Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Prodej, poradenství. - výpočetní technika

Autorizovaná a specializovaná prodejna spotřebního materiálu SMAT

Prodej a servis výpočetní techniky.

Nábytkové truhlářství. Výroba: -kvalitní nábytek z masivního dřeva smrk, olše, borovice, buk - postele, noční stolky, kuchyně, komody, stoly, skříně a veškerý bytový nábytek z masivu i lamina. Vhodné pro vybavení hotelů, penzionů, domácností. Prodej malo i velkoodběratelům.

Maloobchod: -kancelářské potřeby.

Výroba, prodej: - obaly z plastických hmot - plasty pro potravinářství.

Plastikářská výroba: -zpracování plastů formou vstřikování, vstřikovací lisy -vodoinstalační materiál z plastu pro rozvod teplé, studené vody (termoplast) -fitinky (tvarovky), trubky -další výlisky (výlisek) z plastů PP*, PE*, PS* (polypropylen, polyetylen) -plastové hračky, hračka.

RICOH Czech Republic je oficiálním distributorem značky RICOH v České republice. Prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, pozáruční servis, záruční smlouvy, servisní smlouvy, projekty: - skener, tiskárna, fax, kopírka, digitální duplikátory (priporty), CD zařízení, software.

Kovovýroba, zámečnické práce, obrábění. -zábradlí, madla, nerezové výrobky -potrubní díly -písmena a číslice -mosazné obklady -kóje a klece -dílenská výroba a montáže -zakázková výroba.

Nábytek. Výroba, prodej, konzultace, 3D návrhy, záruční i pozáruční servis, doprava, montáž: -bytový nábytek -dětské a studentské pokoje -obývací pokoje -ložnice -šatní skříně -předsíně -PC stoly a pracovní stoly -sedací nábytek -kancelářský nábytek Realizace interiéru na klíč.

vedeno již jako s.r.o. DOBEŠ-STAVBY s.r.o. Prodejna stavebnin, vytápěcí a sanitární techniky. Stavební práce. Zemní a výkopové práce. Půjčovna strojů a zahradní mechanizace.

vedeno již jako s.r.o. HOBLÍK GM s.r.o. Provádíme truhlářské a tesařské práce. Výroba a prodej: -nábytku a bytových doplňků podle individuálních požadavků zákazníka, vybavení interiérů, zhotovení schodišť z masívu, kompletní stavba kuchyní včetně dodávek spotřebičů, výroba zahradního nábytku, pergol, dřevěného oplocení, dřevěných altánků, ...

Výroba - palubky Truhlářské prácezakázková výroba - kuchyně - vestavěné skříně - postele - šatní skříně - vybavení kanceláří - schody - dřevěné hračky armáda, auta, letadla, stroje a vlaky Výroba - stínící technika - žaluzie - sítě - venkovní ...

vedeno již jako s.r.o. ALNE, s.r.o. Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí Zámečnictví, nástrojářství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, ...

Prodej a pronájem mobilních obytných kontejnerů.

-Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Výroba na zakázku: -kovovýroba (pasířství, zámečnictví, svařování speciálních materiálů, kovoobrábění i opravy auto-moto dílů). Výroba a montáž: -zábradlí, schodiště, různé doplňky do interiéru a exteriéru.

vedeno již na s.r.o. Palety EUR nové i použité - jednorázové palety 1200x800 a 1200 x 1000 nebo dle Vašich požadavků - paletové přířezy pro výrobu euro - i jednorázových palet - řezivo - tepelné ošetření palet/řeziva dle ISPM 15 - IPPC - pravidelné dodávky obalových materiálů dle Vašich požadavků.

Prodej, maloobchod: - zahradní potřeby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potřeby pro zahrádkáře a chovatele - krmiva, krmivo, semena - domácí a hobby potřeby - květináče, truhlíky - dárkové zboží - vruty, šrouby, hřebíky, spojovací materiál - potřeby pro zavařování - proutěné zboží, drátěný program.

Výroba, prodej: -plastové palety -plastové sudy -komponenty -automobilový průmysl.

Distribuce: -propan -propan-butan tlakové láhve 2, 10, 33kg -LPG -autogas Projekce, montáž: -vytápění, topení propan-butanem průmyslové objekty, hotely, školy -plynofikace obce. Výstavba: -čerpací stanice na propan-butan.

REPROSERVIS Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing: -kopírovací stroje (černobílé) NASHUATEC autorizované a servisní zastoupení -barevné kopírovací stroje -digitální a multifunkční stroje -faxové -spotřební materiál pro všechny typy a modely kopírovacích strojů -vizuální a kancelářská technika -zpětné a LCD projektory ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika, počítače - příslušenství - renovace tonerů - plnění tonerů a cartridgí