V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Prodej, e-shop: - židle, zdravotní křesla. Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž, servis, oprava: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu - stoly - věšáky - podlahové krytiny. Prodej: - nábytek Hobis, Alfa. Doprava zdarma.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek

Swissparts, s.r.o. distribuce a prodej IT náhradních dílů do notebooků, tiskáren, plotterů, serverů. Komponenty, díly, příslušenství, spotřební materiál do zařízení: - Hewlett Packard - Lexmark - Kingston - Brother - Epson - Acer.

Prodej, servis: - kancelářeká technika - faxy.

Návrh, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Prodej, pronájem, servis: - kancelářská technika - tiskárny, kopírky, multifunkční zařízení.

Servis, prodej: - počítače - výpočetní technika - vzdálená správa - záchrana dat - serverové služby - renovace tonerů - prodej IT komponentů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tonery - cartridge, inkousty - pásky - tiskárny - tonery, tiskárny - renovované, repasované. Oprava, servis: - tiskárny, faxy, multifunkce. Renovace: - tonery, cartridge, inkoustové kazety. Náhradní plnění: - přes partnerskou firmu ProfiToner s.r.o. poskytujeme náhradní plnění.

IT a komunikační služby - IT outsourcing - správa serverů - záchrana dat - servis výpočetní techniky.

Dodávka, prodej, instalace - výpočetní technika - počítače - servery.

Společnost CESARE interier vznikla v roce 1997, má sídlo v Táboře, ale svoji obchodní aktivitu provozuje především v Praze. Naší hlavní činností jsou realizace kuchyní, bytových a kancelářských interiérů. Klientům garantujeme záruční i pozáruční servis.

Společnost vznikla v roce 1994 a již od svého vzniku se specializuje na montáže nábytku. Truhlářská výroba, montáž - kuchyně na míru - kuchyňské linky včetně montáže vestavných spotřebičů - kancelářský nábytek - sedací nábytek - interiéry na klíč - pokládka - plovoucí podlahy.

ExaSoft Holding a.s. - prodej výpočetní techniky a elektrospotřebičů. Prodej notebooků, tabletů, počítačů, LCD monitorů, televizorů, počítačových komponent, tiskáren, spotřebního materiálu, fotoaparátů, ledniček, praček, spotřební a bílé elektrotechniky. Nabízíme produkty největších světových výrobců elektrospotřebičů: Hewlett-Packard, Acer, ...

Návrh a dodávka - kuchyně - vestavěné skříně na míru - postele - kancelářský nábytek. Provozovna K Točné 22 Dolní Břežany 252 41

Maloobchod, prodej, online objednávka: -notebooky -LCD monitory -PC sestavy -výpočetní technika, příslušenství -mobilní telefony -televize.

Společnost ALDIG, s.r.o., je ryze česká firma, která poskytuje kvalitní záruční i pozáruční servis v oblasti černobílých a barevných kopírovacích strojů, tiskáren i digitálních multifunkčních. Servis je zajištěn na celém území ČR. Dále zajišťujeme prodej tiskáren, kopírek, faxů, PC, skartovačů, psacích strojů a databank E - shop s ...

Truhlářství. Výroba nábytku na míru - kuchyně - kancelářský nábytek - ložnice - zahradní nábytek - pergoly.

Hlavní činností společnosti D&M Designe je zakázková výroba a montáže bytového nábytku z dýhy a z lamina. Vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, obývací pokoje, vybavení dětského pokoje, pracovny či koupelny. Vyrobíme i schody, zábradlí, dveře, knihovny, kancelářský nábytek nebo vybavení obchodu či restaurace. Máme zkušenosti i s ...

Prodej, e-shop - počítače, notebooky - výpočetní technika - mobilní telefony - televize, DVD přehrávače - fotoaparáty, kamery - GPS navigace - herní konzole.

Poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Prodej a servis výpočetní techniky.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

Prodej a servis výpočetní techniky a elektroniky - odvirování PC, formátování pevného disku - webdesign.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - postele - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - pergoly