Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Firma Allimed – Vladimíra Pochová je výhradním distributorem firmy Allinad, která nabízí špičkové japonské masážní přístroje a to jak ruční maséry, tak i luxusní masážní křesla. Firma se prezentuje již od roku 1992, zejména na výstavách a veletrzích v ČR, SR a dalších zemích světa.

Maloobchod, prodej: -výpočetní, digitální technika: -počítače COMFOR, HP -notebooky -monitory (LG, Hyundai, SONY, Relisys, ViewSonic, Acer, ADI, HP) -tiskárny, skenery a příslušentsví (EPSON, HP, CANON) -digitální technika (OLYMPUS, SONY, NIKON, CANON, HP, KONICA MINOLTA, FUJI, KODAK -drobné příslušenství, spotřební ...

Moderní NONSTOP čerpací stanice. Prodej, velkoobchod, maloobchod: - pohonné hmoty pro: - velkoodběratele - čerpací stanice - asfalty a topné oleje pro: - velkoodběratele - oleje a maziva: - automobilová - průmyslová - průmyslové čističe - prostředky na údržbu - nemrznoucí směsi.

Velkoobchod, výroba, maloobchod: - počítačové sestavy. Další provozovna: - Ruská 7, Bruntál, tel. 554 713 397.

Prodej, servis, oprava: - profesionální ruční nářadí - brusné kotouče..

Internetový obchod: -počítače -PC sestavy -komponenty a digitální technika -notebooky -tiskárny -digitální fotoaparáty.

Prodej, servis: - kopírky - tiskárny - faxy.

Výpočetní technika, počítače a komponenty, LCD monitory, notebooky, tiskárny, digitální fotoaparáty, mobilní komunikace, telefony, paměťová média i jiné příslušenství.

Výrobce a velkoobchod nabízející kancelářský a sedací nábytek: dřevěné, kovové i plastové stoly, židle a podnože. Nábytek vyniká exkluzivním designem, množstvím variant a vysokou trvanlivostí.

Velkoobchodní prodej kancelářského nábytku a vybavení.

Autorizovaný prodejce maziv a olejů ESSO a Mobil. Průmyslová maziva: - bílé oleje, ekologické oleje, formové oleje, hydraulické oleje, kalicí oleje, kluzné plochy, kompresorové oleje, konzervační oleje, motorové oleje, oběhové oleje, obráběcí kapaliny, plastická maziva, pneumatické oleje, převodové oleje, procesní oleje přenos tepla, ...

Výroba, prodej: - fólie z hliníku a plastu.

Prodej: - kancelářská technika - kopírovací stroje.

Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Kovovýroba. Výroba: - kovové konstrukce - kovové výrobky. Obrábění, obráběčské práce. Svařování, svářečské práce. Povrchová úprava kovů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava, poradenství: -výpočetní technika: -počítače LINTEC, BARBONE, BRAVE. Prodej: -veškeré komponenty -monitory -tiskárny -scanery -klávesnice, myši.

Prodej, servis, oprava: - výpočení technika - hardware, software - spotřební materiál.

Výroba: - ocelové konstrukce - jeřábové dráhy - ocelové haly - svařované konstrukce - ocelové kontejnery a palety. Prodej, velkoobchod: - hutní materiál. Oprava: - vysoké pece, ocelárny - železniční vozy.

Oprava: (i externě) - kancelářské stroje - psací stroje - kopírovací stroje - tiskárny.

obchodní činnost služby v oblasti autoopravárenství Vazelinové oleje, paliva pro motory různých typů, klínové řemeny, brzdové bloky.

Kontejnerová doprava: - odvoz sutě, komunálního odpadu, písky, štěrky. Likvidace odpadů, odpadové hospodářství.

Prodej, servis: - počítače, výpočetní technika.

Prodej, montáž, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika.