Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - brusné a řezné nástroje - lamelové brusné kotouče klasické i oboustranné, vulkanfíbrové kotouče, řezné a brusné kotouče, brusné vějíře na stopce, diamantové kotouče - železářství - měřidla, matice, podložky, šrouby, spojovací prvky tužky, křídy, popisovače, pravítka, měřítka, rýsovací jehly, ...

Naše servisní středisko opravuje počítače, kopírovací stroje, tiskárny, monitory, mobilní telefony a další sortiment kancelářské techniky. Prodejce výpočetní techniky, kancelářské techniky, mobilních telefonů.

Výroba, montáž: -plastová zařízení -vzduchotechnická zařízení -plastové nádrže různých tvarů podle dokumentace-septiky, jímky, vodojemy -svařování plastového potrubí do průměru 315 mm -tvarovky, technologické zařízení pro jímání a úpravu bioplynu -bazény včetně dodávky čistícího zařízení. Práce: -provádění ...

Divize zemědělské techniky - prodej a servis ZT značek John Deere, JCB, HORSCH, KRAMPE. Použité zemědělské traktory John Deere na prodej. Divize Mechanizace živočišné výroby - prodej a servis technologií ŽV, vlastní kovovýroba ocelových konstrukcí a technologií ŽV, projekční činnost, stavby ŽV na klíč, dojírny AGROMILK.

Společnost KAMAX - METAL s.r.o. Kroměříž má širší zaměření - hlavní oblastí je montáž, výroba ocelových konstrukcí a hal po celé ČR. Stavební činnost je zaměřena na nové výrobní, průmyslové haly a rodinné domy i rekonstrukce bytových jednotek. Obchodní činnost je zaměřena na prodej hutního, spojovacího materiálu, technických plynů a potřeb pro ...

Prodej: - automobilové, motocyklové, průmyslové oleje - maziva, aditiva, autokosmetika, akumulátory Distribuce Castrol, Chevron - Texaco a Total Česká republika.

Pokud hledáte kvalitní oleje a maziva pro vaše vozidlo nebo stroj, pak je firma Hrdlička Oils s.r.o. tou pravou volbou pro vás. Hrdlička Oils s.r.o. je autorizovaným distributorem produktů Shell, které patří mezi světové špičky v oblasti motorových olejů a maziv. Ať už potřebujete olej pro osobní automobil, motocykl, nákladní dopravu, zemědělství ...

Služby: -výroba z plastů -výroba krabiček pro zlatnictví -autodoprava.

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky -kuchyňské pracovní desky.

Výroba: -zakázková, polosériová -nábytek -dětské pokoje -kancelářský nábytek -obývací pokoje -zahradní domky, pergoly -kuchyňské linky.

Výroba, prodej: -konferenční stolek -květinový stolek -dělící stěna -květinový stojan kruhový -rohová polička -stolek pod TV, pod telefon -němý sluha -jídelní stoly, stůl -zahradní nábytek, zahradní lavička a křeslo, stůl -soustružené nohy k nábytku -psací stůl -konferenční stolek atypický -stoličky, lavice -stojany na láhve.

Výroba, opravy laminátových výrobků: -lodě -kádě -žlaby -formy.

Firma FERRIC s.r.o. se sídlem v Plzni se již více než 22 let zabývá zámečnickou výrobou kovových konstrukcí především pro stavebnictví. Současně také realizujeme komplexní dodávky mobiliářů do měst a obcí a také vyrábíme umělecko-kovářské předměty. Naše nabídka: Stavebnictví - badie na beton, výklopné kontejnery, víceúčelové ...

Opravy: - kancelářská technika - spotřební elektronika.

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika -počítače.

Zakázková výroba nábytku a komplexní dodávky interiérů - architektonické návrhy a vizualizace - kancelářský nábytek - nábytek pro hotely, restaurace.

Společnost iTsk s.r.o. se zaměřuje na prodej kancelářské a IT techniky a spotřebního materiálu - náplně do tiskáren, papíry a mnoho dalšího.

Výroba, služby: -zpracování dřeva -provoz pily -stavební řezivo, dřevěné obaly a palety.

Výroba, prodej: -kancelářský nábytek -zdravotní nábytek.

Výroba, prodej: -výroba, výrobce nábytku -kancelářský nábytek -lékařský nábytek -dětský nábytek -recepční pulty -šatní skříně -kancelářské stoly -kancelářské skříně -kancelářská židle -konferenční židle -sedací pytle -vybavení kanceláře -vybavení šaten -vybavení ordinace -nábytek od výrobce.

Prodej, e-shop, servis, oprava: -kancelářská technika -technické literatury, hardware, software -spotřební materiál pro tiskárny, diskety, CD -výpočetní technika -počítače, tiskárny -psací stroje, kalkulačky. Služby: -návrh, realizace počítačových sítí.

Zakázková výroba: -atypický nábytek -dveře, okna -kuchyně, jídelny -ložnice -předsíně -kanceláře, pracovny.

Velkoobchod: -potravinářské obaly -papírové tácky -potravinářské obaly -fólie -sáčky -plastové nádobí -obalový materiál.

Ing. Michal Kuběna se zaměřuje na výrobu a internetový prodej industriálního nábytku a mechových dekorací a obrazů.

Výroba: - brány, branky - ocelové přístřešky - zábradlí klasické i nerezové - ocelové designové květináče s různou povrchovou úpravou - kovové doplňky do interiéru i exteriéru. Opravy alu disků. Broušení nožů. Svařování technologií MIG-MAG i TIG.