V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Prodej, maloobchod, servis -libovolné sestavy PC -příslušenství -software -výpočetní technika

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika -tiskárny -sítě -příslušenství -mobilní telefony

Prodej, pronájem a servis: -kopírovací, kancelářská i prezentační technika.

Daňové poradenství. Účetnictví: - jednoduché - podvojné Rozbory: - finanční - ekonomické Prodej, servis, poradenství: - počítače - tiskárny - kompletní software, hardware - programy na zakázku-účetní, ekomické apod.

Prodej, servis: - výpočetní technika Dodávka: - počítačové sestavy, notebooky LIBRA, ACER, HP, ASUS, LENOVO, software, hardware, komponenty, spotřební materiál, digitální techniku a příslušenství Sítě: - ethernet, intranet, internet, wifi. Komplexní poradenství a servis v oblasti IT. Našim zákazníkům zajistíme kompletní záruční i ...

Nábytek, interiéry, exteriéry. Výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - bytové doplňky - vestavěné skříně - sektorový nábytek - regály - vybavení prodejen - zahradní nábytek - ploty - květináče - pergoly - paravany. Prodejna: Dukelského 632 504 01 Nový Bydžov Tel.: 736 539 813 Tel.: 605 143 343

Prodej a servis: -mobilní telefony -počítačové sestavy -internet.

Stolařství. Výroba, prodej: - interiéry - nábytek z masivu - kancelářský nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - schody - dřevěné dveře.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - notebooky - tiskárny.

Prodej, servis: - výpočetní technika - náplně do tiskáren.

Vyrábíme nábytek na míru pro kompletní vybavení domu, kanceláří i komerčních prostor. Vyrábíme kompletní kuchyně, vestavěné šatny, šatní skříně, koupelnový nábytek, nábytek do dětských pokojů, ale i nábytek pro vybavení barů, restaurací a obchodů.

Nabízíme tyto služby: Ucelený sortiment výpočetní a kancelářské techniky včetně oprav, renovací a spotřebního materiálu.

Velkoobchod, maloobchod, služby s počítač: - hardware (prodej a servis osobních počítačů, notebooků) - software (dodávka, servis a instalace software) - služby IT (IT outsourcing, zavádění a správa systému) - informační sítě (realizace, správa, vybavení) - webdesign (tvorba www stránek, tvorba grafiky) - TV technika (prodej TV i satelitní ...

Prodej a servis : - výpočetní technika a kancelářské potřeby - počítače - laserové tiskárny - renovace, recyklace tonerů - kopírky.

Prodej, oprava, servis: -počítače-výpočetní technika -mobilní telefony.

Obchod, poradenství, prodej, servis -digitální multifunkční tiskové a kopírovací černobílé nebo barevné stroje KONICA MINOLTA - barevné formát A3, A4 - černobílé formát A3, A4 -laserové tiskárny -barevné -černobílé -kancelářská technika -laminovací stroje -skartovací stroje -vazací stroje Služby: -splátkový prodej ...

Maloobchod, prodej: -nábytek (sedací soupravy, obývací stěny, ložnice, jídelny, dětské pokoje, kuchyně, kanceláře, koupelny, drobný nábytek, svítidla, bytový textil).

Zakázková výroba: -interiérový nábytek..

Prodej, údržba a servis: -výpočetní technika -nabídka tvorby podnikového softwaru.

Návrh, výstavbu, dodání a správu sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Prodej a opravy: -elektrické zařízení. Montáž, prodej: -počítačové sestavy. Návrhy, realizace: -LAN a WLAN sítě. Montáž, opravy: -měřící a regulační technika. Výroba, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Provádění výškových stavebních prací.

Provádíme: - zakázková výroba atypických interiérů a interiérových doplňků.

Firma byla založena v roce 2007 s orientací na domácí trh s výpočetní a kancelářskou technikou. IT outsourcing. Servis počítačů. Hlavním těžištěm naší práce je servisní činnost a péče o firemní klientelu formou tzv. outsourcingu.

Prodej: - výpočetní technika - programové vybavení. Vývoj, prodej, správa: - obchodní a účetní systém ExAct - verze pro DOS a Windows 95/98/NT - jednouživatelský a síťový provoz. Vývoj softwaru. Hlavním produktem firmy je ekonomický informační systém ExAct 4.5 pro DOS a následně podnikový informační systém Signys ®.

Stolařství. Výroba: -nábytek -kuchyně, kanceláře.