Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Výroba -strojírenské celky pro energetiku, průmysl, stavebnictví -šnekové dopravníky, tlakové nádoby, akumulační nádrže -nerezové nádrže, potrubní cesty a spalinovody, sila -ocelové konstrukce, svařence.

Výroba, prodej: -potravinářský papír HAVANA 40 g/m2 -potravinářský papír PERGANA 40 g/m2 -toaletní papír jednovrstvý krepovaný 32 g/m2 -toaletní papír JUMBO (průměr roliček 200-310 mm) včetně speciálních zásobníků -papírové ručníky v provedení C a Z skladu -papírové ručníky rolované -zdravotnické podložky na ...

Prodej i realizace: - podlahové krytiny - obalové materiály - podlahářská chemie - hydroizolační systémy - PVC fólie. Služby: - správa a údržba počítačových sítí - pronájem softwaru - telekomunikační služby - kompletní IT poradenství.

Podlahové krytiny, obalové materiály, podlahářská chemie, hydroizolační systémy, PVC fólie.

Výroba, prodej, velkoobchod: - školní a kancelářský nábytek - nábytek pro šatny, dílny - manipulační technika.

Zakázková výroba dřevěný nábytek vysoká kvalita: -výroba a dodávka nábytku různé provedení z většiny existujího materiálu na bázi dřeva -dodávané výrobky jsou domácí výroba -montáž prováděna vlastními zaměstnanci -používání materiálu jako masivní dřevo(jakéhokoliv druhu), velkoplošné materiály (MDF, PDP, DTD, ...) povrchově upravené ...

Kovovýroba, prodej, servis, montáž: -kontejnery, buňky -kontejnerové stavby přízemní a vícepodlažní -ocelové konstrukce -kontejnerů pro zařízení a vybudování: -staveniště -kanceláře -ubytovny.

Držitelé certifikátu "ENERGO-OIL" těžký topný olej. Výroba, distribuce, prodej: -paliva, palivových topných olejů: -topných olejů ENERGO-OIL TTO-REG, těžké topné oleje regenerované: -tyto oleje splňují požadavky normy ČSN 65 6691 -oleje jsou určeny ke spalování v malých zdrojí do 200 kW -alternativní palivo ...

Velkoobchod s obalovým materiálem: -mikrotenové sáčky -sáčky do košů -papíry a fólie pro domácnost -tlačenková střeva -fólie, plachty -gumičky -ubrusy -pytle.

Výroba: -ocelové konstrukce -technologické díly pro výrobní linky -palety pro automobilový průmysl -díly do strojů a aut. Strojní vybavení: -plasma -NC 4m nůžky -NC 4m ohraňovací lis -CNC obráběcí centra.

Stav řízení: Prohlášený konkurs Stolařství, zakázkové truhlářství. Výroba, prodej: -zakázková -stolařská -truhlářská -nábytku: -kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský -eurookna (okna) -dveře, schody. Repace, opravy, oprava, restaurace: -starožitný památkový nábytek, okna, dveře.

Společnost je certifikována dle ISO 9001/2000. Výroba, montáž: -ocelové konstrukce (OK*) a opláštění. Dodávky staveb na klíč: -rodinné domy -haly -průmyslové haly -sportovní haly a konstrukce pro basketbal, volejbal -dřevěné pružné sportovní podlahy -sportovní vybavení pro míčové sporty. Služby: -inženýrská činnost ...

Projektování a výroba: -ocelových konstrukcí, hal, halové opláštění, haly na klíč Technologie: -výrobních linek -manipulátory -ocelové konstrukce, haly, dopravníky -balící linky -lanovky -mostové jeřáby -cihelny -automatizované expediční linky -dopravníky -sušárny. Sídlo: Areál STEEL PLANET Maršovská 2243 68801 Uherský Brod

přerušení: od: 29.3.2010 údaje o konkurzu/úpadku: rozhodnutí o způsobu řešení úpadku Maloobchod, prodej, servis, opravy, poradenství: -výpočetní technika -počítačové sestavy -počítače, notebooky -tiskárny, kopírky, multifunkční zařízení -periferie, komponenty. Veškerý sortiment možno zakoupit formou spotřebitelského ...

Stav řízení: Prohlášený konkurs Maloobchod, prodej: -PDA -notebooky -PC (počítače) a příslušenství -internetový prodej PDA a příslušenství -značková prodejna Asus.

Obchod, prodej, poradenství: -kuchyňské studio -kuchyňské linky včetně spotřebičů -zprostředkování zakázkové výroby kuchyňských linek výrobců SH** Hanák, NADOP, GORENJE, JITONA, MONTANA. Architektonická studie, výroba na zakázku, dodávky na klíč, prodej, rozvoz, montáž: -nábytek. Vybavujeme: -linky zakázkové, sektorové ...

Návrh, realizace, výroba: - kancelářské a bytové interiéry - kancelářský a bytový nábytek.

Výroba, tisk Obalové materiály: -fólie -plastové a laminátové obaly pro potravinářský, farmaceutický a tabákový průmysl.

FIRMA V KONKURSU! Výroba, prodej: -zahradní kovový nábytek-kompletní sortiment-židle, stoly, stůl, zahradní houpačka, altán -parkový program: -městský mobiliář-lavičky, zastávky, předzahrádky a jiné kovové doplňky -zakázkové práce v oblasti uměleckého kování-brány, zábradlí a jiné -kovové postele, noční stolky a ...

Výroba - kompozitní plasty metodou přesného navíjení, strojního nanášení stříkání a kontaktního kladení.

Výroba: -nábytek na zakázku -interiérový nábytek - kuchyně, ložnice, dětské pokoje, obývací pokoje, kanceláře ....

Výroba - kuchyňské linky Výroba - vybavení kanceláří

Vyrábíme brány, ploty, schodiště, zábradlí. pergoly, protihlukové stěny, krby na biolíh.