V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Truhlářství, truhlářské práce: -výroba nábytek, nábytku na zakázku -nábytek na míru, kuchyně, kuchyň, kuchyní -obývací stěny, stěna, -kancelář, dveře, dveří, schody, schodiště.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - samonosné schodiště - vchodové a vnitřní dveře - dřevěné balkony - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dělicí příčky

Prodej a servis, internetový obchod, e-shop: -internet (distribuční síť IBS) -tiskárny -kancelářského softwaru -LCD televizory, televize -fotoaparáty, foťáky -repasované počítače, PC a doplňky. Výroba razítek: -výroba razítka na počkání -rastrový princip otisku s rozlišením až 1200 dpi -možnost tisku fotografií -písmo již od velikosti 4 ...

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy - konferenční stolky - postele a válendy.

Prodej, servis, opravy: -počítače, notebooky, tablety, mobilní telefony -repasované počítače -webdesign

Stavba - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Tvorba - www stránky Webhosting Výstavba - počítačové sítě LAN, WIFI

Oprava, servis: - kancelářská technika.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky: - počítače - hardware - software - sítě - servery - telekomunikace - outsourcing - informační technologie.

Stolařství, truhlářství, dřevovýroba: - interiéry komerčních prostor - kancelářský nábytek - barové a prodejní pulty, nábytek pro ordinace, lékárny - bytový nábytek - ložnice - dětské a obývací pokoje.

Nábytkové studio. Zakázková výroba nábytku z lamina. Nábytek na míru: - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - vybavení obchodů. Zaměření a návrhy zdarma.

Autorizovaný prodejce počítačů BRAVE nabízí: -počítačové sestavy na zakázku, tiskárny, multifunkční zařízení -informační kiosky INFORBOX -pozáruční servis veškeré výpočetní techniky -kvalitní a osvědčené komponenty výpočetní techniky -multimediální doplňky pro profesionály, kanceláře, domácnosti -spotřební materiál ...

Prodej: Elektronika Výpočetní technika, IT Domácí spotřebiče Velké domácí spotřebiče Kuchyňské spotřebiče Osobní péče Elektroinstalace a kabeláž Hobby, dům a zahrada Drogerie

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Servis, opravna: -tiskárny, tiskáren k počítačům -multifunkčních strojů -kopírky, kopírek -plottery, ploterů -scannery, scannerů -osobní počítače -servery -monitory, monitorů -záložní zdroje -výpočetní technika.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Kancelářská technika. -repasované psací stroje

Prodej, montáž - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - nábytek - vestavěné skříně na míru

Nabízíme široký sortiment, internetový obchod pro Vaši kancelář, firmu, školu či úřad. Zajišťujeme kompletní dodávky kancelářských potřeb, papíry všeho druhu, obalový materiál, občerstvení a hygienické potřeby, rozvoz zboží zdarma.

Maloobchod, prodej, servis: - kopírovací stroje - tiskárny - spotřební materiál - kancelářská technika - kopírování.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod. Prodej a servis: - výpočetní technika - počítače - kancelářská technika.

Kancelářský nábytek. Firma SCANDIUM byla založena v roce 2002 Jaroslavem Čechem a Pavlem Roubalem - dvěma společníky, kteří se již řadu let předtím pohybovali v oblasti kancelářských a veřejných interiérů. Hlavními náplněmi jsou činnosti: - architektonická - konzultační - poradenská - realizační.

Oprava a servis: -kancelářská technika, -výpočetní technika, -recyklace tonerových kazet.

Výroba, prodej, dodávka a montáž - dětské dřevěné chatky Truhlářské práce Výroba, prodej, dodávka a montáž - kuchyně Prodej, dodávka a montáž - nábytek pro vybavení kanceláří Výroba - nábytek pro vybavení kanceláří Výroba, prodej, dodávka a montáž - nábytek do školek a škol Prodej, dodávka a montáž ...