V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Zakázková výroba - kuchyně - skříně - komody - obývací a dětské pokoje - kancelářský nábytek - nábytek na míru - ložnice - koupelnový nábytek Řemesla, služby - truhlářské práce

Maloobchod, prodej: -spotřební materiál pro tisk a kopírování -tonery -cartridge Služby: -renovace tonerů

Prodej: - poklady - váhy - čtečky čárového kódu

Prodej, e-shop, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - mobilní telefony

Truhlářské práce Zakázkové truhlářství Vyrábíme kuchyně, obchody, kancelářský nábytek. Nabízíme také výrobu kompletního vybavení bytu od návrhu po montáž.

Výroba, prodej: -počítačové sítě -počítače, PC -příslušenství -hardware, software -kancelářské doplňky -skartovací stroje -čárový kód

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika

Dodávka: - hardware pro podnikové informační systémy - komplexní IT řešení pro podnikovou energetiku

Výroba, montáž: -kuchyně -vestavěné skříně -interiérový nábytek -nábytek do ordinací

Prodej - elektronické zabezpečovací zařízení Fotografické služby Prodej - výpočetní technika

Výrobně-obchodní společnost: -návrhy a výroba interiérového nábytku včetně prodeje interiérových doplňků a spotřebičů -zakázková výroba nábytku do celého interiéru -kancelářský nábytek -nábytek pro školy i školky -interiérové dveře a plovoucí podlahy.

Výroba: - spínacích a rozvodných zařízení. Maloobchod, prodej, montáž, instalace: - výpočetní technika: - starší a nové počítače a notebooky - skládání počítačů na zakázku - počítačové komponenty: - možnost objednání do 2 dnů. Oprava, opravy, servis: - počítače, notebooky monitory.

Prodej, servis, oprava: - kopírky - tiskárny - faxy

Dovoz, prodej: - repasovaná výpočetní technika a příslušenství.

Maloobchod, prodej, servis: -elektronika i výpočetní technika, satelitní technik.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Bazar - mobilní telefony - herní konzole, hry - PC, notebooky E-shop - mobilní telefony - herní konzole - hry - PC - notebooky

Prodej, maloobchod: -periferie pro notebooky, -PC a PDA (PCMCIA, USB, FireWire, Bluetooth), -baterie pro notebooky s 2letou zárukou, -paměťové karty -fotobanky pro digitální foto / video, navigační moduly, malé servery, brašny a batohy na notebooky.

Služby: -webdesign -tvorba internetových aplikací -natáčení videa Oprava, servis, instalace: -výpočetní technika

R-net Computers a Communikations Ing. Miroslav VÍCH-ředitel výpočetní a kancelářská technika počítače

Instalace, prodej, velkoobchod, záruční a pozáruční servis: -kopírky, mobily, psací stroje -počítače, tiskárny, monitory, sítě -instalace hardware i software, záruční a pozáruční servis.

Montáž - satelitní technika Prodej - výpočetní technika - počítače - notebooky Servis - výpočetní technika - počítače - notebooky Zajištění - připojení k internetu Webhosting - tvorba www stránek

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -sedací nábytek -skříně