Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Firma Enprag s.r.o. na českém trhu působí již od roku 1995. Prodej kovového nábytku do dílny, kanceláře, ordinace a školy. Nábytek nabízíme od evropských výrobců - britská firma BISLEY, česká firma KOVONA, KOVOS, POLÁK.

Výroba: -ocelové konstrukce -zámečnická výroba -teleskopické tribuny do kulturních a sportovních zařízení -výroba průmyslových pecí.

Prodej značkové spotřební elektroniky, elektrospotřebičů a výpočetní techniky: - vestavné spotřebiče - TV, audio, video - foto - kancelářská technika - počítače.

Haly Rossí s.r.o. se zaměřuje na zámečnictví, stavbu, montáž a demontáž ocelových hal a konstrukcí.

Servis, prodej, poradenství, správa: - digitální fotoaparáty - výpočetní technika - IT poradenství - servis PC, upgrade, reinstalace - správa serverů a sítí LAN - aktualizace navigačních systémů - grafické práce - tvorba www - helpdesk pro firemní zákazníky.

Instalace, servis, výroba: - anténní rozvody - výpočetní technika - bezdrátové připojení k internetu - poskytování telekomunikačních služeb.

Výroba, prodej, montáž, servis, rekonstrukce: - čistírny odpadních vod (ČOV) - čerpací stanice - zařízení pro odvodňování kalů - septiky, jímky, plastové nádrže - enzymy pro odstraňování organ. usazenin - těsnění - těsnící systémy - těsnící zátky, manžety - kluzné objímky, vymezovací objímky, distanční prvky - těsnicí kroužky, plošné ...

Výroba -kuchyní, nábytku, vestavěných skříní, ložnic a dětských pokojů -kancelářský nábytek a vybavení ubytovacích a sportovních zařízení na míru.

PROMBY s.r.o. se zaměřuje na výrobu papírových a lepenkových obalů a reklamních předmětů, puzzle, pexesa a hracích karet.

Výroba, prodej: -výrobky z plastických hmot -polyethylenové hadice -balících materiálů z polyethylenu: -pytle -sáčky -obaly plastové PVC, obalů -polyethylenových výrobků: -plachty, plachet -fólie, folie pro stavebnictví -trojrozměrné plastové kryty, plastových krytů -3D obaly -vložky do beden.

Společnost AMBIS GROUP s.r.o. poskytuje služby v oblasti obalového materiálu, hygieny, elektra, železářství, kovovýroby a další.

Prodej, servis: - hardware - počítače. Poskytovatel připojení k internetu. Internet pro domácnost. Webdesign.

Prodej nábytku: -sedací soupravy -obývací stěny -ložnice -kuchyňský nábytek -stoly, židle.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky. Služby: -doprava rozvoz zboží -montáž -prodej na splátky.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky.

Prodej: -nábytek kancelářský, bytový -ložnice, postele -obývací pokoje, sedací soupravy -dětské pokoje -židle, jídelní stoly -kuchyně -koupelnový nábytek.

Zámečnické, svářečské a montážní práce. Výroba: - z ocelové konstrukce pro průmyslové i stavební účely - plošiny - plotové systémy - zábradlí - stříšky - schody.

Dodávka, prodej: - obalový materiál - potravinářský průmysl - víčka - papírové kelímky - hliníkové dózy k balení paštik, pomazánek, krémů - hliníkové fólie pro farmaceutický a potravinářský průmysl - TOPPER - Y - převlečené transparentní plastové víčko uzavřené AL víčkem tepelným přivařením - stroje a zařízení pro potravinářský ...

Prodej, distribuce, výroba: - luxusní nákupní tašky - spotřební obalový materiál - svačinové tašky - sáčky na odpad a pytle - obalové materiály. Sklad: - Polanecká 803/72, 721 00 Ostrava - Svinov - tel.:596964417, 596967897.

Výroba plastových nádrží: -jímky -septiky -nádrže na dešťovou vodu.

Společnost DUMIVA s.r.o. se věnuje veškerým zemním a výkopovým pracím. Nabízíme rozhnování, přemisťování a nakládání zeminy a materiálů, terénní úpravy, bagrování, základy rodinných domů, pokládku zámkové dlažby, prodej a dovoz zeminy a dalších sypkých hmot, pronájem kontejnerů na hlínu, suť a odpad. Činnost - zemní a výkopové práce - ...