Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Prodej, dodávka, servis: -výpočetní technika (počítače).

Kovovýroba, zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - kovoobrábění - svařování nerez.

Výroba: - kartonové obaly a přířezy - obaly z vlnitých lepenek a mikrovlny - klopové a skládačkové krabice - telefon: 327594527, 327594666 Velkoobchod: - obalové materiály (fólie, lep. pásky, tašky, váz. pásky, sáčky, balící technika) - možnost potisku, vnitřní vybavení krabic, výplně, mřížky. - telefon: 327594666 Vzorková ...

Renovace, recyklace: - tonerové kazety pro laserové tiskárny a stolní kopírky - kazety pro inkoustové tiskárny - pásky pro jehličkové tiskárny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nový spotřební materiál pro tiskárny a kopírky - tonerové kazety, cartridge, laserjet, inkoustové kazety, inkjet, pásky pro jehličkové tiskárny - ...

Prodej a servis výpočetní techniky. IPhone servis.

Návrh, výroba a dodávky stavebních ocelových systémů PEB.

Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek -plastová okna, dveře.

Maloobchod, prodej: - nábytek z masivu - komody - postele - psací stoly - skříně - knihovny

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače, notebooky - digitální technika.

Výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek.

Stavební firma, stavby. Provádění staveb, rekonstrukce a odstraňování. Projektová činnost, projekce ve výstavbě, stavební projekce. Investorská a inženýrská činnost. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce a průmyslové nátěry.

Prodej, servis, maloobchod, velkoobchod počítačové, spojovací, kancelářské a vizuální systémy: -PC:HEWLETT-PACKARD a další -počítačové sítě, notebooky:TOSHIBA, HP, Acer, Asus, Samsung -software:MICROSOFT, SYMANTEC, COREL, ATD* -tiskárny:STAR, EPSON, HEWLETT-PACKARD, CANON, OKI -pásky, tonery, inkousty do všech ...

Stavby, konstrukce: - výstavba - rodinné domy, domky - projekční a inženýrská kancelář D projekt. Stavební práce: - betonáž, ukládání výztuže, zdění. Výroba: - kovové konstrukce a konstrukce z lehkých kovů. Vypracování stavební a montážní dokumentace. Pronájem: - stavební stroje.

Maloobchod, prodej: - maziva-včetně ekologických - motorové oleje - převodové oleje - hydraulické oleje - biologicky odbouratelná maziva. Poradenství.

Správa sítí, prodej a servis výpočetní techniky. Tvorba a správa www stránek, nabídka komplexního outsourcingu IT pro firmy.

Maloobchod, prodej, servis: - hardware - software - mobilní telefony - výpočetní technika Připojení k internetu Výstavba počítačových sítí

Prodej, instalace: -počítačové sestavy -notebooky -monitory -počítačové sítě -tiskárny -modemy -záložní zdroje. Instalace: -software -ekonomické a účetní programy ZEIS. Služby: -zpracování účetnictví a mezd -audit.

Výroba: - nábytek, bytové doplňky - kuchyně, kanceláře, podlahy.

Nákup, dodávka, montáž, servis: - zdravotnická, dentální a sterilizační technika. Autorizovaný servis značek BMT*, PLANMECA, Eur-Med Piešťany. zubní, souprava, planmeca, diplomat, kompresor, ekom, eurmed, servis, zdravotnické, techniky, prodej, sterilizátor, parní, horkovzdušný, dentální, sterilizační, revize, tlakové, nádoby, kontroly ...

Revize, montáž, oprava, servis: -vodo-topo-plyn, voda-topení-plyn, rozvody páry -kotelny -výměníkové stanice -tlakové nádoby.

Práce: - zámečnické - stavební buňky - vrata, brány

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software, hardware -počítačové příslušentví. Vedení účetnictví.