V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba -kancelářský nábytek -počítačový nábytek Nábytek je dodáván přímo do kanceláře již smontován. Možnost zaslání katalogu nábytku. Poradenství. Konsultace. Dodávky na klíč-dle přání zákazníka: -dodací lhůty 2-3 týdny. ...

Internetový obchod: - nábytek - kancelářský, bytový i restaurační nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - dětské pokoje - kuchyňské linky - jídelní soupravy - koupelnový nábytek - zahradní nábytek.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - nábytek - obývací stěny - interiery kanceláří.

Montáž, opravy, údržba elektroinstalací, elektrických zařízení, telekomunikačních zařízení, datových sítí, optických kabelů a vláken. Správa a údržba nemovitostí. Repase PC

Dříve nábytek Vagas Velkoobchod a maloobchod. Prodej, montáž a servis: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -kompletní vybavení interiérů. Návrhy interiérů na počítači-zdarma. Provozovna: -Sokolov, Dukelská 1243, 352605247 -Chodov, Tovární 223, 35267207 -Karlovy Vary -Cheb, Pražská 20, 354438883. SOVA: ...

TM TRADE spol. s r.o. je firma, která se zabývá vzděláváním v oblasti výpočetní techniky, tvorbou informačních systémů.

Servis osobních počítačů, mobilních telefonů a dalších mobilních zařízení za rozumné ceny. Výměna poškozených displejů, výkup a prodej použitých počítačů a komponent.

Grafika: - reklamní grafika, velkoplošný tisk - polepy aut - výroba a potisk samolepících etiket - gravírování - digitální a ofsetový tisk. Prodej a servis výpočetní techniky: - počítače, notebooky a periferie - počítačové sítě - autorizovaný servis tiskáren Kyocera. Software: - vývoj a prodej software pro zdravotnictví - ...

Hodinový manžel: - montáž nábytku - výměna těsnění - čištění odpadů - nátěry oken - instalace PC.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - výpočetní technika.

Specializace na: - prodej, servis a pronájem kancelářské techniky značky KONICA. MINOLTA a je jedním z největších prodejců v ČR., Prodejním sortimentem značky KONICA MINOLTA jsou především: - kopírovací a multifunkční stroje - černobílé a barevné - faxy (inkoustové, laserové) - tiskárny (barevné či černobílé).

E-shop specializovaný na tiskárny, multifunkční zařízení, kopírky, scannery a spotřební materiál. Nabízíme originální, kompatibilní a renovované cartridge, tonery a náplně. Prodáváme značky HP, Lexmark, Canon, Xerox, Epson, OKI, Ricoh. Prodej: - notebooky, LCD monitory, TV, mobilní telefony, navigace, PC a přislušenství na ně.

Maloobchod, prodej: -kancelářské židle, křesla, křesílka -kancelářské doplňky -dětská a mladá móda - značková pera PARKER.

Výroba(i na zakázku), velkoobchod, maloobchod, prodej: -kuchyňské linky -obývací pokoje -skříně na míru -dětské pokoje -koupelnový nábytek -kancelářský nábytek -čalouněný nábytek. Výroba, prodej, montáž: -plovoucí podlahy. Jde o nábytek vyrobený ve vlastní provozovně v prvotřídní kvalitě zpracování, s kováním ...

Prodej a servis kopírovacích strojů Autorizovaný dealer MINOLTA, SHARP. Kopírování: -černobílé -plnobarevné -velkoformátové A2, A1, A0.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava: -kopírovací stroje MINOLTA (nové i repasované) -kopírky, tiskárny, faxy -profesionální renovace tonerů (cartridge). Výroba razítek COLOP. Služby v oblasti černobílé planografie (digitální velkoformátový systém firmy OCE TDS 400): -kopírování černobílých papírů pauzáků -digitální zmenšování, ...

Služby: -montáž a demontáž výstavních stánků -zateplovací systémy Elsecco -reklamní činnost -silniční doprava - vnitrostátní a mezinárodní -prodej kancelářské, tiskařské a knihařské techniky -ekonomické poradenství.

Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytek bytový: -kancelářský nábytek. Stavba, realizace, rekonstrukce: -byty, rodinné domy. Návrhy: -interiéry.

Stolařství, stolárna, stolařské práce. Výroba: - nábytek: - ložnice - obývací pokoje, stěny - dětské pokoje - kuchyňské linky (kuchyně) - kancelářský nábytek - stoly, stolky - police, poličky - postele, manželské postele - skříně, skříňky - interiéry na klíč.

Prodej, servis: - kancelářská, výpočetní technika.

Zajišťění provozu a rozvoj informačních technologií ve společnostech. - IT strategie - správa hardware a software - projekty a specializovaná řešení - návrh a stavba COM Serverů na míru - prodej hardware a software - výroba serverů na míru pod značkou COM Server - VOIP firemní řešení Služby a řešení společnosti COM Group jsou určeny ...

Kamenný a internetový obchod.Prodej, montáž opravy a servis počítačů, tiskáren, notebooků, LCD monitorů a satelitní techniky.Nabídka náplní do tiskáren, renovace tonerů.Správa počítačových sítí, tvorba webových prezentací.

Prodej, instalace, servis, repasování, znalecké posudky, odhad ceny: -výpočetní technika: -počítače, tiskárny ... -telekomunikační technika -kancelářská technika. Modelářské práce: -malé letadla.