Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Prodej, servis, instalace: -počítačové sestavy -spotřební elektronika -mobilní telefony.

Maloobchod, prodej na splátky, servis, opravy, montáž, instalace: - výpočetní, tisková, kancelářská technika - mobilní telefony, příslušenství - kabelážní systémy (metalické i optické rozvody LAN, datové sítě) - kamerové systémy (digitální IP-kamery, digitální bezpečnostní videorekordéry DVR, inteligentní hybridní PC videosystémy, skryté ...

Nabízím kompletní služby v oblasti IT. Internetový obchod: - vypočetní technika.

Stavební zámečnictví Výroba a montáž: -ocelové konstrukce

Prodej: - brusné, řezací, řezné, leštící materiály, busivo - brusné, diamantové pasty - brusní, leštící kameny GESSWEIN BELLSTONE - brusná, leštící tělíska - CBN kotouče - diamantové a rotační pilníky, kotouče, tělíska - progresivní leštění - brusné a řezné nástroje - potřeby, zboží na leštění forem - tvrdokovové nástroje ...

PRODEJ: -nových,repasovaný i použitých počítačů,monitorů,tiskáren -tvorba www stránek Pondělí-Pátek 9:00 – 11:30 13:00 – 17:00 Sobota 9:00 – 11:30

VÝROBA: - papírové obaly - průmyslové obaly - ozdobné obaly bez saténu Vysekávané obaly, klopové obaly z třívrstvé lepenky (krabice). Možnost vícebarevného potisku dle dohody.

Sortiment: - obaly z materiálu PP, PE - předlisky (preformy) z materiálu PP, PE Obaly, lahve a přepravky pro: -potravinářský průmysl (láhve na kečup, hořčici, čokoládu a jiné pochutiny) -kosmetický a chemický průmysl včetně kanystrů -přepravky na pečivo, lahůdky, maso, cukroví, ovoce a zeleninu, klece na ...

Prodej, servis, opravy a modernizace výpočetní techniky. -počítače (počítačové sestavy PC, notebooky), -monitory LCD, tiskárny, multifunkční zařízení -CD a DVD média, reproduktory, náplně, klávesnice. Servis: LAN, WIFI pro firmy i domácnosti.

Výroba a prodej: -ochranných obalů na audio a video nosiče.

Prodej, velkoobchod: - fóliovníky - fóliové kryty.

VÝROBA, MALOOBCHOD A VELKOOBCHOD, PRODEJ: - řezivo - prkna - fošny - hranole - trámy - střešní latě - paletové přířezy - truhlářské řezivo Výroba palet, tepelné ošetření IPPC

Prodej, servis -výpočetní technika - hardware

PROVÁDÍ: - vedení podvojného účetnictví - zpracování mezd - vedení personální agendy ZPRACOVÁNÍ: - daňová přiznání VÝROBA: - kovové skříně pro elektrorozvaděče - kovové skříně pro bytovou výstavbu - kovové skříně pro průmyslovou výstavbu - lité těsnění na dveře dodané zákazníkem KOVOVÝROBA: - z plechu na CNC ...

Velkoobchod, výroba, maloobchod: počítačové sestavy RENT. Nakonfigurujte si vlastní pc sestavu na www.pcsestava.cz. Dostanete slevu 10%.Napište při objednávce přes e-shop heslo do poznámky "edb".

PLASTOVÁ VÝROBA: -Seriová výroba vstřikováním termoplastů výrobky pro odvětví: -AUTOMOTIVE -CHEMICKÝ -POTRAVINÁŘSKÝ- salátové kelímky -KOSMETICKÝ -výroba plastových obalů -výroba uzávěrů

Prodej, maloobchod: - výpočetní technika - hardware, počítače, PC - software. Informační technologie - poradenství.

Projekce, statika, inženýrská činnost. Dodávka, montáž: - ocelové konstrukce.

Zámečnické a kovářské práce: - vrata, dveře, ploty - mříže, zábradlí, schodiště - ocelové konstrukce - posuvné a křídlové automatické vjezdové brány s dálkovým ovládáním - montáž ústředního topení - rozvod vody, plynu.

Maloobchod, prodej: -dřevo -kov. Kovovýroba: -ocelové kontejnery -zámečnická výroba -zpracování plechu.

Připojení na Internet. Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače, PC -příslušentství -tiskárny -skenery -digitální technika -digitální fotoaparáty -playstation -hry.

Prodej, maloobchod: - plechy - klempířské prvky - řezné a brusné kotouče. Půjčovna, pronájem: - nářadí. Výroba: - klíče.

Výroba dřevěných palet – atypické, dvoucestné, čtyřcestné, jednorázové, alternativy europalet, CP palety a další dřevěné palety dle požadavků zákazníka. Velkovýroba na moderních automatických výrobních linkách. Vyrábíme pružně, rychle, v nejvyšší kvalitě!

Zámečnictví. Výroba: -ploty -branky -schody -automatické brány -vybavení kanceláří -kovový nábytek.