Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Provádíme veškeré zámečnické práce.Výroba bran, branek, vrat, ozdobných mříží, klasické i točité schodiště, oplocení pozemků, výroba a montáž ocelových konstrukcí.Atypické sádrokartonové konstrukce.

Prodej, servis: -výpočetní technika. Ekonomický software na zakázku: -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -saldokonto faktur -mzdová evidence + personalistika -skladová evidence.

Výroba: -kuchyňská linka -dětský pokoj -obývací stěna -kanceůářský nábytek -vybavení prodejen, restaurací atd. -pergola. Rozpočet, doprava a montáž ZDARMA.

Poradenství: -ekonomické. Prodej a servis: -kancelářská technika -výpočetní technika.

Elektro Horáček. Prodej: - elektrické spotřebiče. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů.

Výroba: - kovové součástky pro stolaře - nerez - hliník - polykarbonát - brány - schodiště - ploty - polykarbonátové stříšky - zatěsnění vchodů - svařování.

Prodej, servis: -výpočetní technika: -hardware a software -elektronická zařízení.

Prodej, servis, oprava, půjčovna profi ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ MAKITA, NAREX, PROTOOL, DOLMAR, HITACHI: -opravy elektrického nářadí -prodej elektrického nářadí -prodej příslušenství -prodej brusiva Nové zastoupení značky FESTOOL Prodej nářadí: -ruční nářadí - KNIPEX, BACHCO, WIHA -ruční nářadí a příslušenství -stavební technika: ...

Telekomunikační systémy: - projekt, prodej, montáž, servis: - výpočetní technika - telekomunikační technika - kancelářská technika - datové a komunikační sítě - veřejná telekomunikační síť - mobilní telefony.

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika. -počítačové sestavy. Služby: -odvirování počítače. -instalace softwaru. -zálohování dat.

Železárství. Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -nářadí pro řemeslníky -zámky, kování -kouřovina, kamna -zahradnické potřeby -elektrické motory a jejich opravy, servis. Půjčovna, půjčování: -vrtačky -řetězové pily -křovinořezy -brusky na parkety -zahradní drtiče.

Kadeřnické potřeby Vorlíčkovi. Velkoobchod, maloobchod kompletní sortiment materiálu a zařízení pro kadeřnice: -Schwarzkopf, Wella, L oreál, Vitalitys, Matuschka, Hessler, Londa, Ilirija, Keune, Goldwell, Lendan, Revlon, Nouvelle, Sellective a jiné. -nehtová modeláž, nehtové ozdoby, nehty, kosmetika -Bellazi, ...

Výroba, montáž, servis: -zplynovací kotel na dřevo a uhlí -náhradní díly -ústřední vytápění -zařízení pro odstranění kouřivosti kotlů na tuhá paliva při zatápění a přikládání -topné vložky ohřívače vody -topné vložky protiproudých výměníků z materiálu dle přání zákazníka (ocel, měď*, železo) -ocelové konstrukce vrat, zábradlí, ...

Výkup, komise, prodej: -použitý nábytek -bazar nábytku.

Prodej: -počítače HP** VECTRA(PENTIUM) -CAD* systémy pro projektanty -injekt plottery a tiskárny. Služby: -TV** animace(reklama, architektura) -školení, konzultace, instalace.

Stavebně zámečnická výroba: -ocelová schodiště atypická, točitá, pásnicová a další. Zábradlí včetně nerezových. Ploty a brány. Ocelové dveře, vrata a další stavebně zámečnické výrobky. -ocelové konstrukce atypické -pokrývání střech a opláštění tvarovaným plechem -základní lopaty a náhradní břity k zemním strojům UNC* -lopata k ...

Výroba dřevěných přepravních obalů, palet a beden pro lodní, leteckou a kamionovou přepravu, balení do kontejnerů, výroba nadměrných obalů

Kompletního vybavení kancelářských prostor, hotelů, ordinací a průmyslových prostor. Kvalitní design i ergonomie - židle, stoly, protiúnavové rohože. Videokonference a prezentační technika.

Virtuální obchod, internetový prodej: - počítače, výpočetní technika - elektronika - elektrospotřebiče.

Služby: -automatizované zpracování dat -koupě zboží za účelem prodeje a jeho prodej, obchodní činnost -poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd.

Nejvýznamnější regionální dodavatel informačních technologií a poskytovatele služeb internetu. Síť Dragon Internet a. s. pokrývá Mladou Boleslav a okruh přibližně 30 Km kolem. Síť je kombinací nejmodernější metropolitní optické sítě, která je dovedena do hustě zabydlených rezidenčních oblastí a kvalitně vybudované bezdrátové mikrovlnné ...

Nabízíme: - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - postele, matrace - stoly, židle - kancelářský nábytek a další zajímavý sortiment ...

Montáž, demontáž, výstavba, vnitřní úprava: -výstavní stánky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tonery - cartridge, inkousty - pásky - tiskárny - tonery, tiskárny - renovované, repasované. Oprava, servis: - tiskárny, faxy, multifunkce. Renovace: - tonery, cartridge, inkoustové kazety. Náhradní plnění: - přes partnerskou firmu ProfiToner s.r.o. poskytujeme náhradní plnění.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tonery - cartridge, inkousty - pásky - tiskárny - tonery, tiskárny - renovované, repasované. Oprava, servis: - tiskárny, faxy, multifunkce. Renovace: - tonery, cartridge, inkoustové kazety. Náhradní plnění: - přes partnerskou firmu ProfiToner s.r.o. poskytujeme náhradní plnění.