Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Autobazar - osobní automobily ŠKODA, SEAT, AUDI, VOLKSWAGEN Prodej - osobní automobily ŠKODA, SEAT, AUDI, VOLKSWAGEN Prodej - oleje CASTROL Dovoz - automobily ze zahraničí

NAKLÁDÁNÍ S ODPADY provádí odvoz i likvidaci tuhých odpadů - stavební, komunální odpad, zemina - pronájem velkoobjemových kontejnerů.

Remopa, s.r.o. poskytuje montáž, opravy, revize a zkoušky: - plynová zařízení - tlaková zařízení a nádoby na plyn - elektrická zařízení Činnost: - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - zámečnické práce

Prodej, velkoobchod, maloobchod - sortiment: - svařované armovací sítě - betonářská ocel - vázací drát - žebérkové a lisované pletivo - ohýbaná výztuž - třmínky - distanční prvky - plotové prvky - hutní materiál - plechy a drátky do betonu.

Výroba: -zakázková -nábytek -kuchyňská linka -bytový nábytek -kancelářský nábytek -restaurace, kavárna -škola, školka.

Dodávka: - informační technologie Projekt, montáž: - lékárenský informační systém

Zámečnictví, kovoobrábění, zednictví. Zámečnická výroba, zámečník: - dveře - ocelová vrata - ploty - zábradlí - přístřešky - kovové schodiště - branky, brány (pojezdové) - mříže. Výrobky ze železa, železo. Automatické kotle. Termo-tech. Výhradní dovozce značky Termo-tech, kotle AUTINA. Zprostředkování: - kotlíková dotace ...

Oprava, servis: - mobilní telefony - počítače - tablety - notebooky Prodej příslušenství mobilních telefonů.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -zámečnické výrobky okna, dveře, vrata, zábradlí, schody, mříže -plastová okna, dveře, výlohy -zimní zahrady. Montáž, dodávka: -sádrokartony -minerální podhled.

Služby: -školení obsluhy tlakových nádob -revize -zkouška vyhrazené tlakové zařízení. Prodej: -hydraulické akumulátory.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kotevní technika -natloukací hmoždinky, hmoždinka, kotvy, kotva -strojírenský spojovací materiál, spojovací materiály -brusivo -ruční nářadí -elektro nářadí -šrouby, vruty, nýty, podložky, podložka, matice, kolíky aj. -profi elektrické nářadí -SPARKY, MILLWAUKEE, vrtáky, brusné, řezné kotouče aj.

Maloobchod, prodej, eshop: -paruky -karnevalové paruky -příčesy -vlasové doplňky -bižuterie -klobouky, čepice -modelové klobouky -turbany, šátky. Pracovní doba: Po-Čt:9:00-15:00hod. Pá:9:00-14:00hod.

SteelOperation s.r.o. se zaměřuje na pronájem tiskáren, projektorů a prezentační a výpočetní techniky.

Velkoobchod, prodej: -kancelářské potřeby, papír -tabelační papír -xerografický papír MultiCopy ORIGINAL, EUROCOPY, MAESTRO GUT, formáty, role -barevný kopírovací papír FACETTE -etikety PRINT -školní potřeby -obalový materiál pro prodejny s potravinářským i průmyslovým zbožím -hygienické papíry -toaletní papír, ubrousky, ...

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.

Společnost ABC service, obchodní společnost s.r.o. dodává ploty, plastové plotovky, pletivo, brány, branky, venkovní krby, obklady, dlažby, valouny a výrobky z umělého i přírodního kamene. Do interiéru u nás najdete funkční a moderní kancelářský nábytek. Sídlíme ve Frýdku-Místku, s dobrou dostupností z Ostravy a dalšího okolí, provozujeme ...

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce. Montáž: -skládané pláště z trapézových plechů. Výroba: -zámečnické konstrukce. Služby: -svařování v atmosféře CO2, svářečské práce -pálení plazmou (plazma) -dělení materiálu na strojní pile -dělení materiálu na tabulových a profilových nůžkách. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní ...

Maloobchod, prodej: -zámky, klíče (klíčů) -kování -nástroje, nářadí NAREX, BLACK-DECKER, EINHELL, KANGO -čerpadla -vodoinstalační materiál. Výroba: -klíče, autoklíče.

Provozujeme eshopy v ČR a SK, prodáváme regály a vybavení pro dílnu a sklad. Všeškerý sortiment máme na skladě, expedujeme ihned. Jsme na trhu od roku 1998. Regalset.cz - Regály nejvyšší kvality Czemag.cz - Vše pro dílnu a sklad. Doprava zdarma.

SUB FORM s.r.o. se zaměřuje na prodej výpočetní techniky.

Výroba, montáž - ocelové konstrukce. Montáž, opravy, údržba a servis: - kovové konstrukce a technologické zařízení. Výstavba: - průmyslové a dopravní stavby. Dodávka, montáž - silniční a železniční mosty.

Dodavatel: - dopravní manipulační techniky - jednoúčelových strojů pro průmysl - svařované formy na betonové pražce - těžké svařence - ocelové konstrukce

Výroba, dodání, montáž, prodej: -nábytek (kusový) i atypických rozměrů -kuchyňský, kuchyně -interiérový sektorový, kancelářský -vestavěné skříně na míru. Služby: -návrhy interiérů.