Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Strojní práce, kovoobrábění: - soustružení, frézování, vrtání - skružování, svařování - dělení materiálu plazmou, plamenem. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Oprava, servis: - jeřáby - ramena nakladačů a bagrů.

Prodej, montáž, servis, oprava: - výpočetní, kancelářská technika, počítače, PC - notebooky - počítačové komponenty - tiskárny, scannery, záložní zdroje, modemy - programové vybavení, software - počítačové sestavy.

Výroba, velkoobchod, prodej: - plastové výrobky.

Divize PRINT - renovace tonerových a inkoustových kazet: - prodej - spotřební materiál. Divize ART - reklamní předměty: - potisk - návrh logotypu - vizitky, letáky, firemní tiskoviny. Náhradní plnění.

Prodej: - bytový nábytek - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice.

Výroba: -mostní a silniční zábradlí - oplocení průmyslových objektů - výroba ocelových konstrukcí

Výroba, potisk - obaly a balení porcovaných reklamních cukrů, žvýkaček, čajů, kávy, bonbonů - grafické zpracování včetně potisku

Autorizovaný servis a prodej elektroniky a domácích spotřebičů Philips . NOVĚ - Servis záruční i pozáruční velké bílé techniky a klimatizací . Prodejna - informace: - eshop : www.elektronik-krnov.cz - tel.: 554625483 - e-mail: eshop@elektronik-krnov.cz - prodej značkové elektroniky - IT-PC technika včetně příslušenství - mobilní ...

Výroba, prodej: -přívěsy a vleky -haly -betonové ploty -brány a branky

Vývoj, výroba, prodej: - flexibilní obaly, které slouží k balení, manipulaci a transportu zejména sypkých a tekutých hmot - čtyřbodové velkoobjemové vaky

Činnost: - distribuce poliolefin a foliových obalů - výroba: agro vlákno, polypropylenový provaz, topný Pellet

Prodej, výroba: -popelnice, kontejnery MEVA.

Výroba: - nádoby a kontejnery na odpad a nebezpečné látky z plechu a plastu - ocelové sudy - kyslíkové a vzduchové záchranářské přístroje pro hasiče, zdravotnická zařízení, pro vozy první pomoci a veřejná zařízení - propan - butanové spotřebiče pro turistiku a kutily.

Velkoobchod, prodej: - samolepící reflexní fólie pro dopravní značení a pro reklamu - retroreflexní materiály - magnetické a pískové fólie - samolepicí fotoluminescenční folie.

Firma TRISTIAN s.r.o. - Kopřivnice Service Pallet je držitelem certifikátu na výrobu europalet. Výroba, dřevovýroba, prodej, výkup, nákup, oprava, svoz, dovoz, rozvoz, recyklace, třídění: - dřevěné palety (paleta) - EUROPALETY (palety EURO) - atypické palety.

Opravy, e-shop: - LCD panely notebooků, tabletů, telefonů - obrazovky LCD televizory. Retuš dotykových skel.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - obalový materiál - oleje a maziva. Výroba, prodej: - palety. Kovovýroba.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

Prodej, maloobchod: -železářství -domácí potřeby -nářadí, nástroje -kamna, kuchyňka -hospodářské zboží -užitkové sklo -umělá hmota -kamnařina -kuchyňka -bytové doplňky.

Výroba, prodej: -nábytek -stoly kuchyňské, konfrenční, tv stolky -obývací stěny, skříně -dětské pokoje -sedací soupravy od českých výrobců.

TOPSET-OKENNÍ PARAPETY nabízí řešení v oblasti okenních parapetů a postformovaných polotovarů, zakázkový postforming a výrobu interiérových prvků. TOPSTEP-SCHODIŠŤOVÝ SYSTÉM nabízí řešení v oblasti nových a renovací starých schodišť (schodové elementy, zábradlí, příslušenství) a samonosná schodiště. TOPWET-STŘEŠNÍ PRVKY nabízí řešení v ...

Činnost: - elektroinstalace slaboprodu, silnoproud - elektronické požární signalizace - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - projekce - revize. Maloobchod, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - software - spotřební materiál - internetové připojení.

Obrábění: - dělení materiálů - soustružení - frézování - obrážení - broušení na kulato - vrtání na horizontálních vyvrtávačkách - strojní obrábění - soustruhy - frézy - brusky BUB Zámečnická výroba: (včetně povrchových úprav-lakování a pískování) - konstrukce - nádrže i tlakové - výměníky - díly pro zvedací ...