Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba: -ocelová konstrukce -zámečnická výroba -zakázková práce -montáže.

Hotel* * * * Ubytování: -100 luxusních dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky (celková kapacita je 212 lůžek). Vybavení pokojů: -koupelna, špičkové vybavení určený pro příjemný pobyt našich hostů -telefon s přímou volbou -přístup na Internet -trezor a minibar. Restaurace: -kapacita koresponduje s počtem lůžek -velký výběr jídel a ...

Truhlářství a stolařství. Zakázková výroba, prodej: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - obývací pokoje - ložnice, dětské pokoje - koupelnová nábytek - hotelový nábytek - interiéry prodejen - dveře - pergoly, altány a jiné výrobky z masívu - zastřešení studny. ANTIK - Galerie. Prodej: - ...

-obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Velkoobchod a maloobchod počítače tiskárny spotř. mat., kancelářské potřeby, papírnictví, drogerie, krmiva, smíšené zboží osobní a nákladní doprava

LK-pergoly.cz s.r.o. se zaměřuje na pergoly, zimní zahrady, přístřešky pro auta a na stavbu garáží a rodinných domů.

Zámečnická výroba, kovovýroba: -mříže -ploty -ocelové konstrukce -vrata -brány -ocelová schodiště -zábradlí -stavební zámečnictví -soustružení -svařování.

Protipožární nátěry a nástřiky. Montáže protipožárních systémů. Prodej, servis, revize: - hasící přístroje - požární hydranty. Prodej, montáž: - protipožární dveře. Servis, revize, montáže a problematika PO: Požárně bezpečnostní řešení staveb. Prodej a plnění CO2. Tlakové zkoušky nádob na plyny.

Společnost OKENTĚS, spol. s r.o. se zabývá internetovým prodejem těsnících prvků oken, dveří vrat a bezbariérových vstupů. V sortimentu naleznete silikonové, obložkové, okenní, dveřní i samolepící, těsnění. Kromě těsnění u nás naleznete také kování, pěny, tmely, lepidla, hmoždinky a další produkty. Kvalita našich výrobků je ověřena renomovanými ...

Truhlářství: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - obývací pokoje - postele, ložnice - zahradní nábytek - pergoly - dětské pokoje - pracovny - vybavení interiérů prodejen, barů, restaurací - kancelářský nábytek.

Stolařství, zakázková výroba nábytku: - interiéry - kuchyňské linky - selský nábytek - schodiště, podlahy - kancelářský nábytek - dveře všeho druhu - pergoly, podhledy. Řezbářství.

Rodinná firma, zabývající se prodejem a distribucí japonských motorových olejů ENEOS, prémiových motorových olejů SUSTINA a provozních kapalin.

Výroba, montáž: -výroba a montáž ocelových konstrukcí -ocelové a betonové konstrukce, mosty, ČOV*, jezy, kovy. Povrchové úpravy: -tryskání, otryskání -pískování -povrchová ochrana i protipožární -nátěry, barvy (HEMPEL, JOTUN, SIGMA) -metalizace -žárové stříkání (zinek, hliník), zinkování, pozinkování.

Výkup palet a dřeva, kácení stromů i rizikové.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -kancelářské potřeby -papír -psací potřeby -školní potřeby -drogerie -kancelářský nábytek -tiskárny, tonery, cartridge.

Společnost Darfon Electronics Czech s.r.o. je výrobce klávesnic pro notebooky.

Držitelé ČSN EN ISO 9001:2001. Výroba: -dřevěné obaly-paletové nádstavce -obalové materiály -určeny pro přepravu a uskladnění zboží na EUROpaletách -možnost nastavení různé výšky. REWORK : 100% kontrola odlitků, výkovků, plastových dílů a ruční opravy Elektronická úprava vody: -ochrana před tvorbou pevných usazenin v tepelných ...

Společnost Amfitar, s.r.o. provádí: - analýzy a určení potřeb z hlediska IT technologií. - IT poradenství

Společnost Decius, s.r.o. poskytuje: - služby v oblasti BOZP a PO - outsourcing - kurzy a školení - revize tlakových zařízení - průkazy energetické náročnosti

Dodávka a montáž kancelářského nábytku. Prodej - kancelářský nábytek, optimální kancelářský nábytek pro počítačová pracoviště a callcentra, kancelářské židle a křesla, barové židle, skandinávský nábytek, kancelářský luxusní nábytek, dělící příčky, nábytek pro konferenční sály, školní nábytek a interiérové doplňky, včetně uměleckých děl.

Prodej, výroba, výkup, servis: - palety Brno - Líšeň, Trnkova 111, u III. brány Zetoru Po-Pá 7:00 - 15:00 tel: 60537557 Rozvoz palet po celé ČR.

Společnost ŠKOLEX CZ, spol. s r.o. zajišťuje dodávku: -školní a kancelářský nábytek, nábytku -nábytek pro školy a kanceláře -školní stoly, stůl žákovské -učitelské katedry, katedra -stoly pod počítače -školní (židle, židlí, tabule, tabulí) -vybavení šaten a jídelen (šatny, jídelny) -stojany na výkresy -audiovizuální nábytek, ...

Naše firma nabízí kovovýrobu a stavební zámečnické a klempířské práce v oblasti Jihlavy. Převážnou část výrobků uděláme dle Vašich požadavků a to včetně návrhu, dodávky i montáže. Z klempířských prací Vám poskytneme výrobu a nátěry klempířských prvků. Výškové montážní práce jsou samozřejmostí. V kovovýrobě zajistíme výrobu ocelových konstrukcí, ...

Výroba, velkoobchod: -výroba bazénové rolety ASPAR, zakrývání hladiny bazénu -nadhladinové, podhladinové zajišťují bezpečnost a úspory (tepla, peněz a bazénové chemie) -inteligentní elektronický systém ovládání bazénových rolet. Zastoupení pro Řecko a Kypr.

Výroba atypického nábytku. Návrhy interiérů. Osvětlení. -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývakové stěny -dětské pokoje -ložnice.