V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Dovoz, prodej: -tiskárny: -řádkové -maticové -laserové -labelové -iontové -LED -pasové -dokumentární -pokladní -speciální bankovní -mechaniky -řezačky -odvíječe -skládačky -střásačky -řezačky -obálkovací linka DS-201. Značky: -Genicom -Microplex -C.Itoh -CBM -FKS -Tronic group ...

Služby: - dodávky hardware (Sun Microsystems, RSA Security, Check Point, Cisco, 3COM, Molex/MOD-TAP, SIEMENS, Compaq, Hewlett-Packard a mnoha dalších) - dodávky operačního, informačního, ekonomického a bezpečnostního software (Sun, Lotus, Check Point, Microsoft, Novell, Oracle a dalších) - vše až do úrovně správy systému a síťových služeb - ...

Truhlářství. Zakázková výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -regály -posuvné dveře -vybavení kanceláře -altány a pergoly -dřevěné ploty.

Prodej informační technologie. Školení.

Výroba, dřevovýroba: - nábytek - interiéry na míru - kuchyně na míru - ložnice, obývací pokoje, obývací stěny - kancelářský nábytek - interiéry na míru.

Maloobchod, prodej, servis, opravy: - výpočetní technika - renovované náplně do laserových tiskáren - registrační pokladny. Služby: - připojení k internetu - správa počítačových sítí - tvorba webových stránek.

Nabízíme šatní skříně, kartotéky, jídelní sety, kancelářský a školní nábytek. Prodáváme křesla, regály, vitríny, popelnice a parkovací zábrany.

Truhlářství: -zakázková výroba a prodej -nábytek pro hotely, banky, obchody, kanceláře a restaurace.

Stolařství. Zakázková výroba, dřevovýroba: - nábytek - šatní skříně - kancelářský nábytek - kuchyňské linky včetně spotřebičů - bytová stěna, doplňky.

Prodej a servis počítačů a kancelářské techniky. Prodej spotřebního materiálu vč. renovací tonerů a inkoustů. I na počkání nebo výměnou. Řezaná reklama od návrhu po nalepení, možnost zaslání po ČR na snímací folii pro samoinstalaci. Prodej a servis domácích šicích strojů.

Prodej: -počítače-hardware -mobilní telefony a příslušenství.

Vývoj, výroba, prodej a servis: - měření a regulace - zabezpečovací technika - průmyslová elektronika - kancelářská technika - výpočetní technika.

Maloobchod, oprava, servis: - kancelářské stroje - kancelářská technika - satelitní technika SkiLink.

Prodej kancelářských, školních a domácích potřeb.

Prodej, servis: -výpočetní technika -kopírovací stroje -telekomunikační a zabezpečovací technika -kamerový systém.

Prodej, servis, oprava: - počítače (počítač) - výpočetní technika - informační systémy - pokladní a restaurašní systémy.

Truhlářství. Výroba: - kuchyňských linek, kancelářského nábytku a nábytku z laminátových desek na zakázku.

Stolařství, truhlářství. Návrh, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - postele - stoly, židle - kancelářský nábytek. Renovace nábytku. Truhlářské práce.

Správa počítačových sítí. Prodej a servis: - výpočetní technika. Outsorcing IT služeb pro malé a střední firmy, podnikatele, živnostníky. Služby v oblasti výpočetní techniky rovněž pro soukromé osoby a domácnosti.

Truhlářství. Renovace nábytku a dveří. Výroba: - nábytek - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice. Provozovna: - Vratimovská 624/11 Ostrava-Kunčice.

Výroba, prodej: - nábytek kancelářský - kuchyně - bytový nábytek - vestavěné skříně - matrace, rošty

Záruční i pozáruční servis a prodej výpočetní techniky Servis notebooků, netbooků, tabletů, ale i desktopových PC a periferií všech značek..opnb.cz Expresní oprava a servis notebooků všech značek Praha

Výroba, oprava a údržba: - kancelářské stroje - počítače.

Informační systémy na míru. Maloobchod, prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, repase, obnova: -počítače, sítě, notebooky LIBRA, LEO, BRAVE -tiskárny SAMSUNG, STAR, EPSON, HEWLETT PACKARD -multimedia -software ekonomický, licenční, účto96 MELZER -kancelářská a telekomunikační technika -kopírky, faxy, telefony, ústředny -papír ...