Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Prodej kancelářských potřeb, ergonomických produktů, kancelářské techniky. Nabízíme nápojový servis. Kompletní sortiment reklamních a propagačních předmětů, reklamní předměty 3M, reklamní a propagační tisky, prodej a pronájem projekční techniky.

Prodej, instalace, servis: - výpočetní technika - PC a notebooky - pracovní stanice - servery - storage - pokladní systémy - telefonní ústředny - kamerové systémy. Vzdálená správa sítí, záchrana dat Internet, web hosting, připojení k internetu Výstavba LAN, WAN sítí Realizace WiFi bezdrátové sítě

Prodej, maloobchod: -brusiva -nářadí. Servis, opravy: -elektro nářadí NAREX-PROTOOL.

Výroba, prodej: -samolepící štítky elektrických rozvaděčů: -vyrobené tiskem a sítotiskem či perokresbou -PVC* štítky pro označení kabelů a přístrojů -návlačky s popisem na vodiče -označovací lišty do svorkovnic.

Kovovýroba: -trezory -trezorové skříně -trezory na zbraně.

Zámečnictví. Výroba: -ocelové palety -zámečnické práce -ocelové konstrukce -stříhání a ohraňování na NC strojích.

Interiéry SVOZIL Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - ložnice a obývací stěny - bytové doplňky. Výroba z materiálu: - lamino - dýha - masiv.

Kovovýroba: -ocelové kontejnery -ocelové palety.

Výroba, prodej, montáž nábytku: -sektorový -kuchyňský -kancelářský -školní -zdravotnický -hotelový -lékárenský. Vybavování: -internátů -kolejí a ubytoven. Velkoobchod: -lamino Atex -kování -příslušenství.

Prodej: -kancelářský nábytek -molitanové desky -molitanová drť. Služby: -výroba nábytku na zakázku -řezání atypických rozměrů, tvarů.

Služby: - návrhy a vybavení interiéru - kompletní stavební úpravy interiéru - doprava a montáž zboží - konzultace - návrhy nábytku - zaměření prostoru - návrhy interiéru a vizualizace.

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky.

Prodej domácích potřeb. Železářství.

Ocelové konstrukce Úpravy povrchů ocelových konstrukcí

ŽELEZÁŘSTVÍ VE DVOŘE. Maloobchod, prodej: -železářství -ruční nářadí: -elektrické, mechanické -zahrádkářské nářadí, potřeby -vodo-topo materiály -spojovací materiál.

Autorizovaný dovozce a distributor výpočetní techniky značky TOSHIBA. Přímý partner Toshiba Europe GmbH. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava: -notebooky TOSHIBA (Satellite, Tecra, Portégé) -notebooky s DVD* vypalovačkou -příslušenství notebooků -kapesní počítače PDA* (s operačním systémem Microsoft Pocket PC ...

Maloobchodní prodej a internetový obchod: -hardware, komponenty PC**, sestavy počítačů, spotřební materiál, notebooky, digitální technika, literatura a příslušenství PC. Sídlo firmy Ostrava.

Prodej, modernizace, renovace: -počítačové sestavy na klíč -počítačové sítě -komponenty -monitory, tiskárny, doplňky. Služby: -připojení na INTERNET -tvorba www stránek -zálohování dat na CD média -zakázkový software.

Výroba: -vybavení obchodů ( vč. základních stavebních úprav), -specializovaná kovovýroba. Sídlo společnosti: Mahenova 9, 678 01 Blansko

Prodej, oprava, instalace: -výpočetní technika -počítače, notebooky -faxy, telefony -fotoaparáty, kamery -skartovače.

Truhlářství VYNAKO: Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - interiéry restaurací - dveře, vrata - schodiště, zábradlí - postele - židle - skříně.

Prodej a instalace: -výpočetní technika -počítačové sítě (včetně projektů) -software -harware. Návrh, realizace a správa: -počítačové sítě.

Dřevovýroba, výroba, prodej: - nábytek, bytové doplňky na zakázku - nábytek pro domy, byty, chaty, kanceláře, ordinace, obchody, pohostinství, restaurace - obklady stěn, stropů. Renovace, oprava: - dveře (dveří). Stavební truhlářství. Práce: - stolařské - truhlářské.

Kontejnerová doprava: -odvoz komunálního odpadu, stavební suti -písek, drtě, štěrk, beton, prosívka -doprava stavebních materiálů do 3t AVIA.

Velkoobchod, maloobchod, prodej výpočetní a kancelářská technika: - počítačové sítě - software - kancelářské potřeby - telefony, faxy, kopírky - komponenty - počítače - monitory LCD - tiskárny - scanery - DVD mechaniky - HDD - digitální kamery - foťáky - hry na CD - zábava na PC.