Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej: -výpočetní a kancelářská technika.

Služby: -výroba osobní počítače -počítačové komponenty, sestavy, příslušenství -poskytování služeb v internetu -servis výpočetní techniky.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky, kuchyně - dětské, studentské pokoje - ložnicový nábytek - patrové postele - obývací stěny - čalouněný nábytek - kancelářský nábytek - dřevěné obklady ineriéru, exteriéru - pokládání podlah.

Maloobchod, prodej: -nábytek -skříňový a čalouněný nábytek -sedací soupravy -židle -rohové lavice -kancelářský nábytek -kuchyňské linky včetně montáže -ložnice -bytové doplňky -koberce, lina -kuchyně na míru -doprava.

Výroba: -brusné lamelové kotouče -brusné segmenty -brusné lamelové kotouče z perforovaného materiálu -lamelové kotouče šípové k vybrušování koutových svarů.

Montáž, demontáž, návrhy: -výstavní stánky -expozice.

Nábytek: - sedací soupravy - obývací stěny - stoly - židle - kuchyně - ložnice - kanceláře - zdravotní matrace - rošty - nábytek z masivu - dětské pokoje - nábytek z ratanu - předsíně.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nábytek - dřevěné výrobky.

Výroba: -hutní výrobky, hlavně kovové konstrukce. Provádíme stavební práce.

Návrh, výroba, dodávka, montáž, servis: -regálové systémy pro interiéry prodejny, sklady, chladírny -kompletní sklady: -pro potravinářské i průmyslové zboží -velkoprodejny -pro útvary MTZ -kovovýroba: -firemní stojany pro podporu prodeje zboží -obchodní zařízení: -pulty -vitríny skleněné -koše, vozíky nákupní ...

Výroba, prodej: - prodejních stánků a drobných staveb stánkového charakteru

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - zimní zahrady - prodej střešní okna, makrolon, plovoucí podlahy - kovovýroba

Prodej, dodávka, servis: - balící stroje a linky: - ruční i automatické balicí stroje do teplem smrštitelné fólie typu polyolefín, LDPE a PVC - balení jednotlivých výrobků do tenké folie nebo balení "pro supermarkety" tzv. „multipack“ tj. balení do skupin např. po 2 - 3 kusech, na strojích s různými velikostmi balicích komor s výkonem ...

Zakázková výroba nábytku: - kancelářský nábytek - vestavěné skříně BRASTAM - šatní skříně na míru - výroba kuchyní - komplexní zařízení od návrhu po montáž - návrhy a konzultace zdarma - dodání včetně spotřebičů.

Maloobchod, prodej: -řezné nástroje a CNC* obráběcí stroje pro obrábění kovů -frézy monolitní a destičkové pro frézování forem -řezná keramika, závitníky, upínací nářadí -CNC soustruhy -vertikální a horizontální obráběcí centra -automaty -zrychlovací hlavy -brusky -vrtáky.

Výroba a prodej stavebnice zábradlí na schodiště - systém pro svépomocnou instalaci zábradlí s profesionální technickou podporou a poradenstvím, od návrhu až po rady při samotné instalaci.

Kompletní služby v oblasti průmyslových maziv a kapalin: -autorizovaný distributor maziv BP a Castrol -recyklace olejů a průmyslových kapalin -čištění chladicích okruhů a vstřikovacích forem -filtrace olejů, odstraňování vody z olejů -evidence a plánování údržby strojů -rozbory olejů a maziv, mikroanalýzy.

Výroba, dodávka, montáž: - schody, schodiště - montované, vřetenové, schodnicové, celokovové, kamenné, dřevěné - nerezové zábradlí.

Prodej a servis počítačů. Prodej HP produktů, dogotální foto, tiskárny

Služby: -úprava a vybavení interiérů na klíč -dodávky a montáž žaluzií a kancelářského nábytku -kuchyně -plovoucí podlahy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelné zdroje, svítidla -bojlery -průtokové ohřívače -elektroinstalační materiál -kabely Zakázkový prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.

Prodej, servis: - notebooky, počítače - LCD monitory, tiskárny, software - spotřební materiál pro tisk, komponenty. Informační systém KOSTKA Pro SB. Individuální servis Systému KOSTKA Pro SB. Jsme poskytovatel internetu pro region Mladá Boleslav.

Výroba nábytku na zakázku. Prodej a pokládka plovoucích podlah a obkladů stěn. Prodej nástrojů na obrábění dřeva.

Prodej, e-shop: - oleje a maziva (PANOLIN HLP SYNTH, HLP Uni, ORCON, Avanis, Exclusive, Husqvarna, speciální motorový olej pro motocykly Honda

Výrobce profesionální vlasové kosmetiky pro kadeřníky: -vlasové šampony -vlasové balzámy -trvalé ondulace -barevné přelivy -emulzní peroxidy -stylingové přípravky. Sídlo: Počernická 467/44 108 00 Praha 10 tel.+ fax: 274 777 700