Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Truhlářské práce. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -vchodové dveře, okna, schody -pergoly, zahradní domky, altány.

Prodej, servis, opravy: -počítače, příslušenství -software-SW -spotřební materiál -připojení k INTERNETU.

Dřevěné výrobky a nábytek: - výroba - návrhy - montáž - doprava. Produkty: - kuchyně - dveře - vestavěné skříně - skříňky - stoly, stolky - bary - recepce aj.

Řadíme se mezi distributory světové značky GBC a stali jsme se dovozcem kancelářské dokončovací techniky GBC do České republiky. Vedle dokončovací kancelářské techniky, které byla do roku 1998 naším hlavním sortimentem, jsme začali dovážet přímo z výroby v Holandsku filmy pro komerční vysokorychlostní laminování.

Telekomunikační technika: Pobočkové telefonní ústředny: - PANASONIC - SIEMENS - ERICSSON - ATEUS. Koncová telefonní zařízení: - faxy - záznamníky - telefonní přístroje - dveřní telefony - strukturované kabelážní systémy - prodej a pronájem PC - systémy EZS a EPS - systémy domovních telefonů - systémy ...

Pobočka. Prodej, maloobchod - nábytek: - sedací soupravy, sedačky - obývací pokoje - ložnice, postele - kanceláře - jídelny - koupelny - bytové doplňky - kuchyně, kuchyňské linky.

Zámečnické práce. Výroba, opravy: - kontejnéry.

Ryze česká společnost s dlouholetou tradicí výroby: - plechové garáže - pozinkované garáže - sklady - zahradní domky - motocyklové domky - přístřešky - vrata. Firma nabízí: - vytvoření kompletní projektové dokumentace - výrobu - dovoz - montáž garáží (skladů) na Vámi určeném místě. Výroba plechových garáží z ...

Pobočka. Pozáruční servis, oprava: - tiskárny, monitory, záložní zdroje, počítače, scannery, plottery, síťové prvky a projektory. Výkup prázdných tonerů a inkoustových kazet.

Skiny druhé generace: - jedinečná technologická novinka polepů - dokonalá aplikace skinu na produkt - zvyšuje odolnost proti mechanickému opotřebení - obsahuje UV filtr v unikátní laminaci - zabraňuje vyblednutí barev po dlouhé roky. Nová technologie pracuje s revoluční PVC fólií opatřenou speciálním lepidlem s integrovanými ...

Činnost: -komplexní služby pro informatiku a výpočetní techniku, -prodej počítačů a komponent, -vývoj programového vybavení pro DOS i WINDOWS, -servis a opravy výpočetní techniky, -návrhy, realizace a správa sítí LAN, WAN, INTERNET, INTRANET -antivirová problematika, odvirování, -školení, -soudní znalec v oboru výpočetní ...

Prodej: -průmyslové zboží -železářské zboží -domácí potřeby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nástrojové a kontrukční oceli - měď a grafit pro výrobu elektrod - spotřební materiál pro elektroerozivní. Výroba: - dělení ocelí - CNC pálení plechů - polotovary pro stavbu forem a nástrojů. Řemeslo: - kovoobrábění na strojích.

Prodej: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -nábytek do penzionu -nábytek do restaurace.

Výroba: - palety - úprava řeziva - dřevařská výroba - podlahové dřevěné dílce pro lešení. Velkoobchod, prodej: - materiály - svářečky - svařovací technika.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - kancelářská a výpočetní technika - počítače, PC - spotřební materiál - GPS navigace - satelitní technika - skenery - web kamery - pokladní systémy - projektory.

Služby: - revize, prohlídky a odborné posudky staveb - projekce - stavební, ocelové konstrukce - soudní znalec v oborech stavebnictví, důlních škod a ekonomiky - komplexní dodávky zdvihacích zařízení.

Maloobchod, velkoobchod, servis, leasing: -výpočetní technika -telefony, mobilní telefony -PAEGAS, EUROTEL -faxy -telefonní tarifikátory -notebooky.

Prodej: - tisková, kopírovací, skartovací a výpočetní technika. Kopírování. Skenování.

Pořez: -přesílená kulatina. Výroba a prodej: -stavební řezivo -dřevěné obaly EURO palety.

Truhlářství. Projekt, výroba, prodej, montáž: -nábytek kancelářský -nábytek pro prodejny, restaurace, hotely, ordinace.

Zakázková výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné šatní skříně -vestavné spotřebiče -kancelářský, bytový a dýhovaný nábytek -kuchyňský drátěný program -kuchyňská dvířka -sedací soupravy, postele -jídelní sety -obývací stěny -realizace interiéru -poradenská činnost -grafické zpracování návrhů.

Maloobchod, prodej: -papírnictví -spotřební materiál. Služby: -kopírování.