V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Výroba: -nábytek na zakázku -vybavení bytů, rodinných domků i kanceláří -schodiště, kuchyně, ložnice, obývací stěny, skříně.

Maloobchod, prodej, leasing, autorizovaný servis MINOLTA, KONICA, BROTHER: -analogové kopírovací stroje -tiskárny, faxy -veškerý spotřební materiál -záruční a pozáruční servis.

Truhlářství: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -repliky starožitného nábytku s ruční řezbou

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika -kancelářská technika..

Truhlářství, výroba: - zakázková výrobu nábytku na míru - kuchyňské linky - skříně - postele - obývací stěny - školní nábytek

Jsme specializovaná firma na prodej a servis repasované výpočetní techniky, v naší nabídce naleznete skladem několik desítek typů notebooků, stolních počítačů či LCD monitorů. Zabýváme se také opravou přenosných počítačů a náhradními díly. Prodej nových i použitých počítačů Dell Latitude, Dell Precision, Lenovo ThinkPad či HP Elitebook.

Ekonomické informační systémy pro firmy: -výpočetní technika -kompletní programové vybavení pro účetnictví, mzdy, majetek, sklady, zvířata -návaznost na vnitropodnikovou banku -jednoduché účetnictví -software na zakázku -poradenská činnost při zavádění a údržbě-software.

Provádíme tiskové služby - grafika, sazba PC, digitální tisk (plnobarevný, čb, velkoformátový), tisk samolepek jakéhokoli tvaru, exprestisk na RISOgraphu. Zhotovujeme razítka (TRODAT, Blesková), vizitky, letáky, plakáty, prospekty, katalogy, brožury aj.tiskoviny. Provádíme vazby DIPLOMOVÝCH ... prací, dále vazby do plastových, kovových ...

Kuchyňské studio. Návrh,zakázková výroba,prodej,montáž: -kuchyňské linky,linka,kuchyně,kuchyň -dřevěný nábytek -návrh na PC -montáž a doprava zdarma. Servis k zařízení: -spotřebiče, spotřebič, dřezy, osvětlení. FAGOR, MORA, AEG, Baumatic, Bosch, ZANUSSI, Whirpool, TEKA, Gorenje, Electrolux, Siemens, FRANKE, KLUDI.

Interiérové studio: - kancelářské prostory - vybavení pokojů, ložnic - výplně otvorů, dveří, zárubní - schodiště - kuchyně.

PERFECT PRINT MATERIAL. Prodej, maloobchod, velkoobchod. Nové a renovované kazety a pásky: - renovace tonerových a inkoustových kazet - výkup prázdných tonerů a cartridge - tonery pro laserové tiskárny a kopírky - inkoustové cartridge pro inkoustové tiskárny - laserjet, inkjet - barvicí kazety pro jehličkové tiskárny a ...

E-SHOP s počítači, spotřební elektronikou a příslušenstvím. Servisní služby. Produkty: - POČÍTAČE A SYSTÉMY: - barebone - servery - PDA - GPS produkty - pokladní systémy - NOTEBOOKY. - KOMPONENTY: - procesory - chladiče - paměti - základní desky - grafické karty - pevné disky - řadiče - mechaniky - zálohovací ...

Velkoobchod: - nábytek z masivní borovice vhodný pro vybavení chat, hotelů, penzionů, dětských a studentských pokojů atd.

Výroba na zakázku: -nábytek-kancelářský, lékařský -kuchyně -interiéry.

Velkoobchod, prodej: - výpočetní technika.

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - okna - dveře vchodové, interiérové včetně obložkových zárubní - schodiště - pergoly, zahradní nábytek - obklady - tesařské práce - přepravní palety - dřevěné obaly.

Prodej, servis: - kancelářská technika.

Prodej: - televizní videohry a příslušenství.

Činnost: - vývoj a prodej softwarových aplikací pro stavebnictví a architekturu - prodej výpočetní technika

Zabezpečení služeb potřebných pro řešení distribuovaných komplexních systémů zpracování ekonomických agend: - marketing - příprava a tisk dokumentů - strojní i ruční obálkování - expedice zásilek - dodávky, instalace a zavedení softwarových produktů včetně trvalé autorské podpory - dodávky a servis hardwarových zařízení potřebných pro ...

V prodejně na Praze 4 nabízíme sedací soupravy: - čalouněné - kožené - rohové - s úložným prostorem - rozkládací. Dále: - ložnice - postele - válendy - jídelní stoly - nábytek sektorový - nábytek kancelářský - nábytek z masivu - nábytek lakovaný - dětské pokoje.

Praha kancelářský nábytek Prodej kancelářského nábytku Vybavení kancelářských interiérů Interiérové příčky a příslušenství. Sortiment: - kancelářský nábytek - sezení - kancelářské židle - pracovní židle - křesla - pohovky - sezení pro auditoria - kancelářské stoly - příčky - další doplňky - pracoviště - stolové ...

Truhlářství: -zakázková a maloseriová výroba nejen nábytku z masivu i lamina. Vybavení: -hotely -pensiony -restaurace -barů. Výroba nábytku pro: -školy -školky -domovy.