Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Návrh, výroba, prodej, montáž: -bytový, kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -atypický nábytek.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské. Montáž, oprava, revize: - tlakové zařízení.

Služby: -internetový obchod -sportovní zboží, všechny obory.

Maloobchod, prodej: - dřevoobráběcí stroje, nástroje - elektrické ruční nářadí - vzduchotechnika - brusiva - potřeby pro truhláře a řemeslníky.

Zajišťování, prodej a dělení hutního materiálu. Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků (kromě strojů a zařízení).

Truhlářská výroba: -vestavěné skříně na míru -zakázková výroba nábytku -atypický nábytek z lamina -kancelářský nábytek -bytový nábytek -posuvné, skládací, klasické nábytkové dveře.

Výroba: -lehká kartonáž -krabice, krabičky -dekorativní obaly.

Truhlářství. Výroba: -předsíňové stěny -kancelářský nábytek -skříně -kuchyňské linky -postele -stoly -stolky -dveře, zábradlí -bytové doplňky -vestavěné skříně.

Truhlářství. Výroba nábytku včetně zhotovení návrhů, poradenství: -vybavení kanceláří, ordinací, hotelů, barů, prodejen -kuchyně, dětské pokoje, ložnice, nábytkové stěny.

Strojírenská výroba: -obrábění, svařování -řezání laserem, vodou, plazmou, propanem -zpracování plechu -výroba průmyslových ventilátorů, svařovaných tlakových nádob, mechanických uzávěrů, podavačů a ostatních strojních součástí.

Výroba, dodávka a montáž: -střešní okna, okno -zakázkové stolařské práce, stolařství -kuchyně, kuchyňské linky -kancelářský nábytek.

Komplexní služby související s dodávkami komplexních tiskových řešení. Dovoz, prodej: - tiskárny PSI - laserové tiskárny - jehličkové tiskárny - kancelářská a výpočetní technika FACIT Texas Instruments - pobočkové ústředny ERICSSON - čističe a zvlhčovače BONECO - zdravotnické potřeby BONECO, MICROLIFE - teploměry(dětské, v ...

Velkoobchod: - plastové a korkové zátky - přípravky na ošetřování vín.

Dodávka, prodej: - hasicích přístrojů - plnění tlakových lahví s potravinářským CO2. Revize, opravy hasicích přístrojů, hydrantů a požárních vodovodů.

Prodej: - diamantové řezací kotouče a vrtací nástroje - řezací stolové pily a řezačky spár - lehká stavební technika - lešení, lávky, kladkostroje.

Zemědělské obchodní družstvo. Pila, zpracování dřeva, katr: - zpracování dřeva - výroba bytového, kancelářského nábytku. Zemědělská výroba. Jeřábnické a pozemní práce.

Revize, zkoušky: - stabilní tlakové nádoby - plynová zařízení.

Zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zámečnické výrobky - zámky a kování.

Pila: -pilařská výroba -dřevovýroba -zpracování dřeva -výroba palet.

Prodej: - rašlové pytle hotové všech rozměrů i barev včetně rašlových úpletů k balení brambor a zeleniny - polypropylénové pytle - big bagy.

Výroba, opravy, výkup, prodej: -dřevěné palety.

Výroba: - dřevěné podlážky a palety. Lesnické práce.

Zámečnictví: -zakázková výroba -garážová vrata -ocelové konstrukce -pojezdová vrata -ocelové krovy -svařování nerez, hliník. -montáž a dodávky topení.

Revize tlakových nádob a kotlů: -parní a kapalinové kotle -nízkotlaké kotelny.