V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Truhlářství Zakázková výroba nábytku a dveří Zaměření, návrh, výroba a montáž Precizní zpracování lamina, dýhy, masivu ale také materiálů s vysokým leskem Veškerý nábytek do domácností, ale i prodejny, restaurce a kanceláře Nábytek vysoké kvality s použitím kování Blum a Hettich

Prodej, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika. Poradenství k podnikovým informačním systémům.

Prodej, servis: - kancelářská technika - kopírovací technika - renovace tonerů - servis PC - servis skartovaček

Velkoobchod, velkosklad, internetový prodej, e-shop, kancelářské potřeby: -kancelářský papír -tiskopisy pro výpočetní techniku -pořadače -výrobky z plastových fólií -obálky -archivační, psací potřeby -hygienický program -obalový materiál -drobná kancelářská technika.

Výroba a prodej: -kuchyňské linky včetně spotřebičů a montáže -dětské a studentské pokoje - ložnice -matrace, lamelové rošty -vestavné skříně -kancelářský nábytek -interiery komerčních prostor.

Maloobchod, prodej, servis, e-shop: -výpočetní a kancelářská technika, spotřební materiál. -pokladny EET.

Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyně včetně zaměření a návrhu -příslušenství pro kuchyně -kancelářský nábytek -skříně, postele.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače

Výroba (i zakázková), prodej, opravy, servis, repase, renovace: -kulečníky (karambol, pool) -kulečníky na zakázku -kulečníky repasované -billiard -příslušenství (lampy, koule, tága, křídy, stojany na tága). Zakázková výroba nábytku: -skříňové a policové sestavy -kuchyňské linky -sedací soupravy -jídelní, konferenční stoly -křesla, ...

Výhradní zastoupení japonské značky BROTHER pro ČR a SR. Dovoz, import, velkoobchod, prodej, distribuce kancelářská a výpočetní technika: -laserové tiskárny, osobní i síťové -barevné laserové tiskárny -multifunkční centra s digitální kopírkou -faxy, psací stroje -tiskárny samolepících štítků (štítkovače) -přístroje na výrobu ...

Dodávka - vestavné spotřebiče. Návrhy, výroba na zakázku, prodej, montáž: - kuchyňský nábytek na míru - kancelářský nábytek na míru - nábytek na míru (ordinace, penziony, obchody) - nábytek na míru pro soukromé byty, domy, penziony - nábytek na míru pro školy, tělocvičny. Vše včetně dopravy.

Tabák, noviny, časopisy. Distribuce: -výpočetní technika: -počítače -spotřební materiál. Služby: -servis výpočetní techniky.

Franchisingový partner AutoCont CZ a.s. Prodej, komplexní služby (servis, montáže, poradenství): -značková výpočetní technika: -počítačové sestavy -průmyslové počítače -příslušenství -tiskárny -notebooky -software. -pokladní systémy, pokladny -kamerové systémy.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Poskytuje - připojení k internetu

Služby: - webdesign - programování - servis PC, notebooků a tiskáren.

Naše firma se zaměřuje na výrobu typizovaného kancelářského nábytku, kuchyní, vybavení restaurací a barů a také na zakázkovou výrobu (ložnice, dětské a studentské pokoje, obývací pokoje, vestavěné skříně, předsíně, haly apod.). Výroba: - typizovaný kancelářský nábytek - kuchyně - vybavení pro restaurace, bary - bytový nábytek na zakázku: ...

Prodej: - kancelářský nábytek.

Software, datové struktury, prodej výpočetní a kancelářské techniky.

Výroba: -stavebně truhlářská -stolařská. Výroba, montáž, prodej: -nábytek: -atypický -kuchyně -obývací stěny -kancelářský -dětský -stoly -selský mábytek z masivu -stavební stolařství: -schody, okna (atypická), dveře, zárubně.

Instalace audiovizuální techniky, opravy audiovizuální techniky, Řešení technických problémů on-line, prodej projektorů, lamp, projekčních pláten, interaktivních tabulí, řídících systémů, ozvučení, LCD displejů

Náhradní díly na údržbu a opravy kovového nábytku pro školy, jídelny, sportovní zařízení, úřady, zdravotnická zařízení.

Plnění laserových tonerových kazet. Prodej renovovaných tonerů a válcových jednotek. Servis laserových tiskáren. Prodáváme pouze námi repasované tonerové cartridge. Nepřekupujeme a nepřeprodáváme ČÍNSKÉ ALTERNATIVNÍ TONERY.

SWS a.s. je předním českým distributorem informačních technologií. Zaměřuje se na obchodování B2B a od svého vzniku v roce 1991 si udržuje pozici jednoho z největších distributorů software a hardware v České republice. Podle sdružení CZECH TOP 100 patří mezi 100 nejvýznamnějších firem České republiky a díky nejvyššímu hodnocení AAA od agentury ...