobil: 776 166 694

Výroba, prodej: -plastových a papírových výrobků: -tašky plastové a papírové -skládané plastové tašky s textilními držadly -tašky a obaly na láhve. Služby: -realizace potisků obalů a tašek.

Výroba, prodej, montáž, oprava, rekonstrukce, modernizace: -stavební ocelové konstrukce: -haly, průmyslové objekty, potrubní mosty, lávky -technologická zařízení, celky -vyhrazená plynová zařízení -technologie ČOV -změny topných systémů. Transport, usazování: -vysokotonážní zařízení: -stěhování, manipulace -těžká parta až ...

Prodej, servis, instalace, poradenství: - tiskárny EPSON - scanery EPSON - spotřební materiál. Prodej: - náhradní díly EPSON.

Chráněná dílna. Kovovýroba: -vypalování na CNC strojích -ohraňování a stříhání plechů -zakružování a tvarování profilů -stříhání a řezání materiálů -plazmové dělení -vrtání -frézování -soustružení -broušení -výroba ocelových konstrukcí -zámečnické, kovářské, svářecí práce. Lisovací kontejnery. Mobilní a ocelové skladovací haly, ...

Výrobní program: -ocelové konstrukce -zásobníky a násypky -dopravníkové pásy -odjílovače -obrábění a dělení materiálu. Údržba a servis: -kamenolomy -štěrkopískovny -betonárky.

Sídlo:budova Stavebního bytového družstva. Nabízí: -finanční, účetní a investiční poradenství -kompletní zpracování podvojného účetnictví -zpracování podnikatelských projektů -zpracování strategických plánů -zavádění informačních systémů -dodávky výpočetní techniky. Pomocí konzultační firmy zajistíme: -poradenství při ...