Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Velkoobchod, maloobchodní prodej: - folie a hadice, sáčky, pytle, tašky včetně potisku - plachty, i s oky - sáčky na psí exkrementy - bublinkové folie, také antistatické - lepicí a vázací pásky, včetně potisku - tenisové lajny a kotve - svářečky folií a teflon - hadičky, trubičky, profily - etikety samolepící - papír i ...

SP KOVOTOPLAST - stavby s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou kovovýrobu, provádění staveb, zámečnictví a montážní práce.

Zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňské linky – nábytek a to jak masív, MDF nebo lamino -doplňky-dvířka, pracovní desky -obývací pokoje, konferenční stoly, obývací, stěny, komody, TV a HI-FI stolky -dětské pokoje, psací stoly, šatní skříně, police, prádelníky -kancelářský nábytek, psací stoly, skříně, kontejnery -koupelny, ...

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Specialista na realizaci a instalaci interiérů

Výroba: -stylové interiéry -mosaz, nerez -kovový nábytek -zařízení pro zdravotnictví a gastronomii -zákázková a sériová výroba -certifikáty na průmyslový vzor na zábradlí a na kovové konstukce -maloseriová výroba pro BOSCH a další.

Výroba a prodej nábytku na míru: -kuchyně -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -ložnice, postele -konferenční stolky -sedací soupravy -jídelní stoly a židle -komody -dětské pokoje -zdravotní matrace -bytové doplňky -vybavení domů pro seniory.

Od roku 2002 vám přinášíme profesionální řešení v široké oblasti související s informačními technologiemi. Na základě již dlouhodobých, dvacetiletých zkušeností v tomto oboru, jsme se z malé firmy postupně rozrostli v početný a silný tým odborníků. Tým, který je vždy připravený řešit jakoukoliv technickou výzvu. Jsme kolektiv zejména ...

Montáž: -eurookna, dveře, kancelářský nábytek, kuchyňské linky.

Nakládání s odpady. Svoz separovaného odpadu. Sběr, třídění, zneškodňování odpadů. Doprava - kontejnery. Prodej - kontejnery, plastové popelnice. Pronájem plastových kontejnerů. Sběrný dvůr.

Firma KH EKO spol.sr.o.vznikla v roce 2003 a je jedním z největších dodavatelů čistíren odpadních vod pro rodinné domy a malé provozovny. Svoji činnost v roce 2006 rozšířila o prodej a pronájem obytných aut značky XGO, ROLLER TEAM, RIMOR.

Výstavba, dodávky a montáže, demontáž: - ocelové konstrukce - opláštění hal a budov (stěny, střechy), rekonstrukce a opravy stávajících střešních a stěnových opláštění halových objektů - montované haly (skladové, výrobní). Stavební a montážní práce. Sídlo firmy: - Brno, Křenová 370/14.

Výroba konferenčních, jídelních stolů a postelí z masivu. Prodej roštů, matrací, lavic, sedáků a židlí ze dřeva. Zakázková výroba – dřevo a masív. Výroba kvalitního nábytku. Výroba nábytku na míru.

Eshop: - TV technika, LCD televize - audio - video - fotoaparáty - GPS navigace - výpočetní technika - kuchyňské a domácí potřeby - instalační materiál.

Prodej: - papír, školní a kancelářské potřeby - tonery - obalový materiál-sáčky, tašky... - plastové nádobí (kelímky, misky, příbory) - papírové tácky.

Servis: - elektronika - mobilní telefony - kancelářská technika - výpočetní technika - zastavárna.

Společnost Promstal engineering, s.r.o. se sídlem v Jeseníku, má specializací v inženýrských pracích v oboru ocelových konstrukcí.

Provádění bytových, občanských a průmyslových staveb včetně jejich údržby a rekonstrukcí. Opravy, rekonstrukce objektů, střešních a stěnových plášťů. Specializace na objekty KORD, HARD a Boletice. Dodávka a montáž halových konstrukcí, ocelové konstrukce, opláštění a zateplování budov - výměna oken.

Společnost MONTÁŽE JESENÍK S+G s.r.o. zajišťuje práce: - jeřábnické - natěračské - malířské - klempířské - zámečnické Hydroizolace průmyslových objektů - hydroizolace proti zemní vlhkosti - hydroizolace plochých střech Dodávka - hliníkové fasády - sendvičové panely´ - střešní pláště Dodávka a montáž - ...

Prodej: - nábytek. Pobočka: - Palackého 179, Jeseník, 584401089; 777727326 - Dukelská 717/2, Jeseník; 777762941

Prodej, poradenství průmyslové těsnící materiály a chemicko-technické produkty pro údržbu a opravy. Těsnící technika: -šňůrové ucpávky do čerpadel a ventilů -těsnící šňůry pro univerzální a náročné aplikace -injekční těsnění -S-PAK-plastické těsnění pro čerpadla a armatury s možností doplňování bez odstávky zařízení -plochá bezazbestová ...

Prodej, servis, opravy - počítače, notebooky, tablety - mobilní telefony - monitory - tiskárny Služby - internetové připojení

Hledáte kvalitní a spolehlivé výrobky z kompozitních materiálů? Potřebujete atypické díly, designová křesla nebo karoserie pro různé typy vozidel? Pak jste na správném místě! Společnost COMPACT - Radomír Trecha se zabývá výrobou dílů ze sklolaminátu, GFK laminátu, karbonového kompozitu a dalších kompozitních materiálů. Využíváme moderní ...

Prodej, velkoobchod, eshop: Dodává celou škálu zařízení pro snímání čárového kódu a mobilní sběr dat. Jsme přímým distributorem největších světových výrobců identifikační techniky jako jsou např. HONEYWELL Datamax, ZEBRA, MICROSCAN, AXICON, DATALOGIC, CODE, CARL VALENTIN a nebo UNITECH. Výrobky: -etikety a textilní pásky -barvící ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, pronájem, leasing: -kopírovací stroje NASHUATEC autorizované a servisní zastoupení -barevné kopírovací stroje NASHUATEC -digitální a multifunkční stroje NASHUATEC -faxy NASHUATEC, LANIER, BROTHER -spotřební materiál pro všechny typy a modely kopírovacích strojů -prezentační technika vč. příslušenství ...