Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, servis: -kopírovací stroje, tiskárny -MINOLTA, MITA, SHARP -možnost pronájmu nebo leasingu -telefaxy MINOLTA, PANASONIC -kancelářská technika.

Služby: Stolařství: - kuchyně na míru - možnost dodání elektrospotřebičů za výhodné ceny - montáže kuchyní - bytový nábytek - vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, lůžka - kancelářský nábytek - truhlářské práce - pokládka plovoucích podlah - vybavení restaurací a hotelů - nábytek pro zdravotnická zařízení, školy a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava, e-shop: -OFFICE SYSTEM (kompletní sortiment vybavení kanceláře) -telekomunikační technika, telefony -spotřební materiál -organizační pomůcky -nábytek, židle, křesla -kancelářská technika, PANASONIC, SIEMENS, SAMSUNG -mobilní telefony EUROTEL, GO**sady (PHILIPS, ...

Opravy, prodej, servis: - veškerá výpočetní technika včetně příslušenství. Autorizované servisní středisko značky LIBRA, E-LINK. Pobočka: - Horní Benešov, Husitská 431. Provozovna: Sadová 215/62 746 01 Opava - Předměstí

Naše služby: - průmyslová automatizace - zakázkový hardware - zakázkový software.

Prodej: - počítače, výpočetní technika, - příslušenství.

Zakázková výroba: - nábytek - dřevěný nábytek na míru - kancelářský a bytový nábytek - kuchynské linky včetně spotřebiču - zahradní nábytek a pergoly - schodiště - opravy starožitného nábytku - řezbářské práce.

Velkoobchod: - kancelářské potřeby - obalová kartonáž Prodej, servis: - kopírovací stroje MINOLTA, CANON, UTAX, SHARP - faxy MINOLTA, CANON, OKI, UTAX, BROTHER - laserové tiskárny MINOLTA, CANON, HEWLET PACKARD, BROTHER - psací stroje OLIVETTI, BROTHER, NAKAJIMA - registrační pokladny SHARP, SANYO, OMRON - skartovací a ...

Maloobchod,prodej: -výpočetní technika PLEXIM,DELL,FUJITSU-SIEMENS,ACER -počítače -kancelářská technika: -tiskárny EPSON,HEWLETT PACKARD,CANON, MINOLTA -monitory ADI*,EISO,BELINEA -kopírky CANON,MINOLTA -faxy CANON -mobilní telefony T-Mobile,GSM* včetně aktivace -záložní zdroje 400W-10kW včetně ...

Dřevovýroba. Výroba: -dřevěné obaly -speciální nákladové palety a rošty.

Výroba: -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -montované haly i žárově zinkované -dveře a okna z Al profilů -zimní zahrady -svařování hliníku.

Opravy a sestavení: - počítače. Instalace. Zřízení domácí sítě. Odvirování. Zálohování, záchrana dat. Tvorba: - webové stránky.

Internetový obchod s nábytkem do bytu i na zahradu. Zákazníkům nabízíme široký sortiment, dopravu nábytku po celé ČR, montáž a výnos nábytku a možnost platby na splátky.

Školení, prodej, poradenství v oblasti výpočetní techniky. prodejna: Palackého náměstí 19 (roh u kostela) Kralupy nad Vltavou učebna: sídliště U Cukrovaru 1172 Kralupy nad Vltavou

Velkoobchod, výroba bytových doplňků: - konferenční stolky - jídelní stoly - počítačové stoly - židle, křesla - podnožky - předsíňový nábytek - proutěný nábytek - botníky - sedačky - zahradní nábytek.

Páskovačky pro ocelovou i umělohmotnou pásku. Plastové a kovové vázací pásky různých povrchových a materiálových provedení, tloušťky, šířek a návinů Vázací dráty různých povrchových a materiálových provedení, průměrů a návinů Kovové spony tibu B i jiné - různé způsoby uchycení Balící folie - stretchové strojní i ruční, různých návinů i ...

Truhlářství: -na zakázku z masivního dřeva veškerý nábytek -dveře -schody -nábytek z lamina a dýhovaného materiálu (kuchyně, kanceláře).

Naše firma se zabývá prodejem: - diamantových řezných kotoučů - vrtacích korunek - brousících nástrojů - hvězdic pro frézování - řezačů spár - stěnových pil - brusek betonu.

Prodej, servis: - kancelářská a výpočetní technika.

Prodej: -počítače-výpočetní technika -software-program pro účetnictví a zdravotní pojišťovny -hardware. Pobočka: -Jilemnice, Na Kozinci 1152 -tel.:481543545. Zpracování dat. Dodávky, poradenské služby ohledně programů na** zpracování dat (software).

Realizace: -izolace, hydroizolace, odizolování: -rovné střechy -zahradní jezírka -proti vodě, zemní vlhkosti, radonu. Podlahářské práce: -lepení, pokládka: -podlahoviny PVC.