Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba, prodej: - skladové, prodejní, bezšroubové regály - drátěný program - chladící vitriny - vybavení obchodů a skladů.

Prodáváme a vykupujeme regály, skladové, prodejní, policové, paletové.

Kuchyně a interiéry Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kanceláře - koupelnový nábytek - nábytek do škol a školek .... - prodej elektrospotřebičů - komplexní rekonstrukce interierů bytů a domů ( podlahy, dveře, zednické, malířské, elektrikářské práce a sádrokarton)

CompSystems, s.r.o. se zaměřuje na servis tiskáren, kopírek a počítačů, tvorbu webových stránek, grafické služby a prodej výpočetní techniky.

ROBET design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť a zábradlí, bran a oplocení, skleněných dveří, příček a stěn, pergol a mnoho dalšího.

Velkoobchod, prodej, e-shop, design, služba architekta: návrhy a vizualizace interiérů realizace komerčních interiérů a staveb kancelářský a bytový nábytek, doplňky kancelářské židle a křesla zakázková výroba nábytku zařízení pro hotely a restaurace galerie, foto obrazy a dekorace výroba, prodej a servis kancelářských křesel a ...

Společnost HERUS, s.r.o. Zlín působí na trhu od roku 1995. Poskytujeme profesionální a kvalitní servis v paletovém hospodářství. Specializace na použité palety - nákup, prodej, opravy EUR, EPAL palet. Vlastníme všechny potřebné oprávnění a licence, každý zákazník má jistotu, že mu nehrozí problémy s vlastníky licencí nebo státními orgány ...

Výkup - použité palety Euro, neznačené, atypické.

Nabízíme nové plastové palety a recyklaci starých. Odebereme rozbité dřevěné palety a za ně dodáme plastové.

Metal Components s.r.o. se zaměřuje na prodej kotevní techniky, spojovacího materiálu, brusných kotoučů, vrtacích nástrojů a dalších produktů.

Firma vyrábí kvalitní nábytek na zakázku, a také realizuje venkovní objekty do zahrad: - pergoly, terasy, obývací stěny - vestavěné skříně, komody - kuchyně pro rodinné domy - mini bary, účtárny - kanceláře, jídelní stoly a další.

Prodej: -barvicí karbonové TTR pásky do tiskáren.

Dřevovýroba, zakázková výroba: - vybavení pro školky (stoly, židle, regálové systémy, dřevěné hračky) - dřevěné dárkové krabičky, krabičky na čaj, obaly na víno - reklamní předměty - nábytkové díly.

Výroba, výrobce, vyfukování plastových obalů: -obaly z plastů, plastový, PE a PET -láhev, láhve, uzávěry -pro bytová chemie, kosmetika, kosmetiku -potravinářská výroba -čiré i barevné provedení -obaly na potraviny: -pro nealkoholické nápoje -pro pivo, víno, ocet, kečup, sirup -citrónová šťáva -PET soudek 1, 5 a 2 a 3 a 5 ...

Společnost Go Power s.r.o. se specializuje na inovativní technologie, poradenství a ostatní služby v rámci odpadů. Služby: - marketingové analýzy, - zjištění informací v biotechnologickém segmentu. Navíc realizujeme montované stavby, které vynikají svou lehkostí.

Výroba, dodávka, prodej, montáž: - nádrže na septiky - nádrže ze stěnových prvků - bazény.

Výroba: -ocelové konstrukce. - technologické ocelové konstrukce.

Vývoj, výroba, internetový obchod, on-line prodej: - vysoce kvalitní oleje pro automobilový průmysl. - maziva pro průmyslové použití -speciální výrobky - oleje pro řetězové pily, tuky, údržbové směsi, čistící prostředky apod. - aditiva - péče o auto - čistič brzd, motoru, disků kol, sprej do kokpitu, odstraňovač hmyzu.

Prodej a servis výpočetní techniky. Webdesign.

E-shop: - prodej krabic, košů, koupelnových doplňků, úložných boxů,

Lisovna nových hmot, s.r.o. se zaměřuje na výrobu plastových obalů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - ložiska, autoložiska, řetězy, řemeny, gufera, segerovy pojistky - mazací tuky a oleje, mazací technika, nářadí, autodíly.

PC home servis - opravy počítačů a výpočetní techniky - záchrana dat, zálohování.

KOTTECH - zámečnictví s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a opravy zemědělských strojů, výrobu ocelových konstrukcí, přístřešků pro průmyslové haly a na vybavení pastvin a stájí.

Prodej: - počítače, použité počítače z Francie - výpočetní technika. Služby: - správa systémů školních jídelen a firem - online IT - kybernetická bezpečnost