Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
E-shop: - náhradní díly pro nákladní, užitkové a osobní vozy, autobusy - centrální mazání pro stavební stroje - filtry na osbní vozy. Pobočka: - Uherské Hradiště, Průmyslová 712.

Prodej, e-shop - domácí elektrospotřebiče - bílá elektronika, ledničky, pračky - sporáky - televizory, audio, video - fotoaparáty - klimatizace - notebooky - počítače - konzole - monitory - tiskárny

Prodej, maloobchod: - výpočetní technika - počítače, monitory, tiskárny - spotřební materiál - PC komponenty - mobilní telefony - software - produkty CAD - spotřební a digitální elektronika.

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - brousící nářadí - brusivo - diamantové kotouče a orovnávače - technické kartáče - leštící kotouče a pasty.

Výroba: -obalové materiály, obaly: -fólie-bublinkové, fixační průtažné, stretch, polyetylénové, smrštitelné, termoreflexní stavební folie -pásky-balící, vázací, technické -pěnový polyetylén -pěnové výplně Instapak -výplňové a fixační systémy -teflonové materiály -proplast -kartonáž. Dodávka-balící ...

Dryspex s.r.o. je dodavatelem stlačených potravinářských plynů pro sycené nápoje. Rozvoz tlakových láhví - Moravskoslezský, Zlínský a Jihomoravský kraj. Prodej, montáž, servis výčepních zařízení. Zařízení Post-Mix pro míchání nápojů k zapůjčení.

RICOH Czech Republic je oficiálním distributorem značky RICOH v České republice. Prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, pozáruční servis, záruční smlouvy, servisní smlouvy, projekty: - skener, tiskárna, fax, kopírka, digitální duplikátory (priporty), CD zařízení, software.

Naše společnost se zabývá stavbou věžových a zemních vodojemů již více než 20 let. Jsme přední dodavatelé nejen ve sféře výstavby, ale také v servisu vodojemů, které jsou již postaveny. Zařizujeme generální opravy a šetrně demontujeme všechny typy vodojemů i včetně věžových Aknaglobus a Hydroglobus. Nejvíce realizovaných zakázek a spokojených ...

Internetový obchod - kancelářské křesla a židle

Kadeřnické potřeby a produkty SALERM. Prodej, velkoobchod, maloobchod: - kadeřnické a kosmetické vybavení pro profesionály - kadeřnický nábytek - šampóny, barvy na vlasy, fény, laky na vlasy, tužidla, vosky.

TANAY OBALY s.r.o. se zaměřuje na výrobu plastových, foliových, papírových a kartonových obalů.

Výroba a prodej: - nemocniční nábytek vozíky na léky, skříně, noční stolky. Prodej zdravotní obuvi do nemocnic a jiných zdrav.zařízení

Vedení podvojného účetnictví. Vedení jednoduchého účetnictví. Zpracování: - daňová evidence - mzdy pro malé organizace. Kontrola účetnictví za minulé období. Docházka a zastupování na úřadech státní správy (FÚ, OSSZ, ZP, ÚP). Účetní poradenství. Služby v oblasti školení : Školení vazačů a jeřábníků ... Školení čtení technické ...

Prodej, výroba, montáž: -variabilní ocelové sklepní kóje SKLEPEK Zabezpečení sklepních prostor. Výroba a montáž dveří JANSEN OCEL. Výroba, dodávky a montáže boxů na kola, ocelových školních šaten. Opravy schodišť a podest panelových domů.

Výroba a prodej těsnících a samolepících produktů: (Atomotive, stavebnictví, elektrotechnika, vzduchotechnika) - samolepící produkty - těsnící produkty - nehořlavé materiály - výrobky z EPDM, PE, PU a další - UTP utěsňovací profily - pryžové těsnění - hliníkové, textilní, butylové a pokovené pásky - komprimované těsnění - široký ...

Firma Interiéry Lank se sídlem v Jablonci nad Nisou se zabývá především atypickou truhlářskou výrobou na zakázku. Realizujeme bytové i kancelářské interiéry z masivu, lamina či dýhy dle požadavků zákazníka, vč. grafických návrhů . Provozujeme zakázkové truhlářství, kdy vyrábíme např. kuchyňské linky, eurookna, dveře, schody a zábradlí a ...

Papírnictví - Tiskárna - Copyshop - Reklama - Počítače Horní 26, Frenštát pod Radhoštěm. Papírnictví - kancelářské a školní potřeby, - razítka - formuláře a tiskopisy - omalovánky, barvy, fixy, pastelky - svatební a jiné oznámení Počítače - prodej - e-shop - servis: - počítače, notebooky, monitory - tiskárny, spotřební materiál - ...

Projekce, konstrukce, výroba: - ocelové konstrukce - podlahové rošty - mosty - stožární věže, stožáry - spirálová schodiště - nosníky - tvarové výpalky - ocelobetonové konstrukce.

Výroba, prodej: -kartonáž, kartonové obaly (lepenka, obaly z vlnité lepenky, vlnitý papír). Služby: -dvoubarevný potisk -tvarový výsek.

Kartonáž, zpracování lepenky. Obaly: - přepravní - prodejní. Výroba: - obaly - zboží z papíru.

Dodavatel, velkoobchod, maloobchod: - obalová technika - fólie LLDPE, LDPE, PVC, POF, lepící pásky, vázací pásky, kartonové výrobky.

Oficiální zástupce italského výrobce nábytku, prodej: - kuchyně - kancelářský nábytek - bytový nábytek - sedačky.

Výroba, vývoj: - bezdeformační děrování uzavřených ocelových profilů-jeklů - výroba obchodních a konzolových regálů - stroje a linky pro tváření a děrování - montážní linky pro automobilový průmysl - svařování, CNC obrábění.

Naší specializací je podnikání v oblasti zpracování kovů. Jsme rodinná firma založena na podzim roku 2011 a věnujeme se zejména CNC pálení, strojnímu zámečnictví, svařování, dělení a tváření materiálu (plechů, trubek, válcovaných profilů) a také montážním pracem na ocelových konstrukcích. Naše výroba zahrnuje natahovací kontejnery jak ...