Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - digitální fotoaparáty - mobilní telefony.

Naše služby: - prodej výpočetní technika - správa a realizace sítí - internetové prezentace.

Prodej, servis: - kopírky - tiskárny - kancelářskou techniku - dodáváme veškerý originální i alternativní spotřební materiál jako jsou tonery, papíry, inkousty, folie i fotoválce za velice příznivé ceny s dovozem až do kanceláře. Provozovny: Semtín - budova M 1 Adresa: 533 54 Pardubice - Semtín Veverkova 1343/1 500 02 Hradec ...

Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby, pořadače, rychlovazače, odkládací mapy - pákové a kroužkové mechaniky - kancelářský papír, obálky, papír pro počítače - školní a kancelářské potřeby z dovozu i z tuzemska - sešity - školní aktovky, batohy a penály - nůžky - etikety pořadače a bloky Ambar, pryže Milan, luxusní balící ...

Velkoobchod, prodej: -obráběcí nástroje -nářadí, měřidla -brusivo.

Prodej: -registrační a restaurační pokladny OPTIMA, SANYO, SAMSUNG, FUJITSU -výpočetní technika -měřící technika -kancelářská technika. Dodávka, montáž: -telefonní ústředny, GSM brány, faxy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej brusiva: -brousicí kotouče keramické -řezací a drážkovací kotouče -flex kotouče -brusná plátna a papíry -průmyslová tělíska se stopkou -brusné pilníky a kameny -drátěné kotouče -elektronářadí PROFI firem NAREX, PROTOOL: -úhlové vrtačky -přímé, excentrické brusky -kotoučové, listové pily.

Výroba, montáž: -ocelové a nerezové schodiště -zábradlí, ploty, pojezdové a otočné brány, branky. Výroba: -kovové interiérové doplňky a zahradní nábytek -regály -pracovní stoly. Zámečnická výroba a montáž dle požadavků zákazníka.

Velkoobchod, prodej: - balící stroje, obalová technika - plastové obaly - PE a PP sáčky - PE, PP a PVC fólie - misky.

Prodej, servis, pronájem, leasing: -kopírky, faxy, t iskárny -spotřební materiál a náhradní díly -další kancelářská technika. Služby: -kopírování.

Dodávky, montáž: - fólie BRUXAFOL - bezpečnostní folie - protisluneční folie - kombinovaná folie - odrážecí folie - automobilová folie - speciální folie - zájemcům předvedeme katalog folií a poradíme. Obchodní činnost: - mobilní telefony EUROTEL - kancelářské stroje - kopírky, faxy. Svařování fólií. Lepení: - bezpečnostní ...

Autorizovaný servis, pozáruční servis, oprava: -počítače, počítačové sestavy, tiskárny, periferie: -Acer, Benq, Bestwin, Compaq, HP**, Umax, Genicom, Microplex, Olivetti, Itoh, Minolta, Epson, Kyocera. Maloobchod, prodej: -náhradní díly, baterie, zdroje, kabely, tašky, příslušenství.

Služby: -návrh a realizace komplexních řešení IT -realizace sítí LAN a WAN -realizace zabezpečovacích systémů -dodávky výpočetní techniky -dodávky kancelářské techniky -správa datových sítí a serverů -služby v oblasti IT -servis a poradenství -speciální projekty -HOTLINE -leasing.

Prodej: - výpočetní technika - elektronické součástky. Internetové služby.

Prodej, dovoz, montáž: -veškerý sortiment nábytku -sedací soupravy -dětský nábytek -ložnice -kožené sedací soupravy -bytové doplňky -obývací stěny -stoly, židle -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -skříně -válendy -splátkový prodej.

Autodoprava vnitrostátní a mezinárodní do 3, 5t a nad 3, 5t Svářečské práce Potápěčské práce Revize tlakových lahví (0980/6/02/TZ-PZ-NP ) Potápěčská škola Servis potápěčské techniky Zámečnické práce

Prodej, leasing: -výpočetní technika -CAD systémy.

Prodej kancelářských potřeb a obalového materiálu: - kancelářské potřeby - etikety - tabelační papíry -xerox papíry - pořadače atd. - kelímky - tácky - MI, PE, papírové sáčky - tašky - lepící pásky - balící papíry atd. Provozovna: Kydlinovská 321/107 500 02 Hradec Králové - Pražské Předměstí

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika: -speciální zákaznické sestavy počítačů /počítače/ -tvorba a údržba sítí na platformě MS** WINDOWS -instalace a údržba programů: -MICROSOFT, MRP*, TILLconsult a další -služby antivirové kontroly a odvirování počítačů -kancelářská technika. Průběžná kontrola a ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika - spotřební materiál.

Služby, poradenství: - reklama, reklamní činnost - automatizované zpracování dat - poskytování software. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodání: - počítače, PC, výpočetní technika - programy, software.

Výroba: - kovové konstrukce

Stavební zámečnictví, montáže a ocelové konstrukce. Zabýváme se výrobou a montáží vrat, bran, garážových vrat, nejrůznějších ocelových konstrukcí, schodišť, zábradlí, kovaných a ozdobných prvků šitých na míru Vašemu přání.

Kovovýroba, výroba, prodej: -nádoby distribučních transformátorů -transformátorová víka -komponenty pro montáž jádra uvnitř transformátorové nádoby. Práce: -CNC plazmové řezání pálení plechů -tryskání -lakování vodou ředitelnými barvami.