Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Prodej olejů, stěračů, baterie, brzdové destičky a kotouče, autochemie a jiné doplňky. Náhradní díly na všechny typy aut na poptávku za skvělé ceny!!! Přehledný e-shop, seriózní jednání, měsíční akce, doprava při odběru nad 3500 Kč zdarma.

KOMUNÁLNÍ TECHNIKA jeřábové nástavby kontejnery vanové i valníkové fekální vozy kropící vozy posypové vozy pro zimní údržbu zametací vozy VÝFUKOVÉ SYSTÉMY nerezové výfuky doznívače tlumiče izolace výfukového potrubí

Společnost AGROTECH, spol. s r. o. se zabývá smíšenou zemědělskou výrobou, to znamená, že vedle práce na poli se zabývá i chovem zvířat. Hospodaříme zhruba 1280 ha zemědělské půdy v pěti katastrálních územích. Jedná se o území obcí Poličná, Branky, Choryně, Lhota a Juřinka. 1045 ha je půdy orné, zbytek jsou trvalé travní porosty. V rámci ...

Topenářské práce Montáž - ocelové konstrukce Drobné zednické práce Svářečské práce Zámečnické práce Vodoinstalaterské práce

Prodej motorových olejů a maziv. Prodej aditiv a provozních náplní. Prodej filtrů pro automobily a stavební stroje. Prodej LD vůní do automobilů a domovní vůně.

Společnost MANAUT DESIGN s.r.o. se zaměřuje na automatizaci, svařování, CNC obrábění, 3D tisk a výrobu a montáž hliníkových konstrukcí.

Společnost European Welding Institute s.r.o. se zaměřuje na komplexní služby týkající se svařování, realizaci staveb a stavebního dozoru a na oblast tlakových, zdvihacích, elektrických a plynových zařízení.

Milan Bláha se zaměřuje na zámečnické práce, svařování a výrobu ocelových konstrukcí a montáž a servis průmyslových technologií.

Zámečnictví Nováček s.r.o. se specializuje na výrobu kovových konstrukcí, kontejnerů, dopravníků, schodišť, plotů a na zámečnictví a kovovýrobu.

BRYPA spol. s r.o. se zabývá činností v oblasti truhlářské výroby na zakázku. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu kuchyní na míru, nábytku do bytů, kanceláří i restaurací. Současně nabízíme např. také výrobu schodišť, oken, dveří a nebo venkovního nábytku. Působíme nejen v okrese Jihlava, ale v případě požadavku také v ...

Jsme výrobce kompletních řešení automatických a poloautomatických vertikálních balicích a dávkovacích strojů. Jsme připraveni Vám dodat kompletní řešení včetně dávkování, balení, kartonování, robotického řešení, etiketování, kontroly kvality, detekce kovů a paletizace. V našem portfoliu naleznete vertikální balicí stroj nové koncepce ...

Společnost JP Final se specializuje na prodej motorových olejů pro nákladní a osobní vozy, zemědělskou techniku a průmysl a pneuservis. Mezi sortiment společnosti se řadí také autobaterie, autokosmetika a voda do ostřikovačů.

Společnost JD Obaly s.r.o. se zaměřuje na konstrukci, vývoj a výrobu obalů, kartonáž, dutinky, hrany, mřížky a vysoušedla.

Společnost MICo Group s.r.o. se zaměřuje na výrobu kondenzátorů, výměníků, separátorů, tepelných bariér, chladičů radioaktivního plynu a mnoho dalšího.

Hologramy, duogramy, bezpečnostní autodestruktivní holografické samolepky, etikety, holografické fólie, holografické pečeti, bezpečnostní opticky variabilní prvky, ochrana dokumentů a tiskovin - zastoupení firmy OpSec. Stroje na aplikaci hologramů a holografických fólií horkou ražbou - zastoupení firem CAVOMIT/TAURUS a SECURITY FOILING - ...

Pavel Hartman provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, kancelářského nábytku, vestavěných skříní a nábytku do ložnic a dětských pokojů.

BUENO design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchyní, pro firmy, restaurace a školy.

Společnost Stefanutto s.r.o. se zaměřuje na výrobu sáčků, boxů a bagů na tekuté a polotekuté potraviny a nápoje.

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Erik Neuwirth se zaměřuje na zakázkovou výrobu bran, zábradlí, schodišť, lehkých kovových konstrukcí a kovového nábytku a poradí si i se svařováním hliníku.

Autorizovaný prodej a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Zákazníkům doporučujeme parkování v přilehlých ulicích.

Showroom Lenovo ve Zlíně. Autorizovaný prodej, specializovaný eshop Lenovo: - notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Záruční a pozáruční servis Lenovo. Jsme autorizovaným partnerem společnost NVIDIA pro prodej DGX systémů — superpočítačů. Návrh, dodávka: - kompletní IT infrastruktura. Zákazníky jsou státní ...

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Vladimír Doležal navrhuje a vyrábí interiérové vybavení na zakázku. Kromě toho také provádí montáž a další související práce, kterými jsou například práce elektrikářské, zednické a instalatérské. Provozovna: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.