Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Prodej - účetní software - výpočetní technika - mobilní telefony - digitální fotoaparáty - repasované náplně do tiskáren. Služby - vývoj a údržba software - správa sítí.

Firma Stanimir Zarkov Siderov se sídlem v Praze se zabývá kovovýrobou na zakázku dle požadavků zákazníka. Součástí naší činnosti je především výroba ocelových konstrukcí, ocelových zábradlí, kovaného nábytku, kovaných mříží a bran, a další. Dále nabízíme také úklidové služby, jako jsou například úklidy domácností nebo nebytových prostor.

Firma PKD, a.s. se zabývá výrobou, návrhem a montáží ocelových konstrukcí.

Společnost ILTEGRO, spol. s.r.o. z Brna poskytuje komponenty pro zavěšení provětrávaných fasád a uchycení keramických a kamenných obkladových desek. Rovněž poskytujeme hliníkové montážní systémy a profily pro fasády.

Výroba, prodej: -obalové folie. -polyetylenové fólie (hadice, polohadice, ploché fólie), -LDPE a HDPE sáčky a pytle v nejrůznějších rozměrech a barevných provedeních, -bublinkové fólie a sáčky z bublinkové folie, -lepicí balicí pásky s potiskem, -vázací pásky -pěnový polyetylen, -moldované materiály, -výseky z pěnového polyetylenu. ...

Prodej výpočetní a kancelářské techniky - počítače - notebooky - tablety - tiskárny - monitory - software Prodej profesionálního nářadí MAKITA - vrtačky - akumulátorové šroubováky - vrtací a sekací kladiva - rázové utahováky - úhlové brusky - hoblíky

Naše společnost působí v celém Olomouckém kraji a poskytuje služby v oblasti wi-fi a pevného internetového připojení, optimalizace systému, odvirování PC a obnovení dat včetně instalace softwaru. Připojení bezdrátového internetu pro město Konice a okolí zajistíme za bezkonkurenční ceny. Zaměřujeme se na počítače, notebooky a tablety.

Profesionální montované haly na klíč. Typy montovaných hal: - výrobní, průmyslové - skladové - administrativní - sportovní - tenisové kurty - obchodní centra - autoservisy, autosalony - ocelové - zemědělské stavby.

Prodej Pachové ohradníky Pacholek profesionální odpuzovač zvěře Plastové přepravky na ovoce a zeleninu Plastové přepravky na maso a pro masný průmysl Plastové přepravky pro pekaře a cukráře Euro přepravky, palety a boxy Hospodářské potřeby Eshop online Výroba Palivové dříví Zemědělská výroba Výroba a prodej rychle rostoucích ...

Služby: -demolice -demontáž ocelových a jiných konstrukcí -demontáže sestav unimo buněk -drobné dřevostavby -rekonstrukce domů -střechy vč. rekonstrukcí -půdní vestavby -zakládání staveb -stavby na klíč -zemní a výkopové práce, přípojky -instalace rozvodů vody, kanalizace, plynu a elektroinstalace -sádrokartonový systém ...

Dodavatel, distribuce: - technologie uskladnění, vyskladnění krmiv, zrnin a vedlejších produktů potravinářského průmyslu - polyetylénové tuby, složené ze tří vrstev v černé a bílé barvě, vyrobené z materiálů prvotřídní kvality. Internetový prodej, eshop, e-shop www.agro24.eu: - agrotechnika, zemědělská technika: - plnící ...

Prodej plastických hmot pro stavebnictví, reklamu a průmysl. Stavebnictví: - sortiment plastových materiálů a příslušenství pro fasádní a balkonové obklady – zastřešení – prosklení – interiér – výrobu oken a dveří – protihlukové stěny. Reklama: Sortiment plastových materiálů a příslušenství pro světelnou reklamu – sítotisk a digitální tisk – ...

Jsme profesionálové v pokrývačské, tesařské a klempířské práci pro Plzeň a její okolí. Rekonstruujeme staré a montujeme nové střechy. Provádíme veškeré stavební práce. Nabízíme: - prodej sádrokartonu a desek - sendvičové panely - mrazuvzdornou pevnou zámkovou dlažbu - zateplování fasád a střech - nátěry plechových střech - plánování a ...

Naše firma PULS - PRAHA s.r.o. nabízí vybavení pro kadeřnické a kosmetické salony. Naši nabídku tvoří kadeřnické potřeby a pomůcky jako jsou fény, strojky, kulmy, břitvy, nůžky, pinety, skřipce, natáčky, hřebeny, kartáče a mnoho dalšího. Dále si u nás můžete vybrat nábytek pro svůj kadeřnický či kosmetický salon a samozřejmostí je vlasová ...

Projekt, výroba, montáž: - lehké obvodové pláště - vnitřní prosklené konstrukce - plastová okna a dveře

Prodej: - hutní materiál, ocelové trubky, příruby, trubkové oblouky Výroba: - ohyby, potrubní díly - potrubí, trubky, potrubní komponenty - tlakové rozvody - ocelové konstrukce - strojírenská zařízení.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky : - počítače - notebooky - smartphone - tisková řešení - renovace

BRAFA interier s.r.o. se zaměřuje na výrobu kancelářských stolů, židlí, nábytku a kancelářských doplňků.

Maloobchod, prodej: -výrobky Svitap J.H.J. spol. s r.o. a Fatra a.s.: -koženka -ubrusoviny -barex -výrobky z plastu -obaloviny a technické výrobky z PE**, PP**, PS** (obaly, pytle)

Specializovaný obchod, e-shop: - vybavení firem, skladů, kanceláří a dílen - kancelářský nábytek (kancelářské židle a křesla, stoly, šatní a archivační skříně, kartotéky a trezory, spotřební materiál, flipcharty, tabule) - sklady (regály a regálové systémy, manipulační technika, paletové vozíky, obalový materiál) - dílny ...

Oprava, servis: - kancelářská a projekční technika - počítače, PC - notebooky - tiskárny - UPS - kamery - projektory. Záchrana a obnova dat.

Výroba: - ocelové konstrukce dopravních systémů - zakázková kovovýroba. Práce: - svářečské - soustružnické.

Velkoobchod, prodej, maloobchod, e-shop: - kotevní technika - spojovací materiály - hmoždinky - lepidla, tmely - nářadí, nástroje - brusivo - stavební chemie.

Pobočka. Velkoobchodní prodej: - kadeřnické potřeby - potřeby a zařízení pro kadeřnictví, kosmetické salóny, pedikérky - vlasová kosmetika. Centrála: - Martinovská 3285/36f, 723 00 Ostrava - Martinov.