Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Činnost: - elektroinstalace slaboprodu, silnoproud - elektronické požární signalizace - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - projekce - revize. Maloobchod, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - software - spotřební materiál - internetové připojení.

Obrábění: - dělení materiálů - soustružení - frézování - obrážení - broušení na kulato - vrtání na horizontálních vyvrtávačkách - strojní obrábění - soustruhy - frézy - brusky BUB Zámečnická výroba: (včetně povrchových úprav-lakování a pískování) - konstrukce - nádrže i tlakové - výměníky - díly pro zvedací ...

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -nábytkové kování -barvy, laky, mořidla, lazury -stavební kování -brusné pásy, lepidla, lepidlo, vruty, nábytkové úchytky -lepidla, tmely.

Výroba: -dveře -okna -nábytek na zakázku -bytové doplňky -obklady. Montáž podlah. Zakázková výroba, dřevovýroba, prodej: -nábytek, nábytku z masivu a lamina: -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -kancelářský -kuchyně -postele -skříně -police, poličky. Privat:Tyršova 731 Nové Město n. M.

Truhlářské práce Výroba - nábytek z masivu Výroba - okna - dveře Výroba - schody Obkladačské práce

Výroba, nákup, prodej: -palety -dřevěné bedny -dřevěné rámy.

Pobočka. Divize 31 - Výroba ocelových konstrukcí. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Povrchová úprava dle přání zákazníka: - tryskání - nátěry.

Výroba - pergoly Truhlářství, zakázková výroba - nábytek - kuchyně - obývací stěny - kanceláře - vestavěné skříně - šatny - schody - pergoly - ploty - zahradní program Výroba - kuchyně Výroba - kanceláře Výroba - nábytek - obývací ...

Prodáváme počítače, PC komponenty, spotřební elektroniku, periferie a vše co k tomu patří. Poskytujeme IT služby a servis. Notebooky, tiskárny, monitory, mobilní telefony, síťové produkty, herní konzole, usb, media, televize, navigace.

Prodej - rohože Prodej - kancelářské a pracovní židle Prodej - tvářecí stroje - ohýbačky - zakružovačky

Maloobchod, prodej i na splátky: -výpočetní technika: -počítače, notebooky -příslušenství, komponenty k počítačům -tiskárny, faxy, modemy -software. Servis, oprava: -počítače. Služby: -instalace sítí -připojení k Internetu -recyklace tonerů -přestavba počítačů.

Výroba, prodej: -bazény -septiky -nádrže -trubky -nádoby na zakázku -vodoměrné šachty -šachty na zakázku -pískové filtry k septikům -zakázková výroba polypropylén -výrobky dle požadavků zákazníka.

Dodávka, výroba a montáž - balkony Dodávka, výroba a montáž - veškeré ocelové konstrukce

Pobočka. Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - digitální fotoaparáty - mobilní telefony - videokamery - tiskárny - dalekohledy - MP3 - audio-video.

Technologie pro slévárenství: -středofrekvenční indukční kelímkové tavící pece k tavení oceli, litiny a barevných kovů -udržovací středofrekvenční pece -vakuové pece -zařízení pro automatické dávkování oceli, litiny a barevných kovů s indukčním ohřevem -náhradní díly. Technologie pro tepelné úpravy kovů: -zařízení na zušlechťování ingotů s ...

Karosářské a autoklempířské práce Autolakýrnické práce Prodej - potřeby pro lakýrníky - tmely Prodej - brusné materiály

Práce: -zámečnictví -svářecí. Výroba: -zábradlí -schodiště -brány, vrata, klasické, posuvné -mříže, rampy -reklamní poutače -přístřešky -plotové díly -kovové konstrukce -dělení materiálu.

Výkup a zpracování kovového odpadu, kancelářské a bílé techniky. Nákup kovového odpadu a odpadu legovaných ocelí. Nákup barevných kovů. Likvidace a demolice -objektů spojených s výskytem kovového odpadu -strojních a technologických celků kotelen -veškerých kovových konstrukcí mostů, jeřábových drah -zemních strojů, ...

Výstavba - gabionové ploty - oplocení z PVC Výstavba - gabionové opěrné zdi

Dodávka - manipulační vozíky Dodávka a montáž - výstavní systémy stánky Dodávka - vybavení obchodů - regály - drátěné výrobky - pulty - vitríny - pokladní boxy - nákupní košíky a vozíky - vstupní zařízení (včetně montáže) Dodávka - váhy a vážící systémy

Kancelářský nábytek české produkce.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

-Projektování elektrických zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Inženýrská činnost v investiční výstavbě Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

-Specializovaný maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob -Velkoobchod -Zpracování dat, služby databank, správa sítí