Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Prodej: -počítače ATLAS. DAMELLO, spol.s r.o. v likvidaci

Montáž - okenní fólie bezpečnostní, protisluneční. Zasklívání lodžií a balkonů. Dodávka a montáž - plastová okna. Klempířské práce. Zámečnické práce.

Dodávka - zateplovací systémy Výroba - schodiště Kompletní stavební činnost Dodávka - okapy Prodej - střešní krytiny Dodávka - střešní okna

Výroba a opravy elektrických strojů a přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí a výroba elektrického vybavení

Truhlářství: -kuchyně -okna dřevěná, dveře vchodové, interiové dřevěné -schodiště, zábradlí -dřevěné obaly -dárkové pro potraviny, cukrovinky, sýry -přepravní obaly na víno -nástroje dřevo – kovo -krabičky pro šperky – zlato.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování technických služeb

- Inženýrská činnost, zajištění - projekční činnost - stavební činnost - výroba ocelových konstrukcí - komínové ochozy - anténní nosiče - instalace technologií - instalace technologie - obchodní činnost - obchodování s instalačním materiálem.

Zásilkový obchod: -fotoaparáty -projektory -tiskárny.

Výroba, prodej: - kartonáž - obaly z dvouvrstvé a pětivrstvé lepenky - krabičky, krabice - klopové kartony - cívky - tvarové výseky - papírové palety.

Nabídka služeb v oblasti spedice, zasílatelství a mezinárodní i vnitrostátní kamionové dopravy. Prodej olejů a náhradních dílů pro nákladní vozy.

Výroba a prodej: -kovový nábytek -regály, pracovní stoly, universální stoly pro upínání ručního elektrického nářadí -stolové okružní pily na obklady, kámen a keramiku -počítačový nábytek -kancelářský nábytek -kovové palety -kované a lisované výrobky, skoby, panty, petlice. Práce: -veškeré zámečnické -svářečské ...

Oprava, servis, revize: - parní a horkovodní kotle - tlakové nádoby.

Stolařská výroba, stolařství. Výroba, zakázková výroba, dodávka: - nábytek - kuchyně - pokoje - kancelářský nábytek - dveře.

Regulace, montáž, instalace: -tahu komína /komínů, komíny/ - výhradní zastoupení pro systém regulace POLMAR: -veškeré služby spojené s tahem komína -instalace do ústí hrdla komínu bez jakýchkoliv zásahů do komína samotného -patent s atestem státního zkušebního ústavu -vhodné na všechny typy komínů včetně ...

Prodej: - nehtová kosmetika.

Kompletní servis výpočetní techniky. Zakázkové programátorské práce. Dodávky a poradenství v oblasti softwaru i hardwaru. Vedení účetnictví a daňové evidence, daňové a účetní poradenství.

Distribuce, prodej, velkoobchod: -aktivní prvky pro počítačové sítě -kabeláž -telekomunikační zařízení -bezpečnost informačních systémů -podnikové aplikační systémy -počítačové sítě. Montáž, serivs: -Břeclav, Jana Opletala 12, tel: 519302460.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -oleje průmyslové, hydraulické HM -plastická maziva -mazací prostředky pro potravinářský průmysl -rozpouštědla. Oleje ORLEN a PLATINUM: -pro automobily (osobní, nákladní). -pro motocykly a dvoutaktní motory -M7ADSIII -převodové. Provozní kapaliny. Autokosmetika a chemie.

Výroba, zakázková výroba, prodej: - kuchyně - obývací stěny - ložnice - dětské pokoje - bytové doplňky. Návrhy, realizace: - banky, restaurace, penziony, kanceláře, prodejny, byty - schody, zahradní nábytek, pergoly - zimní zahrady

Poskytování webdesignových, webhostingových a grafických služeb. Prodej hardwaru a softwaru.

Výroba, prodej, distribuce, dodávka kosmetiky, kosmetika, kadeřnické potřeby, vybavení kadeřnických salónů. Značka Fox-zahrnuje exkluzivní kadeřnický nábytek a kadeřnickou techniku. Mila cosmetics, Tondeo, Olivia Garden, Witte, Moser Solomi design a mnoho dalších, řada profesionální kadeřnické chemie Globe. V rámci služeb vybavení salonu ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: - kancelářská technika - kopírovací stroje - dataprojektory - tiskárny - skenery - multifunkční zařízení - laserová, inkoustová - faxy - kalkulátory - spotřební materiál. Sídlo společnosti: - Dobronická 1257, Praha - Kunratice.

Dovoz a velkoobchodní prodej produktů CANON. Nabízíme: - dovoz a velkoobchodní prodej firma HOSHI a.s. s pobočkami v Praze a Ostravě, napojenou na maloobchodní a servisní síť COPYTECHNIK SERVIS KT. - servis a maloobchodní prodej - VDC kancelářská technika..