Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Služby: - revize, prohlídky a odborné posudky staveb - projekce - stavební, ocelové konstrukce - soudní znalec v oborech stavebnictví, důlních škod a ekonomiky - komplexní dodávky zdvihacích zařízení.

Maloobchod, velkoobchod, servis, leasing: -výpočetní technika -telefony, mobilní telefony -PAEGAS, EUROTEL -faxy -telefonní tarifikátory -notebooky.

Prodej: - tisková, kopírovací, skartovací a výpočetní technika. Kopírování. Skenování.

Pořez: -přesílená kulatina. Výroba a prodej: -stavební řezivo -dřevěné obaly EURO palety.

Truhlářství. Projekt, výroba, prodej, montáž: -nábytek kancelářský -nábytek pro prodejny, restaurace, hotely, ordinace.

Zakázková výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné šatní skříně -vestavné spotřebiče -kancelářský, bytový a dýhovaný nábytek -kuchyňský drátěný program -kuchyňská dvířka -sedací soupravy, postele -jídelní sety -obývací stěny -realizace interiéru -poradenská činnost -grafické zpracování návrhů.

Maloobchod, prodej: -papírnictví -spotřební materiál. Služby: -kopírování.

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -papírenské zboží -školní, kancelářské potřeby. Instalatérství. Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářské, topení -PLYNařské, instalace a revize plynu.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Výroba: -nábytek: -interiérový: -bytový: -ložnice, dětské pokoje, obývací stěny, postele, stoly, kuchyňské linky -kancelářský -zahradní -ploty -okna a dveře.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - kancelářské potřeby - papírové zboží, kancelářské a grafické papíry, fotopapíry kopírovací a plotterové role, sešity, bloky, záznamní knihy - spotřební materiál - počítačové příslušenství - tonery a cartridge - kancelářské pomůcky.

Výroba: - školní a laboratorní nábytek pro odborné učebny.

Zakázková výroba: - nábytek, interiéry: - skříňový nábytek - postele - kuchyně - obývací stěny - dětský nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně na míru - vše možno i v ABS hranách. Široká nabídka materiálů. Možné vlastní návrhy.

Servis a prodej. -kopírovací stroje -tiskárny -registrační pokladny

Pobočka. Dodávka, montáž: - ocelové konstrukce - mosty - technologické celky - zařízení pro vodní díla - velkorypadla a zakladače. Pronájem, půjčovna: - mobilní věžové a derikové jeřáby.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - polyethylenové kontejnery - zásobníková řešení - nádrže na naftu a AdBlue - recyklační kontejnery - záchytné palety a vany - boxy, boudy pro telata - nádrže na dešťovou a pitnou vodu

Výroba: -zakázkový nábytek dýhovaný, LTD (lamino, masiv) od jednoduchých, méně nákladných interiérů až po vysoce nadstandardní interiéry -komplexní vybavení interiérů od architektonického návrhu po úplnou realizaci prostor nebo dovybavení již stávajících interiérů -kuchyně -obývací nábytek -dětský nábytek ...

Zakázková výroba: -veškeré výrobky z plastů -plastové obaly (plasty).

Kancelářská technika. Výrobky firmy ADK*. Prodej plánovacích kalendářů.

Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku, popř.realizací kompletních interiérů – převážně kuchyňských linek, vestavných skříní, obývacích a dětských pokojů, pracoven a kanceláří apod. Dále dodáváme interiérové dveře, vchodové dveře a síta proti hmyzu. Vše vč. montáže.

Čerpací stanice Shell. Prodej: - pohonné hmoty (PHM) - benzín, nafta - motorové oleje, maziva.

Kancelářský nábytek HOBIS a OFFICE PRO je nositelem ochranné známky Ekologicky šetrný výrobek a certifikovaného systému jakosti ISO 9001/2000. Vzorkovna,vzorková prodejna: Prodej: - variabilní kancelářský nábytek ve 12 barevných provedeních - 4 typizované řady,atypy - kování s doživotní zárukou - skříňové sestavy,kontejnery - ...

Nabízíme komplexní záruční i pozáruční servis výpočetní techniky. Autorizovaná servisní organizace pro značkové pc, notebooky, tiskárny, monitory a další zařízení.

Výroba: -reklamní tašky s firemním potiskem -polyetylenové sáčky -samolepky.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - výpočetní technika, počítače, PC - tiskárny, kopírky, skenery - notebooky - spotřební materiál - monitory - software. Bazar PC.