Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Zámečnická výroba: -automatické vratové systémy -volně nesené posuvné a křídlové brány: -s dálkovým či ručním ovládáním -zábradlí, schody, schodiště -ocelové konstrukce.

Výroba, prodej: - papírové hračky - tvarové výseky papíru a etiket - puzzle - krabičky na bonboniéry, čaje a léky - termotisk - slepotisk - kašírování - popírové prodejná stojany a bannery.

Zemědělská výroba: -živočišná-chov prasata. Výroba citronové šťávy, šťáva a sirupy. Výroba uzeniny. Zpracování plastů -výroba obalů na bytovou chemii a kosmetiku.

Velkoobchod, dodávka, montáž: - chladící technika - lednice, mrazící truhly a vitríny, chladící a mrazící boxy - obchodní zařízení - obchodní regály, vstupní zařízení, pokladní boxy, proutěné koše, cenovky, display, drátěné koše a stojany, pulty, vitríny - gastronomická zařízení - interiéry a nábytek - výroba - kancelářský nábytek, ...

Dodávky, montáže: -strojní zařízení -potrubní rozvody -ocelové konstrukce. Investiční výstavba. Obchodně-technické služby.

Výroba, zpracování, recyklace: - plastové fólie.

Světový výrobce plastových obalů pro masný a mlékárenský průmysl. - výhradní zastoupení v ČR - plastové obaly - vakuové termosmrštitelné sáčky - masný průmysl - mlékárenský průmysl - obaly na sterilizaci - prodej - grafická úprava - řasnění - potisk - vlastní grafické oddělení Masný průmysl Nepropustná střeva ...

Prodej - počítače APPLE Servis - počítače APPLE

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -počitače včetně příslušenství, -příslušenství k GSM* telefonům.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - počitače včetně příslušenství, - příslušenství k GSM telefonům.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -počitače včetně příslušenství, -příslušenství k GSM telefonům.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -počitače včetně příslušenství, -příslušenství k GSM telefonům.

Maloobchod, prodej: -počitače včetně příslušenství, -příslušenství k GSM telefonům.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -počitače včetně příslušenství, -příslušenství k GSM telefonům.

Výroba a montáže ocelových konstrukcí a technologických celků: - výroba atypických ocelových hal včetně opláštění a výroby doplňkových zámečnických prvků - schody rovné, točité včetně zábradlí - ocelové žebříky včetně košů a suchovodů - ocelové konstrukce - atypické ocelové výrobky pro průmyslovou a stavební činnost - výroba ...

Prodej, maloobchod - kancelářský nábytek Prodej, maloobchod - nábytek komody, židle, postele, sedací soupravy, obývací stěny E-shop - nábytek (komody, židle, postele, sedací soupravy, obývací stěny, ...) - kancelářský nábytek

Dřevovýroba a provádění staveb. Výroba, prodej: - interiérový nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně. Provádí: - truhlářské a tesařské práce.

Prodej: - spotřební elektronika - domácí elektrospotřebiče - výpočetní technika - kancelářská technika.

Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí průmyslových hal, nadstaveb bytových domů, dopravních a potrubních mostů, zábradlí, schodišť, vrat či bran. Dále nabízíme provedení frézování, vrtání, řezání, ohýbání, úpravu kovů, broušení, leštění, opracování výpalků a svařování.

Dodávka, montáž, instalace, údržba, služby: -teplo, teplá voda-výroba, rozvod -topné okruhy, regulace a vyvážení topných okruhů -měření spotřeby tepla v bytech a v domech -měřící a regulační technika -termostatické ventily, bytové vodoměry -zajištění servisu a cejchování.

V konkursu Výroba, montáž: - ocelové konstrukce hal - opláštění, prosvělení hal - demontáže hal - montáž mostových jeřábů.

Vzorková prodejna, prodej: -sedací soupravy -relaxační křesla, křesílka.