Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Maloobchod, prodej, poradenství: - výpočetní technika - hardware - software.

Zakázkové truhlářství Roman Coufal – truhlářství vyrábí palety, bedny, dřevěné obklady, zahradí nábytek apod. Působíme v lokalitě Hradec Králové. Naše truhlářství je schopno ze dřeva vyrobit veškeré produkty – skříně, postele, knihovny, komody, židle, stoly, stolky, vitríny, sekretáře, police, botníky, obývací stěny, atd. Potřebujete nábytek do ...

Výroba: - ocelové konstrukce - dílenské prefabrikace potrubí-včetně orbitálního svařování.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - kancelářský nábytek - sektorové kuchyně - nábytek pro hotely - dětský nábytek.

Dodávka a montáž: - kancelářský nábytek ( včetně dopravy ) - kancelářské židle - jídelní stoly a židle

Montáž: - nosné konstrukce - kabelové nosiče pro rozvod - uchycení osvětlení - zámečnické a dokončovací práce

Generální zastoupení OLYMPIA. Prodej, servis, pronájem, půjčovna, leasing: - kancelářská technika - kopírovací stroje - telekomunikační technika - psací stroje. Velkoobchod, maloobchod: - kancelářská technika - kopírovací stroje: - malokapacitní - velkokapacitní - velkoformátové - barevné - psací stroje: - ...

Sdělovací a výpočetní technika: - servis počítačů přímo u zákazníků - servis kancelářské techniky - plnění tiskových hlav a tonerů - PC komponenty a periferie - PC sestavy - webhosting

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika.

Půjčovna a pronájem počítačů.

Pronájem herních konzolí Xbox 360S Kinect, Nintendo Wii, PlayStation 3 a dále prezentační techniky : LCD TV, stojany pro LCD a konzole. Realizujeme také akce na míru lde požadavků klienta.

Internetový obchod výpočetní technikou.

Firma se zabývá: - realizace pájených rozvodů z mědi - osazení kotlů - osazení radiátorů - mříže - ocelové konstrukce - kovové ploty - brány - pojízdné brány - kovové přístřešky - markýzy - dveře a vrata - schodiště - zábradlí - balkóny - regály - reklamní stojany - plastové rozvody vody - rozvody ...

Maloobchod s výpočetní technikou a telekomunikačním zařízením a elektronikou domácnost. Poradenství v oblasti hardwaru a softwaru. Repasování PC**. Servis výpočetní techniky a mobilních telefonů. Prodej a servis mobilních telefonů.

Prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny

Dřevovýroba: - palety - nábytkové hranolky. Prodej, sušení: - řezivo. Prořezávání korun stromů.

Velkoobchod, maloobchod: - ložiska tuzemské i zahraniční výroby - gufera - maziva - lepidla LOCTITE

Prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika -PC sestavy SAMO -programy Kalkul -počítačové stolky -správa sítí.

Výroba, návrh, dodávka interiérů na klíč: - nábytek - kuchyně - kanceláře - obývací, fětské pokoje - ložnice - veřejné prostory - interiérové dveře a zárubně.

VÝROBA: - lapoly a nádrže z plastů - septiky - čistírny odpadních vod - bazény - výrobky z plastů (zakázková výroba) - plastové nádrže - vodoměrné, revizní a přečerpávací šachty provozovna: Cvikovská 267 Jablonné v Podještědí

Služby: - prodej počítačových komponent - prodej značkových PC leo, comfor, hp - dodávku a správu sítí - renovace a prodej tonerů a inkoustových cartridgí - prodej a montáž projekční techniky, ozvučení sálů, konferenčních místností - prodej PC her - prodej repasovaných počítačů a notebooků - návrhy a modernizace výpočetní ...

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba nábytku, montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice, postele - plovoucí podlahy, podlahářské práce.

Služby: -pila -zakázková výroba řeziva -nákup a prodej dřeva a řeziva -výroba palet a podlážek -výroba stavebního řeziva -doprava řeziva.

Velkoobchod, prodej produktů MOGUL, PARAMO, CASTROL. Prodej: -motorové, převodové a průmyslové oleje, plastická maziva -technické kapaliny -černé emulze, oleje -autokosmetika -autochemie VELVANA -autodoplňky -nemrznoucí směsi VELVANA. Služby: -doprava.