Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Velkoobchod kadeřnických potřeb, s kadeřnickými potřebami.

Maloobchod, prodej: -grafické papíry -kopírovací papíry -samopropisovací papíry -kancelářské papíry -balicí papír -obálky, lepenky.

Velkoobchod s papírem: -kancelářský papír -balicí papír -kartony -hedvábný balicí papír -krabice -hladké a vlnité lepenky -grafické tiskové papíry -speciální papíry.

Společnost EUROPAPIER – BOHEMIA, spol. s r. o. je předním dodavatelem kancelářských produktů a obalového materiálů.

Engineering Solutions s.r.o. se zaměřuje na projektové činnosti týkající se ocelových konstrukcí, paletových regálů a na další s tím související činnosti.

Provádíme: Výkup keg sudů, servis keg sudů a servis fitinků, prodej keg sudů a prodej fitinků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby - kancelářská technika - školní potřeby.

Společnost David Vender se zaměřuje na realizace kancelářských interiérů, skladů či provozoven na klíč.

Výroba: -kovovýroba -kovoobrábění -zámečnická výroba, zámečnictví. Stavební: -ploty, brány, schody, vrata, kontejnery, zábradlí, mříže -pojezdové brány. Strojní zámečnická výroba: -strojní součásti pro průmysl. Obrábění: -soustružnický automat A 50C Hrotové soustruhy Soustružnické práce: -CNC soustruh CHALLENGER -točný ...

Prodej a servis počítačů, notebooků, tiskáren a příslušenství. Prodej: - počítačů, monitorů, notebooků - tiskáren - tonery, inkousty a plnící sady do tiskáren. Sestava, skládání počítačů na míru. Servis: - bezplatná diagnostika - čištění a odvirování počítačů a notebooků - zálohování, obnova a záchrana dat - instalace ...

Velkoobchod, prodej: - čajové krabičky - dárkové krabičky - regály a stojany na víno - krabičky a nosiče na víno - bedny na víno

Společnost Kovo Kameník s.r.o. se sídlem v Opatovicích nad Labem v Pardubickém kraji se již od roku 2008 zabývá demolicemi, likvidacemi odpadů a výstavbou a rekonstrukcemi energomostů. Současně se také, v rámci naší druhé společnosti Stavo Kameník, věnujeme stavební činnosti. https://www.stavokamenik.cz. Nabízíme demolice, bourací práce, ...

Společnost Stapak se zabývá prodejem obalových materiálů, obalů a obalové techniky. Dodáme i atypické obaly na míru. Divize 1. Velkoobchod: - obaly, obalová technika: - fólie HDPE, LDPE - průtažné, bublinkové fólie - pěnové EPE, mirelon - kartonáž - lepící, vázací pásky - obalová technika. Divize 2. Profesionální ...

Výroba, prodej: - trezory (nábytkové, bezpečnostní, kancelářské, do zdi, hotelové) - sejfy - skříně (skříň) na zbraně. Zakázková kovovýroba: - atypické zámečnické výrobky.

Firma provádí inspekce a revize regálů a žebříků v rámci celé České republiky.

Výroba: - plastové bazény - žumpy - jezírka, vodoměrné šachtice - poklopy na studny - zastřešení bazénů (polykarbonátové kryty). Prodej bazénové a jezírkové technologie.

Maloobchod, prodej: - domácí spotřebiče, elektrospotřebiče - elektronika.

Maloobchod, prodej: - domácí spotřebiče, elektrospotřebiče - elektronika - televizory (TV), DVD - foto, video, audio - počítače, příslušenství - navigace GPS.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - kuchyňské spotřebiče - notebooky - tiskárny - ledničky, mrazničky - sporáky, trouby - televize - vysavače - rychlovarné konvice.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - kuchyňské spotřebiče - notebooky - tiskárny - ledničky, mrazníčky - sporáky, trouby - televize - vysavače - rychlovarné konvice.

Činnost: - zpracování termoplastů i termosetů - vstřikování, lisování a vyfukování plastů Výroba: - technické plastové výrobky - spotřební výrobky (kbelíky, lopatky, obaly na CD...)

Velkoobchod - obaly plastové - jednorázové nádobí - hygienické systémy pro prodej potravin - zásobníky, dávkovače - tekutá mýdla, šampony Maloobchod - drogerie - kosmetika - papírenské zboží - kancelářské potřeby - hračky

Výroba - schody z kamene Pokládka - kamenné a zámkové dlažby Stavba - kamenné zdizednické práce

NORTIA PRODUCTS s.r.o. se zaměřuje na montáže ocelových hal, střech a průmyslových podlah a prodává krytiny, plechy, trapézy, panely a další stavební materiál.

Velkoobchod, distribuce, maloobchod, prodej: - spotřební materiály pro inkoustové, velkoformátové a laserové tiskárny Výkup - cartridge, tonery.