Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Výstavba počítačových sítí. Údržba informačních systémů. Správa a systémový servis počítačových sítí. Hardwarové a softwarové vybavení. Záruční i pozáruční opravy. Zapůjčení náhradní techniky po dobu opravy. Firma je schopna rychlého zásahu při haváriích systémů či techniky, jak ve dnech pracovních, tak i ve dnech ...

Technická příprava výroby, návrh, vývoj a dodávka software SW**: -technologie CAD*, CAM*, CAE* -PDM* produkty Maloobchod, prodej: -hardware HW** značky HP** invent a Siemens.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - jídelní a kancelářské židle, kancelářská křesla - jídelní sety, kuchyňské linky - postele - matrace.

Prodej, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika: -počítačové sestavy. Služby: -správa, údržba počítačových sítí -tvorba www stránek -optimalizace stránek pro vyhledávače SEO.

Služby: -webdesign - tvorba webových stránek -instalace PC sítí, SW -repasování počítačů. Dodávka, prodej: -počítače optimální konfigurace -komponenty -veškerý software -digitální fotoaparáty a kamery. Oprava, servis: -počítača -software.

Prodej, servis: -výpočetní technika (i použitá) -software -radiostanice. Služby: -webdesign - tvorba www stránky.

Prodej: - software - počítače, PC na míru, notebooky - tiskárny, monitory, skenery - digitální fotoaparáty - tonery, cartridge. Služby: - webdesign - tvorba a správa počítačových sítí.

Zabýváme se obchodní a zprostředkovatelskou činností v oblasti zemědělství. Nákup, skladování, maloobchod, prodej: - paliva - maziva.

Ozvučení a osvětlení kulturních akcí, DJ a laserová show, video DJ. Variabilita a solidnost, profesionální přístup a vždy něco navíc. S náma se neztratíte.

Pobočka. Distribuce, prodej, maloobchod: - datová média CD-R - DVD-+R/RW - produkty pro ukládání dat - paměťové karty - datové pásky a páskové mechaniky - přenosné harddisky - tiskárny - navigace.

Železářství. Prodej, maloobchod: - brusivo - brusné a řezné kotouče - celý sortiment železářství - vodoinstalační materiál - diamantové brousící kotouče - orovnávače DIALEX - lamelové kotouče - brusné výseky - nářadí. Dodávky brusiva z korundu, carbidu křemíku, diamantů a CBN pro strojírenské, slévarenské firmy v regionu ...

Montáž, prodej, maloobchpd, velkoobchod - kancelářský nábytek, židle - zařízení kanceláří. Vzorková prodejna: - HK, Veverkova, tel.:498500232. .

Prodej, servis: - výpočetní technika.

Prodej, servis, poradenství: - výpočetní technika.

Kuchyňské studio. Návrh, výroba, prodej, dodávka, montáž: - kuchyně, kuchyňské linky - plovoucí podlahy - vestavěné (vestavné) skříně - realizace kancelářských interiérů (kancelářské interiéry).

Pobočka. Kuchyňské studio. Návrh, dodávka, montáž, prodej, maloobchod: - typové i atypické značkové kuchyně - vestavěné (vestavné) spotřebiče - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - židle a stoly.

výkup, prodej a servis: - dřevěné palety. Provozovny: Areál SP PAL Dlouhopolsko Dlouhopolsko, hlavní silnice č. 11, Tel.: 603 743 883 p. Vojtíšek Areál Mototechny Libenice, hlavní silnice č.38, odbočka na Kutnou Horu Tel.: 732 260 051 p.Martínek Areál Technických služeb Jičín Koněvova ulice, Jičín Tel.: 775 290 390 p. ...

Prodej: - spotřební materiál k tiskárnám EPSON, HEWLET PACKARD, STAR, PANASONIC - náhradní díly k tiskárnám EPSON, HEWLET PACKARD, STAR, PANASONIC - tiskárny EPSON, HEWLET PACKARD, STAR, PANASONIC. Servis: - tiskárny EPSON, HEWLET PACKARD, STAR, PANASONIC.

Olio Best - dodává na český i slovenský trh veškeré druhy olejové a mazací techniky. V naší nabídce naleznete širokou škálu produktů olejové a mazací techniky, servisní vybavení, manipulační techniku a vše z oblasti olejového hospodářství Veškeré naše zboží naleznete na stránkách : www.oliobest.cz Pokud nebude obsahem nabídky uspokojena ...

Prodej: -výpočetní technika -počítačové sestavy -veškeré příslušenství k počítači -výpočetní a kancelářská technika

Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -šatní skříně -komody -peřiňáky -lůžka s úložným prostorem -lamelové rošty -zdravotní matrace -dětský nábytek -kancelářský nábytek -plovoucí podlahy s pokládkou -obklady stěn a stropů.

Kompletní zajištění revizí: -tlakové zařízení dle ČSN 690010, 690012 -vodáren -vzdušníků brzdových systémů vozidel -školení obsluh -poradenská činnost.