Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba: -celodřevěné obaly (bedny, palety) -instalace dřevěných obkladů -hoblované zboží dle zakázky. Provozovna: Žďárská 501 Ždírec nad Doubravou 582 63 provozní doba: po-pá: 8:00 - 14:30.

Prodej: - l ožiska pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek SKF, ZKL-ZVL, NTN, FAG, INA, ložiska do nenáročných provozů ostatních výrobců např. GPZ, CHINA - gufer pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek Gumokov, INCO, KTT, CR - silenbloky zanček Gumokov a Rubena - spojovací materiál ...

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

Prodej: - nábytek - svítidla - bytové doplňky.

Trezory: - opravy - prodej - otvírání - výroba klíčů. Výroba: - klíče FAB - autoklíče - bezpečnostní klíče. Montáž bezpečnostních zámků a systémů. Pobočky: - Ostrava, Nádražní 9: - tel.: 596132225 - Olomouc, Sokolská 18: - tel.: 585237700.

ZEFA, Hasicí technika provádí: Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Výroba, montáž: -plastové svařované bazény -nádrže na pitnou i dešťovou vodu -septiky (i více komorové) -kanalizační jímky (žumpy) -přečerpávací jímky (včetně automatického čerpacího systému) -čistírny odpadních vod.

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (skříně, ložnice, stoly, ...) - dveře

Kamenná prodejna a internetový obchod s bytovým a kancelářským nábytkem.

Společnost Udělám to Bagrem s.r.o. se zabývá komplexní činností v oblasti zemních a výkopových prací. Současně nabízíme také demolice, nákladní kontejnerovou dopravu (pronájem kontejnerů a řetězových beden, převoz sypkých materiálů) a stavební práce (realizace základových desek, jímek a bazénů). V rámci zemních a výkopových prací provádíme např. ...

JERA COMPUTERS Prodej, služby: -značkové počítače HAL3000 -digitální fotoaparáty -záložní zdroje UPS ochrana PC a telefonní linky před bleskem a výpadky proudu -monitory, tiskárny, komponenty, příslušenství -projektory -flash disky -síťové komponenty -software... Poradenství v oblasti hardwaru. Sídlo firmy: ...

Výroba: - papírové obaly, kartonáž.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek na "míru" - vybavení obchodů - kancelářský nábytek - školní nábytek - vybavení restaurací - vybavení bytů - bytové doplňky - zahradního nábytek.

Služby: - revize vyhrazených tlakových a plynových zařízení - školení a přezkušování řidičů motorových vozíků

Prodej, e-shop - elektrospotřebiče - televizory, domácí kina, audio, video - kávovary - světelná technika - faxy, projektory

MONTIS BAU s.r.o. poskytuje služby v oblasti strojírenství a stavebnictví. Realizace projektů v oblasti: - ocelové konstrukce - ocelové montované haly - opláštění hal - speciální montáže - zámečnictví - jeřábnické práce - inženýrské sítě - jádrové vrtání - pronájem stavebních strojů

Prodej zboží a servis v oblasti IT. V našem e-shopu nabízíme nepřeberné množství produktů - počítače, notebooky, tiskárny, multimediální zařízení, veškeré příslušenství a spotřební materiál.

Výroba, dodávka: - výroba obalů a tašek přesně dle přání zákazníka - potištěné folie, sáčky, tašky, lepící pásky - LDPE tašky, LLDPE tašky, HDPE tašky, chladící tašky, plážové tašky - PET tašky - NON WOVEN tašky - PP WOVEN tašky -plastové tašky - PVC obaly - plastové obaly. Reklamní činnost a marketing.

ASRON-STAV.cz, s.r.o. se zaměřuje na zemní a stavební práce, demolice, autodopravu, ocelové konstrukce a tvorbu stavebních rozpočtů.

Firma zabývající se konstrukcí a výrobou dřevěných přepravních obalů pro tuzemskou, mezinárodní a zámořskou přepravu, tak i samotným balením, fixací strojů a výrobků. Dřevovýroba. - konstrukce a výroba dřevěných beden - prodej velkoplošných materiálů (překližky, osb desky, sololitu, mdf, dřevotřísky) - prodej řeziva - pořez kulatiny.

Autobusová nádraží - jízdní řády - pronájem nebytových prostor - pronájem odstavných a reklamních ploch - mytí vozidel a prodej pohonných hmot - servis a opravy vozidel

Prodej plastových jímek: - septiky - žumpy - akumulační jímky - jímky na dešťovou vodu - čerpací jímky - vodoměrné šachty - domácí čističky odpadních vod - filtry na dočišťování odpadních vod

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: - plastové tašky, obaly - sáčky do odpadkových košů z LDPE, HDPE - bio taška - je rozložitelná - obaly na pečivo. Reklamní potisk plastových obalů flexotiskovou metodu.

Výroba, prodej: - obalové materiály z HDPE, LDPE a polypropylenu.