Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Distribuce: -propan -propan-butan tlakové láhve 2, 10, 33kg -LPG -autogas Projekce, montáž: -vytápění, topení propan-butanem průmyslové objekty, hotely, školy -plynofikace obce. Výstavba: -čerpací stanice na propan-butan.

REPROSERVIS Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing: -kopírovací stroje (černobílé) NASHUATEC autorizované a servisní zastoupení -barevné kopírovací stroje -digitální a multifunkční stroje -faxové -spotřební materiál pro všechny typy a modely kopírovacích strojů -vizuální a kancelářská technika -zpětné a LCD projektory ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika, počítače - příslušenství - renovace tonerů - plnění tonerů a cartridgí

Tvorba: - software - tvorba webových stránek - správa počítačových sítí. Servis, prodej: -počítače.

Výroba, prodej obalů z pěnového polyetylenu, kartonplastu, EPS a lepenky. Výroba kartonážních strojů, plošných válcových lisů i kruhových nůžek.

Zakázková výroba-nábytek, skříně, kuchyně včetně spotřebičů, obývací, předsíňové stěny, psací stoly, stůl, police, pracovny, kancelářský. Formátování plošného materiálu.

Maloobchod, prodej: - papírnictví - kancelářské potřeby - kancelářská technika.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek -skříně, komody, vestavěné skříně -kancelářský nábytek -kuchyně, kuchyňské linky (masiv, lamino) -dveře vchodové, interiérové -schody, schodiště -ostatní výrobky ze dřeva. Služby: -návrhy na počítači.

Společnost RV Computers s.r.o. se zabývá prodejem a servisem výpočetní techniky a příslušenství. Nabízíme poradenství v oblasti výpočetní techniky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pilové pásy WIKUS -svařovací materiály -nástroje na obrábění kovů -montážní nářadí -nářadí -obráběcí nástroje na kov a dřevo -přídavné svařovací materiály -brusivo -měřidla.

Velkoobchodní sklad, prodej: -hutní materiál -plechy ocelové černé, pozinkované, válcované za tepla, válcované za studena -trubky a profily ocelové podélně svařované, bezešvé -tenkostěnné profily ocelové uzavřené, otevřené -profilová ocel za tepla válcovaná -profilová ocel tažená za studena -svařované rohože do betonu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vlasová kosmetika -profesionální nehtová kosmetika -potřeby pro kadeřnice, kosmetičky, pedikérky a nehtové techničky -kadeřnické obsluhy, mycí soupravy -stolky na manikúru a pedikúru -kosmetická lehátka. Zastoupení firem: -BELLAZI, HESSLER, ILIRIJA, VITALITYS, SELECTIVE, IGORA.

-Výroba brusiv a ostatních minerálních nekovových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a ...

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní a tisková technika, počítače prodej a servis -počítačové sítě, LAN, WAN, peer-to-peer -notebooky, GSM komunikace -ISDN zařízení, instalace, prodej -internethosting, výroba softwarových aplikací -klimatizace projekce, prodej, instalace, servis. Služby: -bezdrátové připojení k internetu -vedení ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -motorové, převodové, hydraulické oleje -průmyslové oleje -plastická maziva -nemrznoucí kapaliny.

Konstrukce, výroba: - výměníky tepla - kondenzátory - tlakové nádoby - nádrže - ocelové konstrukce - technologické části pro jadernou a konvenční energetiku, chemický a potravinářský průmysl - těsnění pro speciální aplikace - technologická zařízení pro čističky odpadních vod typu ADN včetně vlastní projekce a konstrukce.

Výroba, prodej: - nábytek pro mateřské školy, školní družiny, kluby, dětské domovy a zdravotní zařízení.

Nakládání s odpady. Odvoz a likvidace opadu: - přistavení a odvoz velkoobjemových kontejnerů - likvidace tuhých odpadů - stavební, komunální odpad, zemina - pronájem velkoobjemových kontejnerů.

Nákup a prodej spotřebního materiálu

Nákup, prodej, zpracování: -dřeva. Výroba: -palety.