V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Prodej, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika. Webhostingové služby. Outsourcing. Servis IT. Externí správa: - sítě LAN.

Připojení k internetu: - optická vlákna - bezdrátové - WIFI. Digitální televize. Webhosting, mailhosting. Registrace domén. Prodej, servis: - výpočetní technika.

Prodej a servis výpočetní techniky.

Prodej i servis: - výpočetní technika - správa sítí - webhosting - mailhosting - instalace internetu

Vyrábíme nábytek dle požadavku zákazníka, nebo dle návrhu architekta či designera. Vše v nejlepší kvalitě a přijatelné ceně. Využíváme moderní technologie k docílení maximální kvality.Zakázková výroba moderního nábytku, 3D grafické návrhy, spolupráce s bytovým designerem, kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje ložnice, ...

Výpočetní a kancelářská technika.

Prodej počítačů. Internet a internetové stránky.

Vývoj softwaru na zakázku. Servis IT ve firmách.

Kompletní sortiment nábytku: - výroba na zakázku - splátkový prodej - zařizování interiérů kanceláří, obchodů, ordinací, čekáren.

Prodej: - nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - kuchyně - kuchyňské sety - stoly - židle - ložnice - studentské pokoje - bytové doplňky - ratanový nábytek - svítidla - nové kočárky - postýlky a doplňky Zastoupení firem: - BLANÁŘ, SULTÁN, PROKOP, ANTARES, RENT, ARTEN, GEOMA, STIMA, HRUBÝ.

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek - schody - dveře - kuchyně. Kompletní návrhy interiérů. - interiéry Kuchyně i ve vysokém lesku (různé materiály dle výběru zákazníka, korpus z lamina a dřevěná dvířka).

Dodávka: - hardware - náplně do tiskáren. Servis hardware. Poskytování poradenství v oblasti IT. Výstavba a údržba počítačových sítí.

Vývoj a distribuce softwarového CAD systému VariCAD. Pro své zákazníky prodej a servis výpočetní techniky a periferií a školení software, telefonická podpora i podpora po Internetu.

CUKRÁRNA, KAVÁRNA - s internetem - s dětským koutkem - 15 druhů kávy - značková vína - teplé i studené nápoje - míchané nápoje - italská točená zmrzlina - zákusky, minizákusky - chlebíčky - dorty na objednávku, svatební dorty - cukrovinky, bonboniéry - zajištění dětských oslav - kapacita 30-35 míst - letní venkovní terasa ZVEME ...

Prodej - chladiče pro výpočetní techniku ARCTIC - COOLING - výpočetní technika - příslušenství - PC komponenty - servery

Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství. Prodej, maloobchod, servis, oprava: -kancelářská technika -výpočetní technika.

Dovoz a prodej moderního italského nábytku pro restaurace, kavárny, kanceláře a byty -jídelní židle -barové židle -kancelářské židle a křesla -sedací soupravy -stoly, stolové podnože a desky -venkovní a zahradní nábytek -svítící nábytek. Služby: -návrh a realizace interiéru -doprava a montáž nábytku.

Maloobchod, prodej: -výpočetní a kancelářská technika -tiskárny, monitory -telefony, faxy -kalkulačky, diáře -počítačové programy -počítačová literatura. Služby: -přestavba starších počítačů -sběrna razítek.

Internetový obchod - nábytek, dekorace do dětského pokoje - doplňky do dětského pokoje kontejnery na hračky, zápichy do květináčů Internetový obchod - nábytek, dekorace do dětského pokoje - doplňky do dětského pokoje kontejnery na hračky, zápichy do květináčů

Výroba - pergoly - terasy Truhlářství: - kuchyně - skříně - ložnice - dětské a obývací pokoje - koupelny - dveře - kanceláře - pergoly - terasy - obložení

Výroba - kuchyně (lamino všech barev a vzorů, na zakázku a na míru ) Výroba - kancelářský nábytek (lamino všech barev a vzorů, na zakázku a na míru ) Výroba - vestavěné skříně (lamino všech barev a vzorů, na zakázku a na míru)

Prodej - fotopřístoje Dodávka - kancelářská technika - pokladní systémy - spotřební materiál Tvorba - firemní identita E-shop - výpočetní technika - kancelářská technika - fotopřístoje, ... Dodávka - stolní počítače - notebooky - servery - grafické karty ...

Prodej - kancelářská technika - spotřební materiál Servis - kancelářská technika - kopírky - multifunkce - psací stroje - skartovačky - kalkulačky - kalkulačky s tiskem - registrační pokladny - faxy - tiskárny renovace - tonerové a inkoustové ...