Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Truhlářství, výroba, montáž: - stavební a nábytkové truhlářství - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavěné skříně - dveře - okna - schody - stropní obložení.

Hanos - Výpočetní technika. Nabízíme: - široký sortiment jak jednotlivých komponent, tak i konfigurovatelných počítačových sestav. V Našem sortimentu naleznete toto zboží: - Cartridge - tonery, CD mechaniky, disketové mechaniky - DVD mechaniky, DVD vypalovačky - CD vypalovačky - COMBO mechaniky - Datová média (CD, DVD, diskety) ...

Výroba: -atypické palety podle plánu zákazníka -paletové řezivo.

Prodej,servis,oprava: -výpočetní technika-počítače -kabelové rozvody,sítě -použitá výpočetní technika. Služby: -připojení na INTERNET.

Prodej, servis: - instalace počitačovích sítí - stavba a opravy hardware - instalace a úpravy software - poradenská činnost.

Výroba, prodej: -olejové nádoby, kontejnery.

Prodej, maloobchod: - PC, hardwarových, softwarových i síťových komponent - výpočetní technika - příslušenství

Tvorba webových stránek, správa sítí, datové služby, poradenství v oblasti IT, servis pc

Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -části dopravních strojů. Lakování, tryskání. Servis: -výrobní linky.

Pilové pásy na dělení kovů. Chladící kapaliny a řezné oleje pro obrábění.

Návrh, výroba, realizace - interiéry: - komerční prostory - nábytek pro kanceláře, zdravotnictví, školství, hotely, obchody - design.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - hardware - software.

Prodej: -výpočetní technika. -počítače. -software -hardware -kancelářská technika. Opravy, servis: -počítače. -notebooky. -monitory. Služby: -recyklace tonerů. -instalace operačních systémů. -odstranění virů.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti informačních technologií – prodej a instalace výpočetní techniky, realizace počítačových sítí LAN, WAN, instalace strukturovaných kabelážích systémů, kamerových systémů, EZS, komplexní služby v oblasti internet / intranet, prodej telekomunikační techniky, kancelářských a ekonomických informačních ...

E-shop: - kvalitní vlasový sortiment k prodlužování vlasů - vlasy pro metodu keratin, micro ring a clip-in - pravé evropské vlasy REMY nejvyšší kvality na trhu a kvalitní lidské vlasy REMY evropského typu z Asie.

Maloobchod, prodej, eshop: -výpočetní technika. -počítače. -spotřební elektronika.

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky. Projekty a realizace PC sítí MICROSOFT a LINUX. Prodej, servis výpočetní techniky.

Prodej, servis: - kancelářská technika. Renovace: - tonerové kazety.

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -výpočetní technika -počítače, monitory, tiskárny, software. Prodej, i nstalace: -telekomunikační technika, zařízení -telefonní ústředny, faxy, modemy, připojení na internet.

Maloobchod, prodej: - kancelářský nábytek pro personál - kancelářský nábytek pro manažery - hotelový nábytek - bytový nábytek.

Výroba: - ocelové a hliníkové konstrukce - ocelové dveře a vrata - hliníkové dveře a vrata Služby: - zasklívání balkonů a lodžií - revitalizace panelových domů. Sídlo: - Štramberská 515/45 - Ostrava-Hulváky - tel. 596738294.

Ochranné pracovní pomůcky: -pracovní rukavice, oděvy, obuv -ochrana hlavy, sluchu, zraku -pracovní kosmetika -kartáčnické výrobky Služby: -zakázkové šití prac.oděvů -kožené výrobky, trička -potisk oděvů Obaly: -stretch folie ruční, strojní -PE folie -lepicí pásky -vázací pásky -bublinková folie -pěnový polyetylen ...

Obchod, prodej, servis, pravidelný upgrade, školení: -výpočetní technika, HW PC, počítače -software (Word, Excel) -periferie (tiskárny, scanery, kopírky). HOT LINE, poradenská služba: -tel.:603380236. Služby: -tvorba www stránek na zakázku-internet -montáž strukturované kabeláže vč. síťového software -správa sítě IT -vytváření SW ...

Stolařské, truhlářské výrobky včetně montáže. Zakázková výroba nábytku: -kuchyně, linky včetně přeložky vody, el.vedení, úprava dlažby a obkladů -kanceláře, stoly, stolky pod PC, kontejnery, skříně, police, regály -prodejny, pulty a vybavení -ložnice, skříně šatní i vestavěné -koupelnový nábytek -předsíně, botníky, věšákové ...

Tašky Dárkové obaly Vánoční obaly Dárkové stuhy s potiskem Cínové etikety