V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Servis - výpočetní technika - osobní PC

Prodej, konzultace, poradenství - hardware - software

Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kuchyňský, dětský, kancelářský atd.) -bytové doplňky.

Dodávka - hardware - software Servis - hardware - software Připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Kompletní sortiment nábytku a bytových doplňků, kuchyňské studio, kancelářský nábytek, zakázková výroba z lamina, grafické návrhy interiérů. Naleznete u nás nábytek z masivu, obývací stěny, skříně či čalouněné soupravy. Samozřejmě také stoly i židle.

Komplexní vybavení interiérů. Výroba, prodej: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -židle -křesla. Návrhy, doprava a montáž ZDARMA.

Dodávka: - značkové repasované počítače.

Prodej koncovému odběrateli, maloobchod, servis: - osobní počítače, servery - tiskárny, plotery, scannery, další periferie - software, hardware-elektronická komunikace a předávání informací - počítačové doplňky, literatura. Leasing, splátkový prodej. Návrhy, realizace: - počítačové sítě a kabeláže - programové vybavení.

Pobočka. Prodej, e-shop: - notebooky - počítače - výpočetní technika - mobilní telefony - tablety - fotoaparáty - kamery.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Prodej nábytku: - sedací soupravy - obývací pokoje - kancelářský nábytek - dětské pokoje - jídelny - prodej obrazů, rámování obrazů. Pořádání výstav obrazů.

Společnost DEFO spol. s r.o. se specializuje na prodej designového bytového a kancelářského nábytku, nabízí široký sortiment pro vybavení domácností, kanceláří a hotelů, přičemž veškerý obývací nábytek máme skladem. Na našich prodejnách v Průhonicích ( vedle Electroworldu ) a Praze 9 Hloubětíně najdete velké množství sedacích souprav, osvětlení, ...

Stolařství. Výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - postele - bytové doplňky.

Prodej - hardware Návrhy a výstavba - počítačové sítě

Návrhy, výroba, dodávka, montáž: -kuchyňské linky, kuchyně -kompletní interiéry: -bytový nábytek -kanceláře. Práce: -stolařské, stolařství:

poradenská činnost v oblasti informačních systémů Internetový obchod nabízející počítače, tiskárny, mobily, software, návrhy počítačových sítí a kompletní správu sítí.

Distributor výpočetní techniky, PC komponentů, periferií, storage produktů a spotřebního materiálu. Prodej značek: - APC, Apollo, ASUS, ATI, Canon, Chicony, Compaq, Creative, Edimax, Epson, FULL.

Výroba z masivního dubu - kancelářský nábytek Výroba z masivního dubu - nábytek do koupelen, obchodů a restaurací Výroba z masivního dubu - nábytek do obývacích a dětských pokojů - jídelny - ložnice - předsíně - vestavěné skříně

XEROX Premier Partner. Prodáváme a servisujeme kompletní portfólio výrobků XEROX: kopírky, tiskárny, multifunkční zařízení, velkoformátové tiskárny, faxy, projektory a spotřební materiál (tonery, papíry, tisk. média). Analýza tiskových potřeb.

Prodej, opravy: - počítačové sestavy.

Výpočetní technika. Dodávky CAD/CAM, GIS/FM, PLM, tiskových a IT řešení a služeb. CAD aplikace Autodesk pro strojírenství, stavebnictví, mapování, geografické informační systémy a systémy pro správu majetku - AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D, Topobase. Servery a sítě, síťová řešení Microsoft, Cisco, Symantec. Outsourcing IT. Zakázkový ...