Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Jaroslava Tichá zajišťuje prodej: - obalové materiály - obálky - krabice - lepící pásky - kotouče do pokladen - fólie - jednorázové nádobí. Na e-shopu horime.cz nabízí k prodeji zahradní ohniště, grily a doplňky.

Pronájem, e-shop: - pronájem nádrží na PHM - čerpadla na pohonné hmoty - obaly, nádoby, kontejnery - kanystry, sudy - výdejní sestavy pro pohonné hmoty.

Naše firma se zabývá kompletní činností v oboru zemních a výkopových prací. Současně nabízíme také pronájem techniky pro úpravu staveniště a odvoz sutí a odpadů všeho druhu a provádíme tahání dřeva traktorem. V rámci nabízených služeb provozujeme také autodopravu a pronájem kontejnerů. Zabýváme se také bouráním a demolicemi staveb a ...

Výroba, prodej: - papírové obaly, tašky, sáčky (100% ekologické). Potisk: - papírové tašky a sáčky - reklamní papírové tašky.

Společnostn 2MaNet, s.r.o. zajišťuje prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny - okroužky - manžety - řemenice - ozubená kola - řetězy, spojky - barvy - laky - drogerie - nářadí - železářství - spojovací materiál - oleje, maziva - hadice.

Firma Elpro se sídlem v Berouně nabízí komplexní služby v rámci elektroinstalací. Současně se zabýváme také montáží, revizemi a opravami hromosvodů. Zajišťujeme např. kompletní instalace na klíč, opravy a rekonstrukce starých rozvodů,   přípojky nových domů i stávajících odběrných míst, montáže EZS a kamerových systémů, servis PC, včetně ...

ExaSoft Holding a.s. - prodej výpočetní techniky a elektrospotřebičů. Prodej notebooků, tabletů, počítačů, LCD monitorů, televizorů, počítačových komponent, tiskáren, spotřebního materiálu, fotoaparátů, ledniček, praček, spotřební a bílé elektrotechniky. Nabízíme produkty největších světových výrobců elektrospotřebičů: Hewlett-Packard, Acer, ...

E-shop IMdily.cz má v sortimentu: - autodíly, autopříslušenství - motorové oleje - autobaterie.

AMT SERVIS s.r.o. se zaměřuje na výrobu kontejnerových nosičů na nákladní automobily a nákladních kontejnerů pro různé druhy háků.

IT-BOX s.r.o. se zaměřuje na komplexní IT služby a řešení, dodávku hardwaru a softwaru, zálohování dat a webhosting.

Našim cílem je poskytnout Vám komplexní služby v oblasti informačních technologíí, které zahrnují servis výpočetní techniky, vývoj webových aplikací, poradenství, správu sítí a mnohé další.

E-shop společnosti Black Red White CZ, a.s. poskytuje prodej: - sedací soupravy - ložnice - kuchyně - obývací stěny - nábytek do dětského pokoje - kancelářský nábytek - skříně

Kompletní vybavování interiérů na klíč. Interiéry: - návrhy a projekce - realizace. Výroba nábytku: - atypický nábytek - nábytek na míru - kancelářský nábytek - pro obchody - hotely - restaurace - bary - školy.

Jsme česká rodinná firma, která poskytuje nákladní automobilovou přepravu, dále pronájem velkoobjemových kontejnerů a likvidaci stavebního odpadu. Další služby, které provádíme jsou demoliční a zemní práce. Také nabízíme prodej kačírku, písku, štěrku, stavebního recyklátu a zahradní zeminy. Naši firmu naleznete v městské části Praha 9 – ...

Firma MONTKOV byla založena v roce 1991 a zabývá se především zámečnickou kovovýrobou. Vyrábí především kompletní ucelený sortiment ocelových zárubní, které jsou určeny pro zabudování do cihelného zdiva, porobetonových tvárnic, sádrokartonových příček, monolitických nebo ocelových konstrukcí V naší nabídce jsou též speciální ocelové zárubně ...

Internetový obchod s nábytkem. Nabízíme: -kuchyně -ložnice -obývací a dětské pokoje -pracovny -jídelny -předsíně a další bytové doplňky -hračky -sport.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika -hardware, software -telekomunikační technika. -servis výpočetní techniky -videopráce Fotografické stužby.

Výroba, e-shop: - hračky - společenské hry - soubory her - puzzle - domino - šachy - hrací kostky - razítka - magnetky - létající talíře - figurky - stavebnice. Výroba: - papírové obaly - kartonové obaly, kartony.

Maloobchod, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny, kopírky - software - mobilní telefony, digitální fotoaparáty Připojení k internetu

Výroba - obaly pro farmacii - plastové obaly - PET láhve - tabletkové dózy - dávkovače a odměrky.

Prodej stavebního materiálu, provádění zemních prací pomocí minibagru, pronájem kontajnerů, nákladní doprava, výkopové práce, pronájem průmyslového vysavače.

Společnost PERFECT RAPTOR s.r.o. se zabývá výrobou a montáží zábradlí, svářecími pracemi a zakázkovou výrobou francouzských oken, sušáků atd.

Montáže, opláštění a nástřiky ocelových konstrukcí Stavební práce ve výšce pomocí horolezecké techniky Rizikové kácení stromů (postupným rozebráním)

Prodej, servis, poradenství: -prodej veškeré výpočetní techniky - počítačů, notebooků, serveru, periferií, síťových prvků, softwaru, spotřebního materiálu atd. -záruční a pozáruční servis výpočetní techniky - mimo jiné jsme servisním střediskem PC Lynx, -návrh, řešení, realizace a správa počítačových sítí a systémů.

Naše firma se zabývá činností v oblasti zakázkové kovovýroby. Nabízíme výrobu ocelových konstrukcí, oplocení, pojezdových bran a vrat. Současně také vyrábíme ocelová schodiště, zábradlí a krby. Veškerou výrobu se snažíme přizpůsobit požadavkům našich zákazníků. V rámci nabízené činnosti také zajišťujeme servis ocelových konstrukcí. Působíme ...